75

Анонимен

преди 7 години

Канадския премиер, Туск и Юнкер, са същите като Борисов. Кой знае каква огромна комисионна са получили от USA за сключването на този договор. Разбира се, US компаниите ще си върнат инвестираното многократно.

74

Анонимен

преди 7 години

айде стига сте циврилили, българия е никой и винаги е била никой като започнете да ми се правите на много значителни и ме хващат дяволите.

73

Проклятие

преди 7 години

Интересно ЗАЩО бързат толкова - в НЕДЕЛЯ договори НЕ се подписват (суеверие)....По същия начин Мишел Обама не могла да разбие бутилката шампанско в новата подводница от клас "Илиноис"SSN 786 - ЧАК от 3тия път успяла.Сжечь ведьму !!!!!! (из толпы слышались крики моряков )

72

80 процента

преди 7 години

80 процента от американските концерни имат филиали в Канада. Ако СЕТА остане в сегашния си вид, американските концерни ще могат да дават под съд на частните арбитражни съдилища, всяка една отделна държава от ЕС, включително и България. С други думи, много американски и канадски фирми ще инвестират и в България, само заради възможността, след това да ни съдят. За "пропуснати ползи". СЕТА е една первертирана система.

71

Анонимен

преди 7 години

Отиват, дърпат ти златото и горивата, а със замърсяванията, оправяй се както можеш! Ако протестираш, ако блокираш работата, съдят те до дупка! Честито!

70

Берлин

преди 7 години

отркито ни се подиграват и ни третират като втора ръка хора.---------------------------------------------------------------------------А не сте ли?!

69

това ни очаква и нас

преди 7 години

Канадския концерн Gabriel Resources съди румънска община Росиа Монтана, (3 000 жители), в планината Apuseni в Западна Трансилвания, за "пропуснати ползи". Румънците разбрали това от телевизията. Съди ги частен арбитражен съд, принадлежащ на Световната банка. Никой не знае на какви закони се подчинява този съд. Канадския концерн съди румънската община за 8 милиарда щатски долара. Това ни чака и нас.

68

Анонимен

преди 7 години

До До 43Ами върни се вътре, бе! Че то съвсем по комунистически го даваш. Един голям комунист го пратили на служба в капиталистическа страна и като се върнал го питали, как живее там, а той отговорил: "Ох, много трудно, много е тежко". Върнете се, бе. Д-то си дадохте да излезете извън България, зарязахте родители, съпрузи, деца... лицемери, сега акъл давате, нищо не сме правили... А вие какво направихте - просто избягахте на чуждата маса.

67

чиста диктатура

преди 7 години

Това си е чиста диктатура на корумпираните и декадентни бюрократи в Брюксел! Защо нямаше обществено обсъждане на СЕТА? Защо някакви съмнителни типове от ЕС се срещаха в тъмни стаички с лобиисти от съмнителни канадски картели и се "разбираха"? Защо ЕС рекетираше в гангстерски маниер валонците? Защо темите на преговорите бяха обявени за секретни и дори депутати нямаха достъп до тях? Защо решенията и за България се вземат в Чужбина, в Брюксел, а не в София? Защото някой плаща на политиците ли?

66

Анонимен

преди 7 години

До 80 АнонименЩе ги видиш след години!!Кога си сложим намордниците срещу замърсяване!!!Сега още ни е широко около врата,но стегнаха примката завинаги!!

65

Анонимен

преди 7 години

До 79къде ги тия протести

64

Анонимен

преди 7 години

За има-няма 1000 визи годишно да дадеш да доопоскат нацяло вече държавата ти!!Протести срещу сондажи за шистов газ-арбитраж и съд за пропуснати ползи,по-високи заплати в клонове на фирмите в България-същото,чиста природа-не се връзва с бизнеса-арбитраж,чисти води-същото,протести..........няма да има от тях вече смисъл!!Всичко и всички до един под ножа!!Нямате пари за глоби........има заеми и банки!!!

63

Анонимен

преди 7 години

До Armagedonаре стига се възнася

62

Armagedon

преди 7 години

Най-лощото е че дори и ЕС да се разпадне СЕТА остава валиден за всички страни чиито Парламенти ще го ратифицират по отделно , което означава че робството ще е вечно и отърване от световните монополи и олигополи няма да има докато свят светува. А колкото до СССР и ЕС , искам само дебело да подчертая ,че от СССР ни отърва самият СССР и си получихме "свободата" , докато сега и да се отървем от ЕС, робският хомот ни остава за вечни времена,както вече написах по-горе защо.

61

Анонимен

преди 7 години

Не трябваше ли първо да отменят визите за Бъглария и после да се подписва, или? Има ли наивници които вярват, че 2018 ще отменят визите - ха ха ха, 2018 я камилата, я камиларя.... Ако става въпрос за визи България като член на ЕС и сега в момента трябва да има безвизов режим с Канад и САЩ, но от Брюксел не задействат реципрочни мерки за налагане на визи на канадци и американци - отркито ни се подиграват и ни третират като втора ръка хора.

60

Анонимен

преди 7 години

До Честен човекДнес си купих АЛБАНСКИ ДОМАТИ. Е, за пръв път от десетина години усетих вкус на домат. И по вид приличаха на отдавна ликвидираните в изпълнение на евроатлантическите ценности наши сортове - имаше едни ароматни "Идеал", други сочни, месести "Биволско сърце", трети ... ох, стига! И сега ги има - в "Сортови семена"- написани върху пликчето, НО...вътре е всичко друго, но не и "Идеал". Преди 4-5 години завърши неравната борба на нашите учени за запазване на нашите сортове. Падение!

59

Анонимен

преди 7 години

Русия е изолирана страна. Само около 80% от коментарите за споразумението ЕС и Канада коментират Путин и Русия. Русия е изолирана страна.

58

Анонимен

преди 7 години

коментарите от недъгаваи по-недъгави... големи разбирачи всичките мани

57

Анонимен

преди 7 години

До Русофилзабавлявайте се не ме засяга

56

Анонимен

преди 7 години

Ако е вярно това с ГМО-то, с което се опитват да ви плашат, за чий ви е да ви падат визите и да ходите в Канада?