231

KOSTAS LINKE

преди 7 години

ДОСКОРО ИСТОРИЦИТЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА КАЗВАХА ЧЕ БИЛ УБИТИ ВСИЧКО 60 МИЛИОНА ЧОВЕКА !!ХА ХА ХА...САМО КИТАЙ ДАВА 30 МИЛИОНА + СССР 27 (ОФИЦИАЛНО, ТУКА ИМА ДАННИ И ДОРИ ЗА 43 МИЛИОНА СЪМ ВИЖДАЛ). ФИЛИППИНИТЕ = 10 МИЛИОНА. МАНИЛА Е ВТОРИЯ НАЙ-РАЗРУШЕН ГРАД ЗА 6те ГОДИНИ ВОЙНА, СЛЕД ВАРШАВА..НЕ БРОИМ ХИРОШИМА, НАГАЗАКИ И БОМБЕНЕТО НА ХАМБУРГ, НЮРНБЕРГ И ДРЕЗДЕН = УМИШЛЕНО, БЕЗ ВОЕННО ЗНАЧЕНИЕ. ЦЕЛТА Е БИЛА СССР ДА ВЛЕЗЕ СЛЕД 5 ДЕНА В НАПЪЛНО РАЗРУШЕН ГРАД, ЗАЩОТО ЩЕ ПОПАДНЕ В ТЕХНИЯ СЕКТОР

230

Боби

преди 7 години

До Анонимен 279За името Благодаря сигурно си прав. За Фактите не докато Жуков или този който прави пробива а Жуков си приписва заслугите не зачеркват старата тактика СССР и Монголците нямат никакви успехи. Толкоз. Ако искаш влизай в детайли.Същото е и с Прословутата линия във Финландия. Жуков след назначаването си за 3 месеца събира всичко от СССР което е с по-голям калибър концентрира го в една точка и ползва току що излезлите прототипи на КВ-1 и за 3 седмици Финландия Капитулира

229

ха- ха- ха

преди 7 години

Всичко , което вършат американците е "хуманно" , а ако го варшат руснаците е " варварско"!

228

Боби

преди 7 години

До Анонимен 276Тоталитатния режим в СССР или в Нациска Германия? Това е Въпросът който остана недоизказан!Практика на Немците в СССР като убият някой от техните разстрелват за назидание еди колко си местни почти произволно. Труповете са близо до села и градове. Ако излезнат по блата да скрият деянието си партизаните може тях да скрият. Около ЕДИН МИЛИОН общо са били ПартизанитеПартизаните обаче крият немските трупове в блатата...Могилите от КАТИН са в Пионерски лагер работещ до 1941???

227

Анонимен

преди 7 години

До БобиКолкото "Ханакин гоу" е истинското име на Халхин гол, толкова и всичките ти лъжи и измислици са истина. Пише се ХАЛХИН ГОЛ, неграмотнико, два пъти го пишеш грешно а фактологията бъркаш още повече.

226

Анонимен

преди 7 години

Лавров повтаря за кой ли път всички клишета за оправдаване на военните престъпления на кремълския КГБ режим, които са основните опорни точки на путинофилията тук във форума.

225

Боби

преди 7 години

До Анонимен 274Чакам скъпата да свърши с пилатеса и си запълвам времето. Чесно

224

Анонимен

преди 7 години

До БобиТи вменяем ли си? Путин призна, че "тоталитарна режим е избил полските офицери". Разбира се, че не се е извинил защото е кагебистките извратени животно с мания за величие и имперски амбиции. За самолета свален от руснаците има доказателства от международни експерти и само руските убийци не са съгласни с техните заключения. Въпросът е приключен. А ти и до утре можел да твърдиш, че Земята е плоска, че Путин е хуманист и е висок 205 см. Но няма да бъде истина.

223

Боби

преди 7 години

До 271Да ти го Смелям за да го разбереш:Русия и писна да я обвиняват за щяло и нещяло от САЩ и сие.Ето според Русия какво е станало в Сърбия от тогава САЩ си прави каквото си иска.

222

до Бобчо

преди 7 години

Бобчо ,статията е за Сърбия ,а не по история на Русия!)

221

Боби

преди 7 години

До Анонимен 262Ако са толкова МНОГО защо пропагандата не ги ползва?Да и Ханакин Гоу са 104 дни и Да заради старата тактика са разстрелвани офицери които не са се справили с задачите си. Реално те не са виновни според съвременна гледна точка нямало е как да се справят но нито те нито командването не е имало алтернатива в първия период на конфликта. Но да съдим някой като седим в удобно кресло 75 години по-късно ...

220

Анонимен

преди 7 години

майната и на сириявие ми кажете защо ще даваме 1 милиард за американски бетеери от 80 година производство като имахме завод за бетеери в челвен брягсоропитеците чак се задавяте да плюете па темете дето няма нищо общо с нашите пенсионери и здравеопазването- да угодите на грабителите дето работели 10 пъти повече от българите и взимали 10 пъти по-големи заплатие те така се заработват тия заплати с чужди труд- е от тия пари ще ви подхвърлят трохи и на вас - да плюете непрекъснато

219

Анонимен

преди 7 години

NAD 40% ot dezta sa ot drug proizhod no ne i balgarski ami to se vijda

218

Боби

преди 7 години

До Анонимен 253ПУТИН НЕ ПРИЗНА И НЕ СЕ ИЗВИНИ ЗА КАТИН ОСВЕН НА ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗЪМА КАТО ЦЯЛОПризнание или нещо подобно е излязло някакси от екипа на ЕЛЦИН - Най-Големия продажник - По-голям и от Горбачов.МН17 над Украйна - Два сценария Рашки и УкраинциМеждународната комисия не разследва изобщо вариант Украинци???Не взема данни от Алмаз Антей а от Википедия???Разговорите, Диспечерите и радарните картини на Украйна - НЕНЕТЕ - НЯМА ГИ!Американски спътник снимки - НЕ СА ПРЕДОСТАВЕНИ!?

217

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--258;Границата на Финландия е минавала на 24 км. северно от Ленинград.

216

Анонимен

преди 7 години

До Боби--247;Ще ти кажа нещо за Халхин Гол. Войната трае 104 дни. По заповед на Жуков са разстреляни 600 войници и офицери . Средно по 6 на ден . Наградените са 83. Операцията е започната от Ген. Щерн а началник Щаб е Полк. Богданов. Сталин убива Щерн и Жуков си присвоява всички заслуги. Относно жертвите на СССР.Воения историк Ген. Волкогонов твърди че са между 37 и 50 милиона и че костите им още се белеят по степите и няма кой да ги ПОГРЕБЕ.

215

аз

преди 7 години

"Между другото, това беше първото въоръжено нападение в Европа срещу суверенна държава след 1945 г---------------------------------------------------А кой нападна Унгария през 1956 г.А Чехословакия 1968 г.А,ЛАВРОВ??????????????? Афганистан,макар че не е в Европа!Отвечай,коммунист!!!

214

Боби

преди 7 години

До Анонимен 255Общата картинка е такава ДАНюансите обаче са ВАЖНИ.Ханакин Гоу Монголците действат по каноните на червената Армия и търпят пердах от Японците Жуков нарушава всички правила и ползва бронетехниката по начин след това ползван често от немците. СССР разбива за това ЯпонияФинландия Малко по-защитена територия с бетонни дотове и хартиените танкове на СССР горят един след друг МАСОВО. На всичкото отгоре старите генерали са обучавали армията за ПАРТИЗАНСКИ Действия - друго не знаят.

213

Анонимен

преди 7 години

До БобиПутин призна, че НКВД по заповед на Сталин е избил поляците бе ***, а физиката доказва, че БУК М1 свалила самолета е от 53 зенитно ракетна бригада дислоцирана под Курск, бордови номер 323. И само кухи *** все още вярват, че украинци са свалили самолета а германците да избили полските офицери.

212

Анонимен

преди 7 години

Окупацията на Карелия и Зимната война сигурно е хуманитарен акт, защото там вероятно фините са били подтискани от свои. така де , как иначе.