54

Анонимен

преди 7 години

Разговор по времето на комунизма: Ти как мислиш, има ли живот зад граница? Знам ли, оттам още никой не се е върнал да разкаже.

53

до 62

преди 7 години

Ти освен церъра на София друго виждал ли си та пишеш небивалици за 15 пъти по-добра инфраструктура? Виждал ли си в какво състояние са междуселските оътища, а и не само те?

52

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Фидел Кастро е велик лидер !Успя да опази Куба свободна от американско робство.Бедна, но свободна !

51

Циник до 60

преди 7 години

Пфу...пък ти ако знаеш колко ми пука - какво мислят шемети като теб.. ...така съм се притеснил, че ми излезе херпис! :-)

50

Анонимен

преди 7 години

СОЦИАЛИЗЪМА СЕ КРЕПИ НА ДЕФИЦИТА. КАПИТАЛИЗЪМА -СВОБОДНИЯ ПАЗАР НА СВРЪХПРОИЗВОДСТВО.

49

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРубладжиите наистина живеете в собствен свят хахахахахха България била 27-*** в света по жизнен стандарт, още 1989г. България беше с ОГРОМЕН дълг и напълно срината икономика умираща икономика поддържана на системи изкусвено от СССР, но тъпия комунистичски плъх тия работи няма как да ги осъзнае

48

соросоиден илюминат

преди 7 години

Лошо е, че бандитите, диктаторите, главорезите като Кастро, Живков, Ленин, Сталин и т.н. умират само по веднъж. Не могат да получат достатъчно наказание за ужаса, който са причинили на милиони човешки същества. Да се надяваме, че в ада има специално място за такива!

47

Сдс активист

преди 7 години

След 25 демокрация в България...Има най-много наркомани, пушачи и алкохолици до 30 години в ЕС. Най-висока детска смъртност в ЕВРОПА. Днес има банани в изобилие. БЪЛГАРИЯ е бананова република. БЛАГОДАРЯ НА СДС...

46

Циник

преди 7 години

Бе я у лево бе ***....на теб ще доказвам нещо ! Пхахаха...смота*няк! От Искъро по глибоко нема - и от Витоша по-високо нема! Шо*п д*ървен небръснат! Я пак егай пред клетката на жирафа и викай: - Е те такова жиуотно нема!пхахаха!

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59С жизнен стандарт и инфраструктура 15 пъти по-добре от гнилия соц защо питаш?

44

Анонимен

преди 7 години

Тоя погреба и осъди на десетилетия глад няколко генереации кубинци за което ще гори в ада

43

безмозъчен идиот

преди 7 години

До 42Селянин, забранени са ни визите за Канада и САЩ заради вашите *** с *** потури като сегашния прецедент Радев, дето не искат да подпишат СЕТА. А по-преди бяхме колония на СССР, какви визи за САЩ те гонят?

42

ист

преди 7 години

Куба е като България - строят 40 години комунизъм, и парата която е двигател, отива за свирката.

41

Циник до 42

преди 7 години

Греда! Отдавна вече живея "на запад" имам двойно гражданство....финансово съм добре....сина ми расте безгрижно...не броя стотинките накрая на месеца....и се радвам, че тая политическа вкаменелост Кастро свободи света от присъствието си! Един Юда Искариотски по-малко!

40

Гошу

преди 7 години

Не знам какво наследство точно е оставил Фидел, но щом се е раждат жени като Ana de Armas, значи евала им правя на кубинците :)

39

Анонимен

преди 7 години

След 27 години евроатлантизъм в България пенсионерите ровят в контейнерите за отпадъци от храна, защото с пенсията като платят тока и парното и не остава за храна. Без комнентар.

38

Анонимен

преди 7 години

През 1990 г. Куба е имала по-нисък стандарт на живот от България. 1989та България е 27 в света по жизнен стандарт (САЩ тогава са 19 мястo). През 2013 г. Куба под американско ембарго е на 44-то място, докато България под американско партньорство е на 58-мо място в света по ИЧР (HDI), а САЩ днес от 19 са скочили н 5то място. Така е при "свободата и демокрацията" - някои обедняват, други забогатяват.

37

Анонимен

преди 7 години

Най-очевидният недостатък на неговото наследство е материалният дефицит.За обикновените кубинци нещата или не достигат: като транспорта, жилищата и храната, или са невъзможно скъпи: като сапуна, книгите и дрехите.--------без коментар

36

Анонимен

преди 7 години

Тук пък от 26 години демокрация и к'во ? Има шепа олигарси супер милионери и се имат за богове и хората им работят като роби !

35

Анонимен

преди 7 години

Средната продулжителност на живота в Куба е по висока от САЩ и Дания.