12

Аврамов

преди 7 години

Нали виждам по емисията на CNN и в момента що за хора протестират там,цялата жълтокожа и чернокожа *** събрала се в САЩ за да търси по-добър живот, без да са били поканени там . . .Страх ги е че "перчемлията" ще им нарита задниците и в скоро време ще ги прати ВСЕКИ от тях там, който от-където е ДОШЪЛ !!!

11

Тиквун Тръмп Банкянс

преди 7 години

Като не им харесва Тръмп да вземат Цецка или Бойко за президент ,при Цеца ще научат световноизвестният хит "Цъфнал герб " и живота ще им се струва песен , а втория ще им построи вълнообразни мааагистраали, детски площадки и спортни заали , по цял ден ще ги кара да му благодарят и да го славословят и живота им пак ще е песен .Пък ако Лилито и Руми Бъч.идат там ехее,тогава,тогава предвиждам такъв жиот за хамериканците ,че само си казвам Дано,даноооо

10

Хитлъри Клинтън

преди 7 години

На Хилъри и казват Хитлъри.

9

Меркел

преди 7 години

Много съм притеснена за случващото се в Америка.

8

Спартак

преди 7 години

До Ханибал"Къде са нормалните американци?????" ____---_____----____---___Е как къде? На работа са, много ясно. Нали трябва да изкарват за социални помощи на протестиращите.

7

Анонимен

преди 7 години

Чудо голямо, нали фашистчето путин вече се подмаза.

6

KeБаб Ремувър

преди 7 години

леко бие на протест на българските социалисти: едни хора дошли на безплатна екскурзия до столицата да се позабавляват, че и обещали безплатен обяд и некой лев. що не.

5

Анонимен

преди 7 години

Притесняват се да не би Труп да ги накара да работят, вместо да им се дават помощите ей така без да има нещо на среща. Нашите малцинства от трайно безработни ще са същите.

4

Тръмп е пич

преди 7 години

Белият ***, латиносите и *** скачат срещу Тръмп. Това е прекрасно. Сега, за да се нагнети напрежение, полицията може да гръмне някой *** и направо да почват патакламата. Купил съм пуканки и с нетърпение чакам шоуто в Щатите. Малко да усетят и те "демокрацията", която раздават така щедро по-слабите от тях народи и страни.

3

Анонимен

преди 7 години

Кои сега са агресивните? Законно избран, какво недоволстват това е волята на народа им.

2

Ханибал

преди 7 години

На снимките виждам само,майммунковци,амигоси,латиноси и бели ***.Къде са нормалните американци????? Тия които изкарват парите за цялата тая ***????

1

Анонимен

преди 7 години

Клинтън похарчи двойно повече за кампанията си от ТръмпСега ще трябва да дава отчет за загубата си, а тя спонсорира американска есен типично в неин стил.