34

Антифен

преди 7 години

Това вече категорично не е моята страна.

33

Анонимен

преди 7 години

Какво ми го хвалите? Взел кравата с телето, голямо постижение! Парясници.

32

Анонимен

преди 7 години

Какви са тези ''парви дами'' , ако не копираме нещо от каубойците от дивия запад нема да стане

31

Анонимен

преди 7 години

Веднъж попитали Перикъл кой управлява Атина.Ето този!-казал като посочил малкия си син. Той командва майка си, тя-мен, а аз атиняните.Така, че не пренебрегвайте първата дама, защото тя управлява генерала, а той нас.

30

Анонимен

преди 7 години

Докато сам си управлява самолета дано да прелети над Бермудския триъгълник!

29

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Стефан Данаилов:"Пожелавам на Бойко като стане на моите години 74 да ходят журналистите да го интервюират в дома му" ... :)Та и вие, които критикувате така. Като станете на годините на генерал Радев ви пожелавам да имате такава жена до себе си !Дай Боже всекиму !

28

Schutzstaffel

преди 7 години

Тая която се гласеше за първа дама бе отсвирена и във родното си село от селските си.

27

Анонимен

преди 7 години

Пишете за Кобилкина и Десислава. От къде на къде за американката. Радев е възпитан по руски .

26

Антифен

преди 7 години

Не мога да разбера тази любов към военните и жените им.Вероятно поради факта,че мина цяло поколение,което пропусна задължителната военна служба,за да разберат с какво си имат работа.То е ясно ,че Бойко Борисов искаше да изгуби тези избори и успя/така му беше наредено /,но овчият ни народ така стремглаво да се спусне на военен,това не мога да разбера.България няма нужда от военен водач,а от психотерапевт.Душевните рани не се лекуват под военно командване.

25

Анонимен

преди 7 години

До мнениеОбществото се състои от хора, които създават семейства, раждат се деца, семейството ги възпитава, само по себе си е умален организационен модел на голямото. От семейството тръгва ВСИЧКО. Фасаден модел друг път, пак повтарям, семейството е най - важно и на първо място, ако то е е наред, висчко друго кучета го яли. Ако сутрин излизаш от дома си след скандал, например или оставяш нерешени проблеми в къщи, деня ти е различен.

24

Анонимен

преди 7 години

Този развод неотдавна с жена ,която му е родила 2 деца - малко не го разбирам . Втората да беше на 25 ,а тя на 47 .

23

13

преди 7 години

Поздравления и сегордеем и с двамата!

22

osho

преди 7 години

Ура, радост за журналята. Новата първа дама ще им осигури прясно месо. Да ровят и да коментират, да отразяват, да душат...че децата и, че майка и, че баща и, че някоя и друга семейна далавера ще изкочи като пъпка на челото. Няма да е като предишната първа дама - да ги отсвири мощно още от самото начало и да запази достойнството си.

21

MAKEDON

преди 7 години

E..... Bravo za generalot napravil dobar izbor.... poubava zena ne mozel i da najde vo Bolgarija.

20

Анонимен

преди 7 години

плювньо ходеше като самотна пастирка , отсвирен от жена си.Тииквеният плачеше, че няма жена до себе си.А мърлявите му *** имат нахалството да коментират ген.Радев.Нагли и проЗти като бе3мо3Ачният си фюрер!

19

UACEG

преди 7 години

Прилича на някоя коза..

18

Анонимен

преди 7 години

И Путин се разведе със съпругата си с която е бил над 30 години. Но никой не го прави това на въпрос, с изключение на гнусните западни медии. Но когато руснаците му вярват, това е без значение.

17

малий-й

преди 7 години

веднага започнаха да нарцисират. Сравнения с Тръмп и тръмповица моля ви се! Защо не и с Путин?

16

мнение

преди 7 години

Аз пък мисля, че е по-добре, че в България и като цяло в Европа не се вторачваме чак толкова в семейното положение на политиците. Мен лично ме дразни този фасаден и до голяма степен фалшив образ на американските президенти, които позират със съпругата си, децата и кучето. Меркел примерно е разведена и има втори мъж, но това не я прави лош канцлер. Смятам, че е хубаво, че България ще има Първа дама, която да застава до президента, но много по-важно е как президентът изпълнява задълженията си.

15

ШибиРиби

преди 7 години

Има да си говооооорят с Меланито на български до сабахлем и да сърбат шкембе чорба. Бая сай поиздигнла във вевесето тая мръца.