128

Анонимен

преди 7 години

От този по голям лицемер няма34671

127

Българин

преди 7 години

Напред с братска Русия!

126

R.I.P Rossia

преди 7 години

Русия загива и загнива...Алкохолизирана и озлобена.Бедна, дрипава и гладна.Китай ще почака още малко и ще си върне обратно Сибир.

125

Няма такова нещо

преди 7 години

Няма Евразийски съюз, това е пиянска руска мечта. Никой не желае Русия за партньор защото не може да им се вярва.Богатия Китай никога няма да храни бедната Русия.

124

Истината

преди 7 години

По-добре стар Фолксваген, отколкото нова Лада.Това се вижда по улиците. Ние имаме горчив опит и лоши спомени с руските барраки.

123

ПНХ

преди 7 години

Докато проруските и проевроатлантическите *** се замерят с менталните си фекалии,тук(в днес.бг) все пак се намират и смислени коментари.И нямам предвид само моите. ;)

122

Анонимен

преди 7 години

Путин се надява на Тръмп.Защото няма никакви други надежди...Но съветниците на Тръмп са от старата школа и Русия пак ще лежи в калта.Те прасенцата обичат да лежат в кал, особено като се напият ;)

121

Анонимен

преди 7 години

Сега Тръмп ще нарита Путин, също както Рейгън свали СССР.

120

Виц от соца

преди 7 години

"Водачите на Москвич ги погребват седнали, защото им е писнало цял живот да лежат. Под колата която все се чупи."

119

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

...без Русия нямало сигурна Европа...Ами то и без Турция е така .Значи ли това че Европа трябва да клекне пред двете диктаторчета за да им угоди??? Май е по-добре да ги хване за ушите и да им очука главите една о друга...

118

Анонимен

преди 7 години

Едно време нашите ходеха на гурбет в Коми само защото беше забранено да се ходи на Запад.Това ли беше хубавия соц ?

117

Анонимен

преди 7 години

Вчера бе предаден на Русия поредния кораб ремонтиран във Варна. Руснаците вече нямат дори ремонтни бази в Черно море, фалирали са преди 18 години.Кораби поръчват в Норвегия за да имат надеждни съдове за плаване.

116

Кой престиж?

преди 7 години

Русия никога не е била престижна.Никой не иска да живее и работи там, никой не иска да е съсед на Русия.Никой не ползва руските коли, компютри, телефони и велики технологии на водкаджиите ;)Руснаците бягат в Европа и Америка, това е престижност.Путин няма какво да възстановява защото никога не го е имало ...

115

Защо бе ?

преди 7 години

"Русия е страна победител. Побеждават силните и достойните."Защо този победител е беден, пиян и гладен, а победената Германия и Япония е богата?

114

През 3125 година

преди 7 години

ИТАР ТАСС ДОКЛАДЪЙВАЕТ:-"Европейският парламент одобри Северен поток 2."

113

Водката

преди 7 години

Това е основният инструмент за управление на руското население.Така ги управляват повече от 300 години.И тези щяли да сглобяват Мерцедеси ?!Дори не се чувате какви лъжи пускате :)))))

112

Анонимен

преди 7 години

89% от населението на Русия живее в селата и малките западащи градчета.Това ли е 30% средна класа в Русия :))))

111

АНТИ ТРОЛ

преди 7 години

До 148 "бензина им е 78ст, цигарите по лев, водката 5 лева, газта за отопление не и знаят цената, токът е почти без пари"Ами нашия бензин от кой идва бе? Лукойл кой го контролора? Газта ни от къде идва? А от кой купуваме ядрено гориво за Козлодуй, който захранва 2/3 от българия?Между 25% и 40% от икономиката ни се контролира от Русия. Както и 95% от коментарите тук

110

Рашка-бедняшка

преди 7 години

Руска икономика няма, това е доизживяване и глад примесен с алкохолни изпарения...

109

Анонимен

преди 7 години

Италия блокира Северен поток.Русия затъва в собствената си безумност.И Китай се отказа от газопровода "Шънян"...Ко правим сега, Жужи ?