46

Пешо

преди 7 години

Със всяка следваща стъпка Бойко ще влиза трайно в историята!След две години никой няма да си спомня за него!Но простотиите му дълго ще се споменават във вицовете!

45

Анонимен

преди 7 години

до 62 ББ и ЦЦ вече управляват 7 а година, е едната година на Орешарски с платените протести ли е виновна безпътицата на България?

44

Страната ни е пред Р

преди 7 години

отдавна трябваше да се сетите че незнаете какво правите!Не остоявате българските интереси в ЕС, целият свят ни се изсмя за Георгиева която номенирахте по заповед на Меркел, по нейна заповед ще върнат всички бежанци у нас затова и строите нови бежански центрове. Не се чудете !Загубихте интелектуалният елакторат защото него неможете да заблудите със лъжи и извъртания.Сами сте си виновни и понесете последствията от неадикватната си политика!

43

Анонимен

преди 7 години

Следните министри Митов, Ненчев - Комисионата, Кунева, Лукарски, Менгеле - Москов няма да влязат във Второто правителство на Бойко Борисов, което ще се състои само след седмица. С тяхното отстраняване той ще се опита да се закрепи до края на мандата. Ще ги замести с хора на Патриотите. Нищо ново - Историята на Костов 1997 - 2001 г.

42

Анонимен

преди 7 години

Този хубостник да не си мисли, че и сега ще фалшифицира балотажа, като на предишния президентски вот. Този път номера няма да мине, наросът няма да допусне да го правят на луд

41

Анонимен

преди 7 години

Такава разруха никога не е имало! Само празни приказки, самонадеяни егоцентристи, изхвърляния, подвижни пешки,управлявани от ЕС и САЩ, неработещи институции, безредие, несигурност, ниски доходи, гладуващи хора...и една шепа облагодетелствани , с дебели банкови сметки о---------------А при Орешарски как беше?

40

Анонимен

преди 7 години

България има бъдеще само и единствено ако се отърве от руския ботуш, но на нея и харесва да ближе калта! Жалко че не го разбират повечето българи, но то е ясно: про.ст народ-слаба държава, долна и продажна

39

Анонимен

преди 7 години

Никога не съм предполагал, че сгромолясването на герберите ще бъде така стремглаво!

38

Бай Гудбай

преди 7 години

Тетка е партиен секретар комунистка Манушев е съветски офицер Радев е натовски генерал Кажи *** проста уфсъ ?

37

зад теб сме

преди 7 години

Цачева, всички сме зад теб на балотажа! За да те изритаме от политиката!

36

ТВЪРД ЕЛЕКТОРАТ

преди 7 години

АЛОООО ....ГЕРБЕРАСТИТЕ.....КИСЕЛО ПЪРДИТЕ,ЧЕ НЕ СПЕЧЕЛИХТЕ. ...НА НАРОДА МУ ПИСНА ОТ ВАС...НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ...?ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕ ИГРАТА.....ХАХАХА. ...

35

как вървят?

преди 7 години

Цецо, зарежи тия лафове за подценените избори, ами кажи, как вървят апартаментите в София?

34

Пешо

преди 7 години

След втория тур баце пак ще е със синьо око и ще каже че е паднал докато играе мач!

33

има и рима

преди 7 години

Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!

32

Анонимен

преди 7 години

Цецоу, последна седмица на евтини кифтета брат, след това отиваш на борсата или където ти е мастото - в затвора.

31

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

ПРЕД РУБИКОН СИ ТИ ЦЕЦО! БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАДЖИВЕЕ ГЕРБ!!!....

30

Ala_Bala

преди 7 години

Тази вечер генерал Радев беше в студиото на БНТ. Спокоен, разумен човек и уверен в себе си. В него няма екстремизъм. Говори спокойно. По Телевизия "Европа" и БТВ се появи Цецка Цачева и колабористите от РБ и Цветан Цветанов. Всичките имаха вид на дълбоко опечалени - връщащи се от погребение. Цачева говори чиновнически, студено, с клишета. Тя е несигурна, притеснена и и личи, че поста към който са я оправили е доста над нивото и на компетентност. Тези хора смятат, че хората им са подчинени.

29

Анонимен

преди 7 години

Българийо, жална ни майка с тоя поход към русия, станахме за смях на целия свят!Имаме златни шансове да живеем нормално,с нарастващи доходи, но явно сме *** мазо.хистично общество в повечето!Радев -(бкп: бсп,дпс,абв,атака) амин!!!

28

ФИЗКУЛТУРНИК

преди 7 години

Ама тоя не е ли в затвора. То не беше нерегламентирано подслушване, държавни поръчки, ската Флоров, лъжесвидетелства... И има очи да ми се изживява като ментор... да се връща в дупката откъдето се довлече

27

ДО 32

преди 7 години

Пич , Я кажи турците и ромите за кои Президент гласуваха ?И знаеш ли защо ?Защото Радев се обяви против Закона за Заселване на Мюсюлмани покрай границата с Турция . Та не пиши глупости а си заминавай в Сирия , да не се наложи руснаците да дойдат за незнам кой път да ви наритат обратно е АДА .