44

додо

преди 7 години

хората загубиха всякакви реалистични надежди - и работещи и неработещи и българи и *** - всички са в мизерията ...дори и тези които мислят че взимат "големи" заплати отиващи за ипотеки...така че да не се дрънкаме кой *** - кой умен

43

пепе

преди 7 години

Това че почти всички търкат е показателно за манталитета ни. Малък но за сметка на това много простт народ.Вместо, човек да учи, да се усъвършенства, да мисли как да изкара повече - давай на лесното, това е повече от неустойчива стратегия.Като видя как хора си купуват от най-евтиния продукт и два три билета с него направо се отчайвам.Лошото е, че пенсионери и деца търкат яко.

42

Иво

преди 7 години

хахаха да храним Д.П. колко е дебел. Значи Д.П. е толкова дебел че има собствена гравитацияи Д.П. е толкова дебел че Вояджър ще достигне крайната му точка през 2020 година

41

Анонимен

преди 7 години

Аз вчера щях да хвана в бет365 250 лв с 50 ст., ама ювентус ме прецакаха в последните минути :D

40

Анонимен

преди 7 години

Като са предварително напечатани може и предварително да се знае къде е голямата печалба и да отива при определени хора с цел пра** на $Така че хората нетрябва да се доверяват

39

Анонимен

преди 7 години

хора не си давайте последните пари за глупости 100 лева ще закаърпят положението за ден два ама ако набуташ 150 лева следващия месец за фишове си е чиста про,стотия. един комшия спечели 20 лева на еврофутбол и от тогава почти всеки ден губеше по 10-20 лева. големите печалби са на поставени лиса или случаини хора от малките села. също като схемата с тотото.

38

Анонимен

преди 7 години

Всеки иска да забогатее по лесният начин, не може само политиците и кметовете, както и фирмите покрай тях да отбиват номера, че си вършат работата и за един мандат да стават милионери, и обикновената работеща класа иска да усети какво е да направиш лесни пари и да си уредиш живота докато не правиш нищо смислено и полезно за икономиката и страната.

37

Анонимен

преди 7 години

Д.П. е толкова дебел, че като отиде в зоологическата градина и слоновете му подхвърлят фъстъци :) :) :) хахаха

36

Тарири, пий 2 бири

преди 7 години

Билети се търкат от глупаст, алчност и мързел. Факт! Съгласен съм, че хората са бедни, но са и глупави, а тези две неща вървят винаги ръка за ръка и понеже са такива други хора с радост ги омагьосват и им взимат и последните пари. Чуйте рекламите по телевизията: " С последните си пари си купих билет", върнаха ми 2 лева от пенсията" и т.н Рекламите са насочени към определен тип хора. Бедни и глупави. Не съжалявам, че съм откровен. Надявам се хората да се съвземат и вземат в ръце. Успех!

35

Анонимен

преди 7 години

И после очаквате от такъв народ да се самоуправлява чрез референдуми.

34

Анонимен

преди 7 години

Хората съвсем се побъркаха Бяха обрали няколко хиляди билета с надежда за печалба

33

Анонимен

преди 7 години

Неее Д.П. е толкова дебел, че кантарът показва "Очаквайте продължение" като стъпи на него

32

лесното

преди 7 години

дам, тук всеки е специалист по лесното - всяка сутрин *** ни събратя се редят на опашки за такива билети - да търкаш талончето е по-лесно, отколкото да учиш и работиш...

31

Анонимен

преди 7 години

Даже и партиите се усетиха накъде забутаха нещата и никой не иска да управлява, никой не иска да е начело на все по-замираща държава.

30

орк

преди 7 години

не от бедност, от тъпота... пълнят гушката на Пеевски!

29

Анонимен

преди 7 години

Не се фантазирайте, след 10 години работещите в страната ще са около 1.3 милиона души, на гърба им ще са няколко милиона пенсионери и няколко милиона социално слаби гласоподаватели, както и няколко милиарда заем и най-различни дългове, докато страната ще си е все същата мизерна ***, след 15 цифрите ще са още по-обезнадеждаващи, тези които търкат им пожелавам да спечелят и да изпратят децата си в чужбина, да им пращат пари, когато тук няма да има за пенсии.

28

Анонимен

преди 7 години

До Моряк и половинаТо може билета да е евтин, но и разходите по направата и разпространението са му евтини. Така, че печелбите от хартиени билети са големи.

27

Анонимен

преди 7 години

Такива билети никога не съм купувал и така спестявам пари.5 такива билета по два лена са равни на едномесечен премиум акаунт в музикална стрийминг услуга като Спотифай

26

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на хората е, че имат ум и едно его, които мн малко хора успяват да контролират, а самият ум мн малко са се научили да го използват рационално, мъдро, той е инструмент на съзнанието, но повечето хора се идентифицират с него, но ти реално ти си това отвъд ума, онази тишина, която осъзнава, която знае, това е съзнание, поток от осъзнатост, но ума и егото създават илюзиите, оттам идва целият този хаос в света днес, мн малко хора медитират, мн малко хора са духовни, не религиозни, духовни.

25

Анонимен

преди 7 години

Не, неее... Д.П. е толкова дебел, че яде от сателитна чиния :)))))))