21

Анонимен

преди 7 години

Мисля,че поради 2 причини.Първата е че властта е най-силният наркотик.Втората е че този път иска да пробва с няколко милиона африканци.След една възраст като видят араби и африканци стават неудържими.А германците са ненормални.Явно им харесва да ги бият,палят и колят араби.Сега ще пробват и с черни и сигурно после ще има "меркел уходи"

20

PD

преди 7 години

Германия остава законен наследник и балансьор на безумни и историческо-реваншистки идеи на Поляци, Укри, Литви, Латви, Естонци. По външните граници, ислямски и неоосмански интриги, целящи да откъснат парче от обединената Европа, стига само алко да се разклати. Англичаните се измъкнаха, Гърците искат пари, отново и отново. Щорошните медии, непрекъснато създават интриги, наливайки вода в крайния национализъм в държавите по периферията. Рано или късно фрау ще си отиде. А новото е забравеното старо

19

не забравяй

преди 7 години

До Анонимен 191941-1945

18

Анонимен

преди 7 години

Значи Меркел, ако я изберат в Германия 4 поредни пъти е върхът на демокрацията. Докато Путин в Русия е диктатор! Как става така?! И изчакайте поне да я изберат първо.

17

Анонимен

преди 7 години

Ами така й е наредено. И тя си има кукловоди.

16

Анонимен

преди 7 години

Бабето меркел иска още един мандат за да си доправи селфитата. Много и хареса да си прави селфита с брадатите 20 годишни талибанчета. Също така и хареса как повдигат полите на немските моми талибанчетата. Защото немците незнаят как се вдигат поли. Те затова са застаравща нация защото нямат повдигчи на поли и след 20 години ще останат само старците и бабетата като меркел. А тези талибанчета ще им направят нови талибанчета и ще ги възродят и облагородят! Ще станат най красивото племе в европа!

15

PD

преди 7 години

Големи са претенциите към фрау Меркел, а дали са основателни? Европейските и партньори и новите членове може би забравят, че е лидер на държава загубила втората световна война, с всичките произтичащи от това последици, като отвращение, от какъвто и да е намек за национализъм, обединяващ Германците. Единствения коз на "мотора на Европа" е организираното производство, което попада под ударите на САЩ, за освобождаване на пазара за техни стоки. Без армия, а и САЩ постепенно ще се измъкват от НАТО

14

Анонимен

преди 7 години

Само Меркел може да държи Рускотурската империя в шах !

13

Циник

преди 7 години

Тази изтрещялата няма да пусне кокала ( ако може) даже и като и потекат л* игите и започне да се изпуска в кюлотите! От политагитаторка в ГДР канцелр на ФРГ! Сигурно яловата крава получава оргазъм - колкото пъти се сети! Иначе Мурксел ханъм *** майкята на Германия, и цяла Европа!

12

Дедовия

преди 7 години

По-голям популист от Меркел няма.Говори за защита на Германия и Европа, а върши точно обратното.

11

Циганин

преди 7 години

От власт не се отказва и власт не се дава доброволно !(Само Че ....)

10

Анонимен

преди 7 години

до 13Евреите зад океана я държат, бе турчле. Това и малките деца го знаят. за тях отслабена Европа е като дар от Господа.

9

Анонимен

преди 7 години

Иска 4-ти мандат за да изтрещи напълно Адолф и да стане от гроба и да я обеси на първото бесило, виждайки как превръща велика Германия в Халифат.

8

смЕх

преди 7 години

Е как за какво по неин призив тълпите от *** и дойдоха на крака сега ще опита да ги устрои и да им вдигне и минарета как иначе ще си заслужи прозвището Меркел ханъм.

7

до 4

преди 7 години

И султана!

6

Анонимен

преди 7 години

Изхвърлете я, шваби!

5

Анонимен

преди 7 години

Тая ако я изберът пак, заглавието идеално ще кореспондира с предната статия: " И утре мъгли, дъжд...."

4

RUSSIA the best

преди 7 години

Колко чаровна жена ! И как да е иначе като ви пуснаха партенката и вие веднага захапахте с коментарите.

3

Анонимен

преди 7 години

Има си план жената. Може пък да мечтае да я приемат между рептилите и на 99 годишна възраст да й сменят сърцето, ако нещо се разхлопа, както на Рокфелер.

2

байхуй

преди 7 години

яловото източно-германко бабе е обсебено от маниякалната си идея да унищожи Германия и немската нация - види се още време и трябва за да осъществи плановете на Уол Стреет-ските еврей .... не че не направи доста вече