79

йаБ йуХ

преди 7 години

фалшификация... гласували били... в 18 часа урната за президент беше пълна а за славирендума имаше 12 плика

78

демокради

преди 7 години

Законодателните ни корифеи правят участието на населението в управлениетоНа държавата невъзможно.Уж имаме право на избор .Да да ама не.

77

Анонимен

преди 7 години

Хе Хехе 13 000 не достигнаха - когато става въпрос за ПАРИ винаги ще се намерят 13 сребърника.И сега ИЗСМУКАХА 13 000 не достигнали с един замах на молива.Интересно ако НЯКОЙ ПОИСКА РЪЧНО преброяване какъв ще е резултата.

76

Свинечовека

преди 7 години

Наивници, пак го организирайте референдума. Този път няма да ви стигнат 567 гласа например - хахахахахахахахахахаааааааа

75

Анонимен

преди 7 години

Не достигнаха Я - това да не ви е Англия ! "*** вой " както ни нарече каракачанов - това сме ние за нашите политици - Овце ,които само ги доят и стрижат .

74

PD

преди 7 години

Българина е в тежка депресия и разделение. Държава няма, защото държава не е само закон, а съгласие да се изпълнява. Въведоха задължително гласуване, а гласуваха малко над половината граждани. Същите тези които обясняваха важността за гласуване, по медии обясняваха как не са гласували на референдума. Това е безпринипност. Добре не искат да слушат народа, защо ? Явно си имат свой народ, по службички, медии и държавни хранилки, които така или иначе, ще им осигурят участие в театъра парламент.

73

АНОНИМЕН

преди 7 години

Горд съм , че не гласувах за референдума , защото не това са въпросите интересуващи обикновените хора. По-важните въпроси са да или не на членството ни в ЕС и НАТО, пряк избор на главен прокурор от народа защото досегашните бяха еталон за корупция, пряк избор на началници на МВР от хората, да или не на приемането на ислямиисти у нас и много други важни неща. Слави и Плевела са доказани мутри, така че за мутрите глас не давам. Като е народен Слави , защо е с 10 мутри охрана?

72

"пътя е труден

преди 7 години

Ама много ясно,че не "достигнаха" Ха ха ха - Вие сериозно ли си мислехте, че ще си намалят субсидиите и тн и ,че НАРОДА ще управлява ?

71

Анонимен

преди 7 години

И 3ма да са гласували, референдумът да се зачете. Щом останалите не са отишли да си пуснат гласа, значи не ги интересува нито политическата система, нито ги дразни корупцията и им харесва свинефермата, в която живеем.

70

ве

преди 7 години

Дясното отдавна не е дясно о лявото ляво.Оплели са се като свински черва около бизнес интереси.Демокрацията е парлама.Само дума без съдържание.Демокрация=приватизация т.е лява ръка десен джоб.

69

да

преди 7 години

Опитват се да се измъкнат. Едва ли това е истината. Освен това голяма част от хората, които ги имаше в избирателните списъци, на практика не бяха в България, а в чужбина. Хората са категорично "за" мажоритарни избори и не бива повече да го отлагаме!

68

Анонимен

преди 7 години

Аз съм десномислещ човек, но чувам от т.нар.десни парти освен старата песен " комунизъм, дясно, ляво " Жалко, много жалко за дясното, достигал дъното и продължава да върви по стъпките на Бойко, десните са готови на всичко за да останат на власт, страх ги от предсрочни избори. Лично аз в продължение на много години не можах да намеря истинско дясно.

67

ПАТРИОТИ , МАФИОТИИИ

преди 7 години

КОЙ ИЗМИСЛИ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ---ДА ИМА ПОВЕЧЕ ГАЛСУВАЛИ ОТ ПОСЛЕДНИЯ ПАРЛАМЕНТАРЕН ВОТ ?? ПО ИЗБИРАТЕЛНИ СПИСЪЦИ = 6 800 000 ХИЛЯДИ ПЪЛНОЛЕТНИ ИМАТ ПРАВО НА ГЛАС.. А ТУКА СА ГЛАСУВАЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА-3 487 500 !!ТОВА Е МНОГО МАЗНА КЛАУЗА, НАПИСАНА ОТ СИСТЕМНИТЕ ПАРТИИ= ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ, ЗА ДА ИМА ВСЕ ПО-ГОЛЯМ ПРАГ, И ПО-МАЛЪК ШАНС ===== ЗА ВСЕКИ ВСЕКИ ЕДИН НОВ РЕФЕРЕНДУМ !

66

1

преди 7 години

Ако не гласуват с ДА по всички въпроси от Референдума направо излизаме и ги измитаме тия нагли ***. И този път никакви бели автобуси няма да ги спасят! Не си мислете че понеже върнахте 20-те заплати на куките ще ви пазят!

65

Прост избирател

преди 7 години

Въй, верно ли само 13 000? Язък!

64

Анонимен

преди 7 години

Депутатите да приемат решението на народа, или Слави да обявява стачка и да ги изметем веднъж завинаги тия!!! Време е за велико народно събрание и основно промяна на конституцията...

63

Анонимен

преди 7 години

Гласуването у нас е безсмислено и загуба на време. Сопа трябва, СОПА!

62

Анонимен

преди 7 години

Населението е намаляло с близо хиляда и петстотин и нагоре за две години само от катастрофиИскаме д гласуват същия брой хора !?И повече ,трябва и бежанците да включим:)

61

Анонимен

преди 7 години

Дори и да се свика пак и пак референдум,опциите за въпроси намаляват все повече.Отново ще отпадат въпроси под извинението "за това е нужно велико народно събрание" или "това вече сме го питали"...да не говорим за машинациите покрай изборите,а като добавим и само щипка мързел - рецептата за провал е на лице.Секира му е майката и това си е.

60

Анонимен

преди 7 години

До 6785Айде генерирай малко трафик на Гугъл и провери условията и ограниченията за свикване на референдум. Ако много те мързи, пробвай на Ютюб, може пък да ти е на късмет