61

Анонимен

преди 7 години

Кои хора са се уморили от войни, бе, аланкоолу, американците ли? Че то на тяхна територия не е имало война от Гражданската насам :DОт какво са се уморили, от ходене до колата и обратно ли?

60

rad

преди 7 години

svurshi s gerp, ako shte cvetanoff ot sega da im se moli

59

ЛЯВ

преди 7 години

Американския *** който бебеше лизан от българския (и евроатлантически) елит се оказа друг (не този който трябва).

58

Щерев

преди 7 години

ред сополи на българските "народни" представители, ред сълзи...как ли случилото се ще се отрази на разкрачената им поза?

57

Мирослав

преди 7 години

Само не разбирам какво де впечатлявате все едно Теъмп е станал президент на България... Америка е световна сила и могат да си правят каквото си искат. Пример е външния им дълг. Ние да му мислим, че ако падне правителството както много хора искат да стане, държавата ще тръгне не на горе както си мислите, а на обратно! Искате промяна ли? Ми защо гласувахте на последните парламентарни за Боко?

56

Анонимен

преди 7 години

Е то е ясно,Българският народ ще се мобилизира още по-силно и ще избере най-достойният.

55

Анонимен

преди 7 години

"Самият Тръмп каза за себе си, че е антиглобалист!" И ти му вярваш полиглоте??? Той каза много неща, на всичките ли вярваш, или си имаш любими цитати???

54

тик так

преди 7 години

Хората се умориха 25 години от войни преврати революции смърт мизерия кръв санкции разделение старата система работи против хората значи трябва да се смени и дано това стане по бързо защото времето ни изтича.....

53

Анонимен

преди 7 години

"За Тръмп гласуваха белите. За Хилари - 90% от цветнокожите. Това е достатъчно" - каза едно нищожно българско расистче.

52

цяла нощ тръпнах

преди 7 години

ТРЪМП ТРЪМП ТРЪМП ТРЪМП не мога да си намеря място от кеф !

51

Анонимен

преди 7 години

Продавам висококачествен вазелин и наколенки за гърбави! Имат ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ изображения на опаковките на физкултурник и пожарникар. Всички интересуващи ги да се обадт на ц.ц физкултурника и на б.б пожарникарският ***.

50

Анонимен

преди 7 години

Герб обявиха режима на БКп за престъпен . ИЗлиза че Цачева е една престъпница, какот и самият Борисов....

49

Анонимен

преди 7 години

До НАЙДЕНОВАми ако изберат Цачева ще се гръмнеш ли?

48

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

ОТРАЖЕНИЕТО НА ИЗБОРА НА ТРЪМП В БЪЛГАРИЯ Е СИГУРНО- В НЕДЕЛЯ С ИБОРА НА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ.

47

Анонимен

преди 7 години

Аз лично съм доволен, че Тръмп спечели, защото всички се надяваме на промяна за добро в световната политика.В неделя обаче гласувайте за Цецка колкото и да е неприятна, защото иначе Бойко подава остава и ще ядете дебелия.

46

Анонимен

преди 7 години

Само умните русофили си мислят,че ще има някакво затопляне на отношенията с Русия. Понеже не четат, ще им кажа, че Републиканската партия преди месец взе решение санкциите срещу *** да стоят докато не се възстанови териториалната цялост на Украйна. Със сигурност ще бъде дадено и летални оръжие на украинците за , което Обама се противеше. Ируските самолети със сигурност няма да прелитат безнаказано над американските кораби.

45

Чикън

преди 7 години

Всички тръгнали да плашат колко зле ще стане сега за целия свят.Напомня ми на родните шамани на нашите избори.Кого плашите? Вие сте пинчери - лаете да не покажете колко ви е страх.

44

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 7 години

Иска ми се външното министърче Митюф да ми ги обясни работите, ама говоренето да е с малко по-бавна скорост, щото става един СЛОВОПАД и думите се сливат и застъпват една с друга, пък и аз нали съм от простите /като премиера- Аз съм *** и вий сте прости/ се нуждая от малко време за да схвана дълбочината на мисълта

43

ууу

преди 7 години

Браво на американците!Последваха Велика България!Вън бабите от политиката!

42

Анонимен

преди 7 години

ТОВА ИЗКАЗВАНЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ САМО БЕЗГРЪБНАЧНО ЖИВОТНО. ВМЕСТО ДА СЕ РАДВА ЧЕ ВОЙНИТЕ ПО СВЕТА ЩЕ СВЪРШАТ ТОЗИ МИ ГОВОРИ ЗА НЯКАКЪВ БАЛАНС. ТОВА ДА НЕ Е ДЖАНТА ЗА ДА И СЛАГАМЕ БАЛНСИ БЕ СЕЛЕНЖЪР? ДЕВА И СЕЛЕНЖЪРА!