86

ass

преди 7 години

това в кръга на шегата ли е ?

85

Ken

преди 7 години

86 Анонимен - Не са я крили САЩ, а съветските учени и служби.85 - Armagedon - Имаш ли доказателство за факта за покупка на лунен парцел от Плевнелиев ?

84

Armagedon

преди 7 години

Естествено е че на планетата Земя еволюцията продължава.За едно хилядолетие изчезват и се появяват нови форми на живот.Може би след две хилядолетия,ако живота тук не се самоунущожи ще възникнат и много други форми в предвид променчшите се условия за живот на планетата ни.Не се знае дали и хомосапиенса няма да претърпи коренни промени , като вместо двуполво същество да стане еднополово.(по естествен или икуствен нячин)Та нищо чудно и на другите планети да има форми на живот различни от тукашни

83

Дими

преди 7 години

А бе вие луди ли сте? Аз вече 36 години живея с извънземно! Нямате си представа колко е готино !

82

Анонимен

преди 7 години

Четох, четох и не разбрах, тази конференция от учеин с доказателства и достъп до космически технологии ли са. Или са намерили просто някакви снимки и се правят на конспиратори. Май по-скоро второто. Поне аз с такова впечатление оставам. Иначе щеше тази новина да се разчуе из целия свят. А и не разбирам защо пък САЩ трябва да укрива информация за космически гущери и растения.

81

Armagedon

преди 7 години

Нито отричам,нито подкрепям тезата за извън земни.Но е факт че богати хора(включително и Президента Плевнелиев) си купиха парцели на Луната.Та с каква цел? От суета или инвистиция?А сега по темата . Факт е че животът на планетата ни е възникнал благодарение на условичта създадени на Земята от Вселената.Факт е,че еволюцията е причина за многообразието от живи форми(фауна и флора).Също е факт,че естественият подбор и случайни катаклизми на планетата ни са "виновени" за оцеляването на хомосапиенса.

80

Анонимен

преди 7 години

Ами ние скоро също ще унищожим планетата си и ще стане, като на Марс и Венера, ще останат само някакви твари успяващи да живеят на екстремни условия. Разговор м/у две планет:-Ох хванах хора!-Не се притеснявай, бързо минават!

79

Ken

преди 7 години

"Сензационното откритие" е било обявено още преди няколко години и хората още тогава са се чудили, какво му става на професор Ксанфомалити.Да слушаш професор Филипов си е чисто забавление.icr.su/rus/onckm/nauchnye-otkrytiya/poiski-vnezemnoy-zhizni/02.phpmk.ru/science/2012/01/20/662678-na-venere-nashli-skorpiona.html

78

До незнайко

преди 7 години

А ти по кое позна на Венера, че камъкът не е от Марс?Когато ми докажеш, че камъкът не е от Марс, тогава те признавам за знайко.

77

Анонимен

преди 7 години

До do 56Сега остава да кажеш, че не знаеш как в БАН се прилага така наречената наукометрия. Или ще започнеш да твърдиш, че им вярваш, когато приемат отчетите си.

76

До 77

преди 7 години

Неосведомен си.Този е един от синовете на Гриша Филипов. Ако си под 30 г., провери чрез Гугъл кой е бил таткото на професора.Чудно е само едно - как досега не са го направили академик. Но има време, и това сигурно ще стане.

75

Анонимен

преди 7 години

До do 56Ама много си ми умничък, бе!Само дето не се сещаш, че при такова либерално работно време работи само онзи, който иска и този, който ще не ще няма друг изход, защото е без закрилник.Останалите или се мързелуват у дома, или обикалят МОЛ-ове, ако са по-млади. Знам и такива, които си правят 5-6-дневни екскурзии или почивки без да взимат отпуска. Други пък просто обикалят из страната да четат лекции за хонорари и това отнема цялото им работно време, за което в БАН взимат заплати.

74

Анонимен

преди 7 години

Венериански учени откриха интелигентен живот в БАН. Но се оказало грешка в измерванията.

73

Анонимен

преди 7 години

> обяви проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологииaбе на този кой му е дал титлата Професор ?!??!

72

Анонимен

преди 7 години

По тия ширини много вярват на врачки, политици, ало измамници и най вече в извънземни

71

Турчинь

преди 7 години

По тия географски широн

70

Стенли Ройс

преди 7 години

Мене не ме ли зърнаха на Венера?! Срамотаааа.

69

Анонимен

преди 7 години

Кажи БАН и няма какво да обясняваш повече.

68

Турчинь

преди 7 години

Българска академия на неуките! Ето защо досега нямаме Нобел, няма и да имаме. То самата държава ще изчезне след 100 год. Ще станем като траките. Минало бешело.

67

Анонимен

преди 7 години

До 68Български професор: "Открити са змии и гущери на Венера"Македонски професор: "Змиите и гущерите на Венера са македонски"