11

Анонимен

преди 7 години

Аха, значи емигрантите вече са "добри" (бачкатори) и "лоши" (незаконни). Скоро очаквам белият работник да бъде обявен за "добър" (ефективен) и "лош" (мързелив). Като знам колко много са тези от втория тип и какъв им е интелектуалният потенциал, очакват ни весели времена.Но, те си го избраха - ще видят милиардер пари дава ли и от костенурка вълна стриже ли се.

10

Анонимен

преди 7 години

Ами, то картата си показва кой за кого е гласувал. Технологичните западни и СИ щати (в които са и най-добрите университети) са избрали Хилъри (само в Ню Хемпшир са на кантар). Средния запад и берачите на памук са избрали Тръмп.Отделно, че в Америка понятието "емигрант" е супер относително. Някой си с фамилия "Майер, или "Брофловски" обяснява как не иска емигранти, това си е смешно.

9

Умни сме

преди 7 години

Умните и красивите в атака! Не признават загубата, искат с агресия на тяхното да е!Ще видите и тук ако спечели Радев как Боко ги пуска на протести и насила ще направят пак Цачева!

8

Анонимен

преди 7 години

Взимай си пуканки и гледай какво става тогава.------------Пуканки не ям. Предпочиитам водка със сельодка.За емигрантите - ще останат бачкаторите, а незаконните вън

7

Анонимен

преди 7 години

Явно е,че Килъри и с-ие международно организирани икономически и финансови бандити и престъпници-организатори на цветните революции по света- се опитват да правят "демокрация" и в САЩ! Дано им се размине-за да не правят компания на много еврокомунистически демократи в Гуантанамо!

6

Анонимен

преди 7 години

Напапкаха се и се наспинкаха, нови сили айде пак. Като нямат друга работа - безработни или млади/умни. Тъй тъй. Папкане, спинкане, много секс, дрога и протести.

5

Анонимен

преди 7 години

Нека командва парада. Цялата американска икономика се крепи на притока на свежа работна ръка. Нека този приток спре. Взимай си пуканки и гледай какво става тогава. На мен лично ще ми е много забавно. Живял съм там, тия са свикнали имигрантите да им вършат всичко.

4

Анонимен

преди 7 години

Обикновеният бял работник също е бил малцинство някога. Мнозинството са били индианци, не го забравяй :)+++++Това няма отношение към изборите и кой за кого е гласувал.

3

Анонимен

преди 7 години

Обикновеният бял работник също е бил малцинство някога. Мнозинството са били индианци, не го забравяй :)

2

VP

преди 7 години

И там има умни и красиви, които уважават правилата на демокрацията само докато печелят.

1

Анонимен

преди 7 години

За Тръмп гласува обикновеният бял семеен гласоподавател-работник. На него му писна от всякакви издънки, наречени малцинства. И сега показа кой команндва парада.