33

Гербер да ми обясни

преди 7 години

как спа Боко по време на Супер Луната. Проблеми с кръвното?!Двойна доза от евроатл. ценности ще го УпраЙ.

32

Анонимен

преди 7 години

Мафия.

31

дааааааа

преди 7 години

До ВасилевЗащо,нима лъже не всичко е истина....

30

Анонимен

преди 7 години

Къде отидоха 16 милиарда лева? Лошото е че никой от тези селенжъри които са в опозиция не повдига въпроса! А за да не го повдигат значи са се облажили! А умното племе гледа като плъх у брашно и мига на парцали! А пък онези триполовите дето раздават милиардите по мутренски програми защо не попитат как така 1 км магистрала на дунавски вълни струва 6 800 000 лева като в германия за 1 км магистрала струва 500 000 евро или 1 000 000 лв. Като имате предвид че основата на магистралата е от железобетон!

29

те

преди 7 години

Радев спечели София,ГЕРБ беше победен от един аматьор в политиката а в община Младост от една обикновена жена но нещо не виждаме оставки!?

28

Пуйката

преди 7 години

Селянката от САМОКОВ знае ли значението на думата ОТГОВОРНОСТ И МОРАЛ а !? Ама как да знае като е част и тя от БКП корумпе до гроб са всички ! МОРАЛ И ЦЕННОСТНА система такова животно в институциите ни НЯМА и няма да и има с такива *** ограбаващи ни над 70 вече години а селяните си мислят ,че като си смениш цвета и името на партията то тя е НОВА и не СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС !!! хАХАХАХАХ *** народ честно ! Ако искате ПРОМЯНА БОЙКОТ на ПАРТИИ И ИНСТИТУЦИИ и НАНОВО ВСИЧКО без стари МУЦУНИ

27

Анонимен

преди 7 години

В нормална държава, в нормална партия, цялото ръководство, воглаве с председателя се оттегля да си пише мемоарите и повече не помирисва политика, но каква нормалност има в ЕТ,,Бойко Борисов-ГЕРБ" !?!

26

АНТИ

преди 7 години

Борисов:Оставям една абсолютно подредена държава.ПАЗИ БОЖЕ!

25

до 10

преди 7 години

Информиран сте доста добре .Така е ...,.,вече пари под краката чак

24

Анонимен

преди 7 години

До Професор Професоре, това ли ти е артистичният псевдоним в психиатрията?

23

до 11

преди 7 години

11Точно кратко и ясно прав си абсолютно

22

Професор

преди 7 години

Колкото и да реват комунистите на предсрочните парламентарни избори ГЕРБ ще е 1-ва политическа сила. Не може да ни спре някакъв пилот на самолет пръскащ пестициди нивите! България е с ГЕРБ! Благодарение на мъдрото управление на Генерал Борисов България е уважавана и просперираща страна с растяща икономика и бум в развититето на инфраструктурата!

21

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова за Борисов: Знае да носи отговорност, оставката го доказа!А електоралната единица за Борисов: "Знае да бяга от отговорност, оставката го доказа!"

20

Анонимен

преди 7 години

Отговорност се носи при Бай Ставри - ЦСЗ, дясното крило. Фандъкова пък ще си понесе отговорността в Сливенския.

19

До 16

преди 7 години

Абсолютно си прав. Тези за 2 год.гепиха 28 млрд.заеми и сега се снишават друг да плати сметката. Из форумите се говори че на оперативен съвет на ГЕРБ когато са попитали Борисов какво ще правят когато дойде време да се връщат е отговорил-Мен няма да ме има в тази схема. Така че явно е дошло времето му да бяга.

18

от кома не се събужд

преди 7 години

До Симеонов-политологСвърши купона, кой е*ал - е*ал. БГ е бита карта и щом ликвидаторът бяга, значи няма вече какво да се продава, те вече продадоха и имуществото ви с непосилните заеми дето хвърлиха на гърба на неродените ви деца. Този трябва да го пишат в книгата на Гинес за най-бързо заличаване на държава и народ. Папоа Нова Гвинея ряпа да яде.

17

Анонимен

преди 7 години

АКО ТОЙ МОЖЕШЕ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ, ЩЕШЕ ДА Я ПОДАДЕ С ВИСОКО ВДИГНАТА ГОРДО ГЛАВА, А ТОЙ ГЛЕДАШЕ КАТО ОТРЕПАН ПЪДПЪДЪК. НАГЛОСТТА, САМОНАДЕЯНОСТТА, АРОГАНТНОСТТА, ЕГОЦЕНТРИЗМА СА ПО-СИЛНИ ОТ ОТГОВОРНОСТТА ПРИ НЕГО, А ТОВА ВЕЧЕ ВТРЪСНА НА ОБЩЕСТВОТО.

16

ПИСНА МИ

преди 7 години

Не те ли е срам, жалко подобие на човек. ти си готова *** му да оближеш в ефир само и само и ти да си в играта и с кинтите в джоба !! Кое му е отговорно на тоя *** ? Земи и ти подавай оставка !! Защо не земат да напуснат изобщо парламента и министерския съвет ТИЯ ОТГОВОРНИТЕ ? НАРОДОПРОДАВНИЦИ !!!! ГОСПОД ЩЕ ВИ СЪДИ ЕДИН ПО ЕДИН !

15

Анонимен

преди 7 години

СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ПЛАТИ 1 МЛРД. ЕВРО ПО ЗАГУБЕНОТО ДЕЛО ЗА БЕЛЕНЕ. БОКО НЕ ИСКА ДА ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА.

14

Анонимен

преди 7 години

И за кое по-точно Борисов е поел отговорност? Ако е нещо за рязане на лента (независимо кой е съгласувал, кой е изпълнил проекта и т.н.) - се перчи с АЗ. Ако е оцапал пейзажа,все някой друг му се е изходил в гащите и там е "Той" или "Тя". Аз досега не съм го чул да каже - "Сгреших"! Винаги се е държал като малко сърдито разглезено детенце. Ама толкова е акъла на БГ избирателя. Лошият материал, по думите на самия Борисов, си гласува за него.