55

Джедай Мастър

преди 7 години

"По Конституция министрите, които са отишли в правителството от парламента, след оставка се връщат отново в Народното събрание."Всъщност не е точно по Конституция, а по-скоро по мълчаливо съгласие на управляващата камарила от приемането на Конституцията до днес, защото в нея нищо не пише по въпроса.

54

Анонимен

преди 7 години

Как Пръмова без министерство?

53

Анонимен

преди 7 години

СЛАВИ Е ВЕЛИК , ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН, ЗАЩОТО Е НАЙ КАДЪРНИЯ- ЩЕ РАБОТИ СРЕЩУ ЕДИН ЛЕВ ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ И БЕЗ ЗАПЛАТА ЗАЩОТО НЯМА СЕМЕЙСТВО КОЕТО Д А ИЗДЪРЖА- НА НЕГО НАРОДНАТА ЛЮБОВ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ МУ СТИГАТ.

52

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не се самоуспокоявайте герберуги. БСП не е сама !Цяла палитра от родолюбиви и национално отговорни партии и организации ще влязат в коалиция с БСП.БСП на Нинова, не е БСП на Станишев !Тази жена напави чудото за няколко месеца с БСП, но това е друга тема.Важното е да отклоним България от убийствения за нея път на евроатлантизма, който е равен на ДЕбългаризация на родинатаСветът се променя. САЩ също няма да е същата държава при Тръмп.А, Путин е вечен. Бог а го пази !Свиквайте със загубите!

51

Анонимен

преди 7 години

Когато си се самозабравил,когато си мислиш,че над теб е само Господ,а под теб няма никой,този никой рано или късно те наказва.Народа не прощава пренебрежението,унижението и безхаберието към нуждите и битието му.

50

Анонимен

преди 7 години

56, АКО ЧЕРВЕНИТЕ СОЦИАЛИСТИ- БСП ЧЛЕНОВЕ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ, НЕ ВЪВЕДАТ НЕЗАБАВНО 1000 ЛВ МИН ЗАПЛАТА И 300 ЛВ МИН ПЕНСИЯ- ОЩЕ НА ДРУГИЯ ДЕН ЩЕ БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ ОТ СЛАВИ ЗАЩОТО ТОЙ ВОДИ НАРОДА ПРОТИВ ХРАНТУТНИЦИТЕ- ЗАЩО МИСЛИТЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ ПОЧЕРВЕНЯ-0ЗАРАДИ НИСКИТЕ ДОХОДИ НА БОРИСОВ ГО НАКАЗАХА- КАКВО Е ТОВА МИН ЗАПЛАТА ОТ 460 ЛВ- А ВИЖ 1000 ЛВ СИ Е ДРУГО.

49

Фен на бсп

преди 7 години

До 52,Не аз не чакам! Аз просто не ви броя вече щото ви няма вече! Страхувам се от някой следващ антисистемен спасител! Магеданс да не стане държавен балет например!

48

Анонимен

преди 7 години

Имаха нужда от тази почивка.Властта беше непосилно бреме за тях и затова народа реши да ги освободи от тази тежест.Време е да дойдат нови хора,неизхабени и неизкушени от съблазните на управлението,а народа да бъде по-критичен към всяко управление,защото сме сила,стига да го пожелаем.

47

ФАКТ

преди 7 години

ГЕРБ е мъртвец. За покойниците или добро, или нищо.В случая - нищо.

46

Фен на бсп

преди 7 години

До 49,Може да е защото не се е заклел още! До тогава името на прецедента е друго и друг трябва да прави нещо! Не мислиш ли!?

45

Анонимен

преди 7 години

Има да чаааакаш ГЕРБ да се разпадне!

44

Анонимен

преди 7 години

Трагедия страшна- едните тикви си отиват и ще ги сменят други също толкова зелени!Какво ни занимават с глупости - в тоя бостан БГ парламента нЕма никакво значение пълнежа??

43

И...

преди 7 години

И ЦАЧЕВА ТРЯБВА ДА Е ТАМ ДО БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ НО Е ТОЛКОВА НАХАЛНА ПАРАТАААА ДА НЕ Я ИЗПУСНЕ ЧЕ НЕ СЕ И СРАМУВО ОТ ОГРОМНАТА РАЗЛИКА

42

Анонимен

преди 7 години

По радиото тази сутрин съобщиха за нова група задържани нелегални емигранти на границата.Въпросът е защо Радев се прави на мъж цяла камоания, а сега като го избраха мълчи и нищо не прави?

41

Фен на бсп

преди 7 години

Народа ще ни даде сега много малък аванс и кредит на доверие! Надявам се като редови член и симпатизант нашето ръководство да не се издъни този път! Народа е сърбал не веднъж и нашата попара и този път ще ни измете за най-малкото!Надявам се нашата невероятна председателка да успее така както се справя до тук и да не падне в някой капан!В едно съм сигурен ГРОБ никога ппвече няма да види власт и ще се разпадне, но се страхувам и ние да не приключим като тях!!!

40

Анонимен

преди 7 години

След вашата партия винаги България фалира, не го забравяй!

39

Анонимен

преди 7 години

Баце не може да седи дълго време на стол, освен ако не цъка белот и не лупи семки. След седмица ще е луднал и сам ще избяга от парламата. Ние го познаваме добре Баце, дишали сме му във врата.)))

38

Анонимен

преди 7 години

До този който пише с глсвни букви. Ти знаеш ли по колко часа на ден работят например шивачките в България, без да имат право да отидат дори до тоалетна ? Не съди по себе си, колко работят българите !

37

Фен на бсп

преди 7 години

Две са възможните грешки пред нашата партия в този момент!Първата е много да си повярваме и да минем през някоя безпринципна коалиция по пътя си към властта! Това че храта борещи се за пцеляването си в капана на ГРОБ ги намразиха искренно не значи, че са ни запбичали нас автоматично!Втората е да вземем успеха на този невероятен човек ген.Радев за чисто наш! Нека не забравяме че той не е бесепар и заради това го подкречиха много хора далеч от нашата идеология!

36

Mr STARBUCKS

преди 7 години

БСП, и най вече лаещите по форумите Червени кучета са останали с впечатлението, че тяхната мижава партийка е големият победител. Не Радев се съши с тях, а БСП с него. Хората гласуваха за него,не за това, че е от БСП, а превъзходството му над Цецка,че е донякъде симпатичен, и .....Генерал. Ако внимателно следяхте презконференцията.... той много тънко подсказа,че не е техен заложник.