30

Анонимен

преди 7 години

Няма нужда от толкова сложни електорални сметки. Направо баце да влиза в играта. Да смена Цецка и да бори генерала. Е нищо ще е пропуснал първия тур. За него ще се направи изключение :)+++++това да не ти е ООН?

29

Анонимен

преди 7 години

до 57Имернно Василев,именно- става въпрос за съпричастност към несгодите на народа ни и като такъв Генералът знае, че трябва да се заеме с политика. Или викаш да си стои в поделението и оттам да го изберем и да управлява?

28

Анонимен

преди 7 години

до 56 Баба ти е била.

27

Анонимен

преди 7 години

В неделя гласувам срещу Мутрата, "демократката" Цацка и комунистическата партия ГЕРБ!

26

Анонимен

преди 7 години

Няма нужда от толкова сложни електорални сметки. Направо баце да влиза в играта. Да смена Цецка и да бори генерала. Е нищо ще е пропуснал първия тур. За него ще се направи изключение :)

25

Анонимен

преди 7 години

Пилот на изтребител дали се става само с партийна книжка? Впрочем Генералът никога не е бил член на БКП.

24

Анонимен

преди 7 години

В сезона на тиквите народа изяде тиквата. На тва как му се викаше? Сезонна диета?Може и някой компир да хапне.

23

Жорж

преди 7 години

Патриоти избирайте между ДОСТ и ДПС едните работят и живеят в България а другите

22

oeruio

преди 7 години

До Щерев 14Или пък 2 милиона души следва да ги зачертаят, защото не са отишли до урните. Така след още 2-3 изборни кампании, списъците ще се редуцират до 1 милион избиратели, т.е. ще останат в списъците само роднините на кандидатите. Това е то "демокрацията"!

21

Анонимен

преди 7 години

Момчета, излишно се напъвате, никой нормален няма да гласува за Цецка.

20

ДС

преди 7 години

ББ, праши гаргите с война, със спирана на еврофондове. А бе ей. 2020 всички субсидии приключват. Е тогава ние ще тръгнем напред. Защото тогава ще има реална пазарна икономика. Не сега който получава субсидии той да просперира. Ти Боко си една подлогичка на Германия. Ти предаде родината си за помилване по тиквата от Меркел. Сега ходи се жалвай на баба си Меркел. Защото ние не забравяме. Имахме надежда в теб а ти ?!

19

Анонимен

преди 7 години

Тиквата в момента е напълнил яко гащите усещайки че в неделя народа ще гласува назидателно срещу ГРОБ и ще се разбере колко много го мрази и него и цялата му герберастка сбирщина от бо.клуци.

18

Иванчо+Марийка

преди 7 години

Не че нещо, не харесвам БСП, но тия от ГЕРБ ме принудиха да гласувам срещу тях. Как можах да гласувам преди време за тях. Защо бях сляп. :(

17

Анонимен

преди 7 години

Днес пак няма да има статия за Путин. Дежурните странджи и австралийци обаче от сутринта са се подготвили и плюят срещу генерала.

16

Анонимен

преди 7 години

до 24 Аз в неделя не си вдигнах зад.ника за да гласувам, понеже смятах, че стругарката ще я изберат пак с манипулиране, но след това което се случи в неделя още рано сутринта отивам да дам гласа си за Генерала.

15

Анализ

преди 7 години

До ВасилевМного генерали в България, ние сме чували само за капитани от Сръбско-Българската война!---И все черно-бели генерали ... с чук и пергел, "проектиращи" едно "по-съвършено" обещество!

14

Анонимен

преди 7 години

до 14 Изборите са привидно задължителни. знаеш ли фактически каква е санкцията ако не гласуваш? Нека ти кажа...АКо не гласуваш на 3 последователни кампании за президент, то си губиш правото на глас да гласуваш повече за президент. Това не значи че не можеш да гласуваш за парламент. Същото се отнася и за избора при парламент- АКо на 3 последователни кампании за парламент не си дадеш гласа, то губиш правото си на глас да избираш правителство...Те това значи смешното им задължително гласуване.

13

Анонимен

преди 7 години

На българина му писна и си дигна дирника от стола, и отиде да гласува. На втори тур още българи ще идат да гласуват.Проблемът е, че ромите не стигат. иначе пари има.

12

Анонимен

преди 7 години

До ГрухчоСега господата от Герб ще отворят торбите с парите , задава се такъв купен вот какъвто не сме и сънували Зало---------------Да, де щото вие от БСП и ДПС въобще не купувате избори?

11

Ицо

преди 7 години

Вижте кой какво излъчване харизма и осанка има от двамата кандидати. Кой вдъхва повече спокойствие и увереност. Кой къде и с какви оценки е завършил. Кой колко езика знае. Кой искате да ни преставя пред света. Кой би могъл да бъде коректив на парламента и.т.н.За мен отговора е ясен. А за вас?