15

Анонимен

преди 7 години

Смешно,нелепо и аматьорско е да излизаш срещу Арсенал със Даката Минев и другото дръвце Дяков,от сега ви казвам ако тези двама български продукти играят срещу Базел ,Лудогорец ще загуби

14

doc

преди 7 години

Долна, продажна безродна пасмина. При такъв прекрасен мач срещу един от най силните отбори само какви коментари. Като се почне от телевизионните, та се стигне до жалките привърженици на левски, цска арсенал. Нещастна злоба и безсилие. Били само двама българи, ами в арсенал са двама англичани. Две груби съдийски грешки, никакъв коментар. Накрая огромен плакат, благодарим ти венгер. От кога пък Йозил стана германец.

13

Анонимен

преди 7 години

Бих казал най-добрият мач на български отбор в шампионската до момента. Като фен на английското първенство мога да кажа, че Лудогорец се представи отлично и само липсата на опит им попречи да удържат юздите на Арсенал.

12

Анонимен

преди 7 години

Поздравявам Лудогорец за мъжката битка, да смачкаш Арсенал за 3 минути и да им нахакаш 2 гола се искат топки. Пролича си липсата на опит, но след 0-6 в първия мач, да шокираш такъв отбор като Арсенал си е впечатляващо. Ясно е, че няма да продължат напред, но трупат важен опит, който ще използват КОГАТО се класират пак за ШЛ, а те ще се класират и ще играят като отбор, който знае какво прави, вече няма да е битка само за точки.

11

По-добре без футбол

преди 7 години

Абе, заради тая ли чалгарска история имаше такова зверско задръстване привечер на Цариградско, да ***?! Едва се отвисяхме...Футбол отдавна няма в тази държава - както в политиката - има само олигархични интереси...

10

Анонимен

преди 7 години

До 10 АнонименТова да не ти е квартално мачле бе,пич??Да чакаш на контраатака!!Още статистика по време на мача-210 паса на нашите,а хората бяха навъртели близо 500!!!

9

Атлас

преди 7 години

Мача си беше равен или минимална победа за Лудите..........

8

Анонимен

преди 7 години

Изгонете Минев и Дяков защото днес най доброто което се видя във футболистите на Лудогорец бе липсата на Владо Стоянов.Изритайте некадърните български дърводелци Минев и Дяков които не знаят кога да легнат на шпагат нито да подават нито да покриват съотборник.

7

Анонимен

преди 7 години

нали Перуци е в съдийската комисия и почти шеф в УЕФА. Защо съдиите режат българските отбори, дон Гелий нещо не му се плаща на изкуствен човек.

6

Анонимен

преди 7 години

Не търся оправдания, но при центрирането за първия гол на Арсенал топката беше в аут.

5

Анонимен

преди 7 години

"Искаме победа,а по статистика чуждите владеят над 55% топката!" Ами пич има цели отбори дето си градят играта на контраатаки. И нашите мъчат ама още има да обиграват

4

Анонимен

преди 7 години

Имаше ли засада последния гол? Иначе първия им гол е ясно че топката беше излязла аут

3

г-н Вълк

преди 7 години

Само леефски- Лафка!!! Гонзо да го д.у.ха. Томе,, ние кога ще играем с Арсенал. Да е жив и здрав депутата от ДПС Пеевски да си лапкаме.

2

Анонимен

преди 7 години

Омръзна ми вече от красиви,геройски...........загуби!!!!Цяло второ полувреме да играеш и вардиш точка и да ти вземат отново 3!!Това е причината за загубата!!!Лудогорски синдром!!!Искаме победа,а по статистика чуждите владеят над 55% топката!!Така не става!!Не така,не с такава игра и не по този начин се печелят победи!!!

1

равносметка

преди 7 години

Къде видя това нещо бе Момо.Аз като включих мача след 20 минута само Арсенал владееше топката.Всеки може да вкара един или два гола.......... Пък и Венгер милостиво каза,че го устройва победа с един гол .Такаи стана .Арсенал си изпълниха плана. Очаквам Базел да бие "нашите" .......