353

akud

преди 7 години

Българи найстина ли сте готови да гласувате срещу една жена само защото изглежда мъжествена и в същото време ще подкрепите един човек който няма и предстаеа от политика а на всичко отгоре е дирижиран от дпс и бсп който едвам свалихме от власт ??????

352

Анонимен

преди 7 години

От анализите на социологическите агенции стана ясно,че за Ц.Цачева са гласували само от нейната партия и някои ромски махали,както и хората на Местан в Турция.Който не го е видял,може да го провери.

351

Анонимен

преди 7 години

Смешника и продажника Д. Митов да говори за НАТО пред Р. Радев? Ц. Цачева да говори за Р. Радев като за "червен генерал", "комунистите идат", "новия Г. Първанов", а тя самата е от БКП? РБ, като една шпиц-команда на ГЕРБ се опитва да профанизира изборите. Не разбирам, след като отпаднаха, защо не се скрият в дупката си, а се опитват още да участват? Аз знаех, че са неудачници, които живеят на гърба на ГЕРБ, но не знаех, че са такива кръгли и*иоти. Да ги съжалявам ли, да им се смея ли...

350

Анонимен

преди 7 години

Тази вечер по БНТ1 отговаряше умно на всички зададени въпроси,показа компетентност,от която е лишена неговата опонентка,а преди него беше смешника Даниел Митов на когото му излизаше пяна от устата от злоба.Такъв страх е сковал герберастите,че дори не се чуват какво говорят.Най-лошото е,че ни мислят за овце.Няма значение на коя поилитическа сила симпатизирам,никой няма право да ме плаши и да ми нарежда за кого да гласувам.

349

Анонимен

преди 7 години

То и аз говори след изборите с 40 50 души и нито един не каза откъде подкрепеният от ДПС генерал Радев взе тези проценти.Ако имаше независим съд досега БСП всички да са до един в затвора.

348

Ани

преди 7 години

Аз ще гласувам за ген.Радев защото е мъжкар.Ние,жените,обичаме мъжкарите,защото и без това останаха малко.

347

Анонимен

преди 7 години

Браво!Балансирана позиция.

346

Анонимен

преди 7 години

Подкрепата е срещу обрязване тоест сюнет.Абе, генерал Шапкарев ти не си ли се вече обрязъл предварително след като си се цанил за кандидат на БСП оти тамо сите са от години *** лично от Ахмед Демир Доган?

345

Анонимен

преди 7 години

Цуца - пръдка и се пука !

344

Иван

преди 7 години

До РУСЕ ЗА ГЕН РАДЕВТези от ГРОБ кръвта няма да ги спре.....

343

Анонимен

преди 7 години

Боко се барикадирал в бункера си в Банкя! Щял да сключи брак с Цецка!

342

САЩ

преди 7 години

ген. Бойко Борисов - си намери майстора май !ай да го видим Бойко къв генерал е сега ?

341

Стиска ли и?

преди 7 години

Да видим дали стрина Цеца ще изпълни обещанието си - та каза, че ако загуби на първия тур, щяла да си обръсне мустаките!

340

Анонимен

преди 7 години

Бацката го е страх - щото иде ВИДОВ ДЕН !

339

Анонимен

преди 7 години

НРБ бедна, с три фалита - 300 бойни нови самолета. РБ - европейска и натовска сила, няма и 3 нови бойни самолета. Не говорим за строителство - АЕЦ, ж.к. като градове, тежка индустрия, космонавти и пр. РБ - жестока бедност и и мизерия.

338

шматка

преди 7 години

Некъв генерал преби партията на асфалта - ай стига бе !

337

Анонимен

преди 7 години

Този генерал ако знае къде се е набутал моментално ще се откаже от кандидатурата си за президент или е твърде късно и е страхливец. Ако не е послушко от Москва ще му пръснат... фамилията.

336

Анонимен

преди 7 години

най готиното е Бойко да кузерува на Генерала !!!

335

смях в залата

преди 7 години

"Защо трябва еврофилията непременно да означава русофобия?"Ами защото измислено генерчалче, ако беше малко повече в час, щеше да знаеш всички путлераси-русофили каква дива омраза таят към ЕС, НАТО и САЩ и че за тях е просто ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да са евроатлантофоби. Пред тяхната омраза всички русофоби взети заедно бледнеят. Това само показва, че изобщо не познаваш нагласите на електората си, тоест не си за този пост. Путлeр отдавна върна света във времената на Студената война

334

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПодкрепен от ДПС политик не просто турчин, а Кириак Стефчов на куб,