93

Анонимен

преди 7 години

И аз не искам да разбера, че за 27 години всяко правителство е крало, лъгало, манипулирало, злоупотребявало и живеело охолно на гърба на българският гражданин, а сега като пораснах да осъзная, че ако не са продали българската индустрия за скраб и ако не се е крало, а се е работело за развитието на страната, за поддържането на инфраструктурата, за подобряването на условията за бизнеса и икономиката, сега щяхме да сме страна с добър стандарт и условия на живот, ама с такъв манталитет толкова.

92

Анонимен

преди 7 години

Не може да преглътне загубата на изборите,не може да се примири с факта,че нито ще е премиер,нито ще е бъдещия президент.Затова не му остава нищо друго,освен да плюе по тези,които го превъзхождат и на които народа даде доверието си.

91

Т

преди 7 години

Баси гладниците! Тиквара им даваше кинти, те му целуваха щлифера и при едни избори огромната част ще си спомнят за ла-пачката при него. Ето защо предават избирателите си, принципите и обещанията. Искат го този крадльо защото е създал схеми и парите по тях текат. Връщайки този Тъ:::поглавец сриват България още. Народа каза "НЕ", тези *** Каракачанов и Симеонов не мислят за българите. В името на измислената "сигурност" ще го върнат и къде отиваме с този при..митив? Революция трябва!!

90

Анонимен

преди 7 години

Най-доброто, което можеш да направиш за себе си и за България е да изчезнеш още днес. Просто забегни някъде и не се вясвай повече. Защото ако останеш още, има голяма вероятност да отнесеш плувката. Ти впрочем си предупреждаван още преди години, че заради гибелната ви политика, ще предизвикаш такава омраза към себе си, че ще бъдеш буквално размазан. Затова помисли и за варианта бягство, докато е още време. Не отлагай, защото не спряхте "бежанците" и гнева на народа расте с всеки изминал ден.

89

OMG_Lucker

преди 7 години

Да, ти няма да си премиер сега и надяваме се НИКОГА ПОВЕЧЕ да не си. Както се надяваме и никой от твоята "шайка" да не е. И това няма да го определиш ти, а ще го определи народа. И аз лично се надявам да няма пореден спасител, а някой така по- скромничък работяга, използващ думичката АЗ много по- малко.

88

психо

преди 7 години

Основното в речта на тоя т--ънар е да плюе Радев,че не е дошъл да носи отговорност за всички простотии,сътворени от самия него.Има време и на Радев да му гледаме делата.Вождът има психически проблем,освен безмерното нахалство и това е очевидно.

87

Анонимен

преди 7 години

Gовно!И Радев не иска да се бърка в твоите бакии, затова не е присъствал!

86

Анонимен

преди 7 години

Ако Радев беше отишъл, първи герберските "остриета" щяха да изпищят:В качеството си на какъв е там, след като встъпва в длъжност януари месец. Вече се чудят какво да кажат и направят, за да ги заобичат пак хората. Изпадат в изключително смешни ситуации.

85

Бла-Бла

преди 7 години

Това е шега. Нали? Че този човек отново ще е премиер. Ето я и истината. Господине вие ще сте премиер на следващ и ли по следващ кабинет на вашата или друга партия колкото и аз ще съм. В същност нека внеса малко уточнение. Вероятноста Аз да съм премиер в якакъв момент е по-голяма отколкото вие отново да сте. И тук спирам да се шегувам, защото на нашата държава не и трябват шеги, а работа и само истини. Това е!

84

Анонимен

преди 7 години

В Радан е надежда да сложи демократични основи в политиката.

83

2

преди 7 години

До Анонимен-90,ганьоооооо,в тази държава има закони,Радев,ще влезе в ролята на обединител,на 22.01.2017година,разбра ли сега ганьооооо,на вятърната мелница,откъде влиза водата.

82

1

преди 7 години

До Анонимен-94,защото твоята тиква ни оправи,за двата си незавършени мандата.

81

АНОНИМЕН

преди 7 години

Те БСП и с плоския данък ни излъгаха.Казаха че ще го премахнат,а сега се изметнаха.Народа бързо забрави,че БСП ни докараха до това дередже,като ги избират за пореден път.Сега пак сгрешиха,и си заслужиха израза:*** народ-слаба държава.Няма да мине много и ще търсят Б.Борисов,както стана с Т.Живков,но ...

80

Анонимен

преди 7 години

Добре де, от една страна говори че трябвало да се носи отговорност, а от друга - все някой му е виновен и винаги плюе по нещо... Аз лично веднъж не съм го чул да каже - аз съм виновен. Б..си лекето, б..си генерала.

79

Анонимен

преди 7 години

Аз пък искам БСП да спечели предсрочните избори ама с 80% ! -- тогава да видите какво ни чака,не 70 а 170години няма да се оправим. Обаче няма да ходите на протести,ще стискате зъби и няма да мрънкате.

78

Анонимен

преди 7 години

Бойчо, га яде пържолите и пи уиски в правителственото самолетче не рива! А сега ривеш! Да си имал уши да слушаш какво ти казват хората, да си имал очи да видиш мизерията, която донесе! Но ти чуваше само хвалебствията на намазалите филията придворни шутове. Така се пада от високо. А път назад този път НЯМА!

77

Анонимен

преди 7 години

Тоталитаризьм !

76

Анонимен

преди 7 години

Време е Руменият генерал да си влезе в ролята на обединител на нацията, а не да се крие под полата на Господарката Нинова.

75

Pin

преди 7 години

Много интересно, никой не иска властта . Ми добре тогава, аз съм навит, но дупе да ви е яко.

74

За детето Боко

преди 7 години

Все за нещо ще намерида се начумери:Ту му млякото горещо,Ту пък друго нещо.И за дето Бойкочесто тъй се мръщи,Николинка,Ваньо,Митковикат му Сърдитко!