9

Анонимен

преди 7 години

и ще каже на крадеца дръж крадеца ли

8

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Как така българинът да не подава сигнали ?Ето, подавам:Алармирам институциите, че един селски про.стак от Банкя открадна няколко милиарда изтеглени като външен дълг на гърба на обикновените хора в България.Същият този *** е виновен за още много престъпления.Контрабанда на цигари.Производство и разпространение на амфетамини и други наркотици.Съпричастност към убийства на нарочени за подземни босове българи.Милиарди загуби за България от спирането на проектите АЕЦ Белене и "Южен поток".

7

Анонимен

преди 7 години

Е нало всичките са навързани на хранилката като свински черва.Администрация,куки,митничари,съдии адвокати прокурори.Ето ви най-пресният пример с ония митничари "чорба или кафе ше пиеме?" Няма да уволнят нито един камо ли да го осъдят за нещо да седи години в затвор.Всичките ще са на работа до няколко седмици добре напълнили гушите.И не са само те.

6

Анонимен

преди 7 години

Лятото ми нарязаха четирите гуми на колата. Ходих в полицията защото те не благоволиха да дойдат да направят оглед. Като ме изкараха едва ли мен виновен за случилото се. Казаха сигурно някой който ме е мразил го е сторил, и да си припомня кой ме мрази. Но когато нарязаха гумите на целия блок, тръгнаха да го търсят. Естествено че не го откриха! Защото ако след моя случай бяха се задействали, можеха и да го хванат.

5

Анонимен

преди 7 години

След като човек е пострадал от каквото и да е престъпление, отива в районното рушветчийно да подава жалба. И се почва ама то няма смисъл, ама това, ама онова. Ако пък случайно напише нещо,е първият заподозрян и почват да го разкарват за глупости и да му губят времето, така че да си знае урока за следващия път.

4

Анонимен

преди 7 години

Някакъв и..от ме засече на пътя и се обадих на 112. Не видях номера, казах само, че е червена кола. 30 километра по-натам имаше патрул и спираха всички червени коли.

3

Анонимен

преди 7 години

Българинът - недоволен от корупцията, ама не подава сигнали. Иска да има правила, но да ги спазват другите. Иска да има повече власт на народа, но няма представа какво да прави с нея. Иска да е богат, но да работи максимум по 40 часа седмично и да се пенсионира рано. Иска да пресича спокойно улиците, но да си кара бързо колата. Иска да има повече зелени площи около блоковете, но да живее близо до центъра. Иска да са ниски данъците, но държавата да се грижи за всичко.Ех, че сме готини българите!

2

Анонимен

преди 7 години

Също така ако подадеш сигнал за "неправилния случай" почват да издирват автора на сигнала, а не работят по съществото му. Примери -бол

1

Анонимен

преди 7 години

Майка ми я заплашваха телефонни измамници, подадохме писмен сигнал в полицията, след 2 месеца получаваме писмо от прокуратурата, че разследването се прекратява защото не са установили извършителя. Т.е немогат да намерят собственика на сим картата от която е проведено обаждането.При следващия случай защо да губим към 1 час от времето си, като при тях има купчина подобни жалби и само copy/paste-ват отговора до засегнатите лица.Айде да не вменявате вина на хората в аванс