14

Хех

преди 7 години

Те вероятно са знаели че ще претърпят такава загуба и няма начин да не са се потготвили. Аз се чудех защо "най- демократичната" държава в света е забранила чуждестранните наблюдатели на тези избори, но сега вече става ясно защо. Най- вероятно ще се опитат да направят Хилари президент по същият начин както направиха Буш младши президент. И така де - Стой та гледай как изведнъж ще стане работата.

13

Anonimen

преди 7 години

Не е достатъчно. Западното крайбрежие е тъмно синьо и има около 30 % от необходимото за един кандидат. Само Калифорния има 55 вота. Там, ако кажеш че си за Тръмп може да пострадаш, или ти или колата или къщата или офиса. Либералите са много агресивни.

12

Анонимен

преди 7 години

Точно като у нас. И там и тук, медиите и социолозите лъжеха и мажеха, манипулираха, плашеха, но като дойде изборния ден Тетка Цецка отиде да клеца, а там Тръмп ще го натръмпи на Килъри Клит0р!

11

Анонимен

преди 7 години

До ШОК и УЖАС в САЩОткажете се, либерасти. Времето ви изтече, нормалните хора повече не искат да чуят за вас.

10

бг

преди 7 години

И Дончо не смее да се озъби на Израел.

9

Анонимен

преди 7 години

До 1488Не е късно да слъжат, според мен вече го направиха с Вирджиния, до последно Тръмп водеше с 2% там, и изведнъж вещицата го взима с 1%... с Флорида ще направят същото най вероятно, и това ще е достатъчно...

8

Хех

преди 7 години

Давай Дончо! Ти си нашето момче! Твърдо "НЕ" на лудите баби в политиката! Я виж Германците как я окъсаха. Бият ги, трепят ги, крадат ги, изнасилват ги и СОБСТВЕННАТА им полиция прикрива тези престъпления. Нали неискаш и САЩ да се окажат в това положение? И аз неискам България в такова положение. Давай давай Дончо!

7

бг

преди 7 години

И двамата са ***,но Тръмп е малко по' за предпочитане.Хилъри е терорист и военопрестъпник....РС - Тръмп печели Охайо.

6

Анонимен

преди 7 години

168 на 109 за тръмп

5

ууу

преди 7 години

До АнонименИ концлагерите откога са готови ....

4

Анонимен

преди 7 години

До 2Така е.

3

Анонимен

преди 7 години

150 на 109 за тръмп

2

Анонимен

преди 7 години

Най вероятно ще излъжат за резултата от Флорида... ако не, Тръмп печели. С тая разлика, че ако го очистят както направиха с Кенеди, ще има гражданска война. Има поне 10 милиона милиция, които се гласят за това от край време.

1

Анонимен

преди 7 години

Спечели ли Тръмп мисля че историята Кенеди ще се повтори.Той ще посмее много студена вода на много кооперации със чужди интереси ,ще спре мексиканският наркопоток който възлиза на милиарди ,да не говорим за оръжейните империи .