126

моля те

преди 7 години

Ти поне изглеждаш читава-тези наглеци решиха и тебе да включат в истеричните си изпълнения.Не вземай отношение-само губиш уважението на софиянци.Рано или късно Боко ще си иде,но хората ще ти го пишат като минус подобно поведение.Остави ги да се изложат докрай,но не се включвай в хора им-пеят фалшиво и през стиснати зъби

125

Анонимен

преди 7 години

Данче не си показвай рогцата Герб е в състояние на свободно падане.

124

гербер

преди 7 години

Щом още сме живи значи е стабилна държавата.

123

ПП АТАКЛАРЪ

преди 7 години

Напред или в Атака или в батака! Радев президент. Мухата Цеце не я щем.

122

Анонимен

преди 7 години

Залогът от балотажа е за някои и по точно ще продължат ли с далаверите или ще секнат.

121

ТОТО

преди 7 години

Фандъчке, нямаме нужда да ни казваш ти какво да искаме и какъв въздух да дишаме!Пълнолетни сме, и в неделя ще гласуваме!Край, писна ни на всичките от ваште простотии....Как сме живели 1335 г. без ГЕРБ, просто не знам...

120

Анонимен

преди 7 години

"Смятам, че трябва да се насочат посланията и към хората, които произвеждат, към представителите на малкия и среден бизнес, към предприемчивите и младите", коментира Фандъкова.ДА ИДВАТ ПРЕДПРИЕМАЧИ ГЕРБ ДА КУПУВАТ ГЛАСОВЕ.УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТ АКО СПЕЧЕЛИ РАДЕВ .ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМ ПРЕХВЪРЛЯТ ОТ ДЪРЖАВАТА КЪМ ОБЩИНАТА ТЛЪСТИ ПАЧКИ КОИТО ДА ИЗПУКАТ.БОРИСОВ РАЗДАВА ПАРИ НА ОБЩИНИТЕ КАТО ЧЕ ЛИ СА МУ БАЩИНИЯ.СВОЕВОЛИЯТА ЩЕ СПРАТ КАТО ПОДКРЕПИМ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ.

119

От Елхово

преди 7 години

Тя кога е била стабилна, че да има опасност за нейната стабилност?

118

авиатора

преди 7 години

Нищо не разбирам от политика!Аз съм парашутист.

117

Анонимен

преди 7 години

Данче, ако прочетете форумите даже на балотаж няма да се явите от СРАМ!!!ми ша рискувам да ти кажа, пък да видем колко толкова зле ша стане, мам.ка мущото сега съм цъфнал трън

116

Христо

преди 7 години

Ей и тая се ос*ра

115

Анонимен

преди 7 години

Я стига сте създавали паника и хаос! Какво ще стане, ако е генерала, а не рабфаковката? Може би световен катаклизъм? Марсианците ще ни нападнат или земята ще промени оста на въртенето си? Впили сте се във властта като зомбирани. Нали сме демокрация. Длъжностите са изборни, а не феодално онаследявани.

114

Анонимен

преди 7 години

Госпожа Фандъкова, я се хванете с Цецка мамата и цялото герберастко управление, начело със Слънцетиквата, и се разкарайте някъде много далече! ОСТАВКА!

113

U4en do 131

преди 7 години

Za6toto iskam da otida na lekar v Berlin a ne v Moskva !

112

Анонимен

преди 7 години

ФЪндЪкова, то по-назад няма! Когато гърбът ти опре стената тръгваш НАПРЕД!!! Ето, това се случва!

111

до 128

преди 7 години

Они наште пияници ,баце си пият у нашенско.Кво да праат у Русия като тука пиенето си е сто пъти по добро.А,че русняците идат тука летото идат,пият падат,стават,пълзат,търкалят се .Така си е -традициите са си традиции.Идат и немци,новежци,шведи и секи други европейци.Тука у назе летото си е голем купон.Само магази за алкохол да имаш и малко руски да бъбреш че се позлатиш за един сезон.За кво си мислиш,че си купуват тука имоти.Ората сакат целогодишно да пият,не само летото у жегата!

110

Анонимен

преди 7 години

Няма да промените мнението на умните хора!Фандъкова да си види работата-най-грозната главна улица,ремонт на плочките всеки месец,мигрантите по Мария Луиза,Симеон,Пиротска повече от българите,билетче1,60санкции само за българите.Не ви искаме.

109

ognyanz

преди 7 години

Още една герберска манипулаторка. Точно Цецка ли ще гарантира стабилност на държавата?

108

Анонимен

преди 7 години

Омръзна ни от арогантната простащина на гербераското управление! Решихте, че хората могат да понесат всичко - крайната некомпетентност на кадрите ви, перманентно и грубо погазване на законите от страна на властите, начело със Слънцетиквата, безскрупулни кражби и рекет, безконтролно теглене на държавни заеми, които ще изплащат и децата ни, пренебрежително, нагло и безпардонно отношение към НАРОДА на България ... Хич не ни плашете, а се разкарайте. ОСТАВКА!!!

107

до 119 u4en

преди 7 години

И с отвращение , и без отвращение пак искаш да гласуваш за мафия и отпадъци. *** на лекар...