20

Анонимен

преди 7 години

Сестра ми имаше алергия вследствие на което и излазаах зелени сополи, лекарката каза че не се предава зараза, а е вследствие на някои пролетни цветчета, и ще си мине със сезона, ходихме и с бележка, но но не искаеше въпросната сестра да я пуска на градина, и при Директорак сем ходили, директорката каза няма проблем и пак сестрата правеше проблем.някои хора си имат лошо отоншение.

19

V

преди 7 години

"децата се гледат с любов"... Не, децата не трябва да се гледат с любов в градините, защото няма да са подготвени за грозните ситуации с които ще се сблъскват като по-големи и зрели хора, а и няма да имат нужното уважение към по-големите възрастни от тях. Трябва от малки да разберат, че живота може да е много суров /ние хората си го правим такъв/. Трябва да има такива по-строги сестри които да въвеждат ред и дисциплина, но обидни думи и физическо насилие - недопустимо.

18

Анонимен

преди 7 години

В затвора трябва да е тази жена. Така само ще се оправят нещата.

17

Пешо

преди 7 години

или котка подлежиш на наказание според закона за защита на животните.А ако удариш ДЕТЕ или се отнасяш с него по зле отколкото с животно само те уволняват. Е това е пълен абсурд.

16

Анонимен

преди 7 години

за съжаление това е положението в мноог градини и в нашата градина имаше една така гледачка, сестра ми не искаше да ходи на градина. Чак до бой не се е сипело, но имаше заплахи гадно държане, тормоз, беше добра позната на директорката и джипиот и трябваше чак винспекторат да се ходи. Трудна работа. на някаколок пъти сем се оплаквали от нея, накрая се вразуми, разбра че сестра ми е от семейство силни приятели, но докрая си личеше лошото отоншение и лицемерието й.

15

Пешо

преди 7 години

Ама детето не искало да заспи и плачело и това било оправдание за отношението на ,,възпитателката'' Та това е дете на 2 години бе нормално е да не знае какво иска. Просто не мога да проумея че има хора които защитават подобни хора с коментари от сорта ,,Ама те децата са ли'гави'' ,,Заплатите на възпитателите са малко'' Дори и така да е това са ДЕЦА. А и никой насила не кара ,,възпитателките'' да работят точно това щом са им малко парите да станат директори на банка например. Значи ако ритнеш куче

14

Реално мислещ

преди 7 години

Вината не е само в учителите но и в родителите и докато не се промени отношението към всички било малки или големи че всеки човек е че човек и не се разделят тая държава ше реве *** кански

13

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТо и да не е на мутра пак ще и се случи случката на тази гледачка

12

Анонимен

преди 7 години

ТАЗИ МРАЗИ ДЕЦАТА, И 2000 ЛВ ДА И ДАДЕШ, ПАК ЩЕ ГИ МРАЗИ. КАТО ЕДНА АКУИЕРКА ПРЕДИ ВРЕВЕ, КОЯТО БИЕШЕ ТОКУ ЩО РОДЕНИ ДЕЦА. ТОВА СА ПСИХО-РАЗЦЕНТРОВАНИ ЖЕНИ.

11

Hristo

преди 7 години

До АнонименА Вие какво си мислите? Че децата винаги са прави ли? Добра идея е това с камерите, да ги видят после и родителите как пък децата се държат в час и в междучасието, и каква пародия е всичко. То училището до някаква степен е отражение и на всичко случващо се в тази държава... С тези думи не оправдавам постъпките на жената от детската градина, даже напротив - недопустимо е... но голяма част от родителите търсят вина само в учителите!

10

Реално мислещ

преди 7 години

Това важи и за болниците където една сестра е с по няколко работи що да су стои на работата т.е тия с помногото работи ми е странно как плащат осигоровки в нап и другите институции докога държавата ще нехае а други с по една работа се чудим как да си платим сметките *** иначе са големи нее ли срамота а

9

От гага до 10

преди 7 години

Ооо да , разбира се... Ама всички ставаме мутри, когато се касае до децата ни ... Нужно е една такава мутренска проява в такъв момент.

8

художника

преди 7 години

Тая скоро няма да си намери работа. Всеки работодател иска характеристика от предишния, пък и дисциплинарното уволнение си е направо доживотна присъда.

7

Анонимен

преди 7 години

Спокоен човек съм, но моето дете ме е изкарвало извън нерви и съм го тупвал и съм го овиквал, какво остава за чуждото. А и нека не забравяме, че някой са си лекенца от малки. Приличат на мама и тати.

6

м да

преди 7 години

Лелките са виновни _ първо не им се занимава и като доиде време за сън - децата не са достатъчно уморени за да заспят.

5

Анонимен

преди 7 години

Що за прости сестри има

4

Гага

преди 7 години

Като са й малко парите да ходи да работи на друго място. Това не е оправдание. Писна ми да чувам оправдания... Това ако се случва мойте деца ще разчекна всеки - независимо какъв е... Ама, после ще ме изкарат мен нервно болна и агресивна .

3

Анонимен

преди 7 години

Сега разбрахте ли защо тези психарки ревнаха срещу задължителните за тях психотестове. Задължително трябва да има и онлайн камера и звук,във всяка стая на ясла,детска градина и училище. Защото в противен случай, за каквато и нередност да подадеш сигнал, той се потулва, от тази ОПГ на държавна хранилка. Те никога не са виновни и постоянно вменяват вина на родителите. Вместо да развиват децата и да създават личности, тези мухляри и истерични ***, осакатяват децата още от яслата.

2

саки

преди 7 години

Абе кофти е това.

1

инфо

преди 7 години

Малко пари, лошо отношение. Казах къде е проблема в четири думи!