70

Перко

преди 7 години

Да, от сила най-много разбира. Добре, че не е почнал да я прилага!

69

Анонимен

преди 7 години

Русия направи фатална грешка с Украина , като агресивно и демонстративно открадна Крим и нападна източната и част ! Подкрепя терористи и бомбардира мирни сириици с цел да дестабилизира Европа с бежанци !!! Държава , която претендира за световна суперсила има БВП по малък от Ню Иорк !!! Това са чисти световни хулигани и терористи !!!

68

Анонимен

преди 7 години

питам аз--кой до сега е уплашил или победил Русия със сила КОЙ ??? кратунковци с празни кратуни..америкски зомби

67

Анонимен

преди 7 години

много бързо забравиха снимките на двамата НАТОвски генерали дето се целуваха( в дясно беше мъжът а в ляво супругът(а) му ) тея ли меки китки ще се бият с Русия ??? те ли дето ' освододиха''Ирак. Авганистан Либия и тн .....и сега там цъфти натов-ска демокрация ??? мишки с мишките

66

Така трябва!

преди 7 години

Когато европейските бе зум ци на разбират от добра дума,тогава е логично да се задейства езикът на силата.Някои лидери в ЕС проумяха,че силата на санкциите не може да уплаши Русия. Недейте с рогО бе европарламентаристи! Нищо не печелите.Вашето не е сила,а безсилие.Смешно,жалко и безпомощно поведение...

65

Бан Янука

преди 7 години

До БобиКато казваш "съсипан еди кой си бизнес" може ли да цитираш конкретен ?Питам понеже санкциите почти изцяло са за достъп на Русия до военни технологии и стоки с двойна употреба (разбирай свързани с оръжия). Другата голяма част са запори на сметки на руски олигарси в западни банки. Не страда пряко обувната ни промишленост примерно...

64

Батко

преди 7 години

Русия и САЩ , защо не разберете че една мижава държавица като нас не може да се дърви. Трябва да избира между тях и тяхното влияние. Не сме швейцария да държим касата , имаме неграмотни *** и реалти звезди , с какво като и горите си продадохме в Гърция.

63

пехотинец

преди 7 години

С Путин не трябва да има никакъв диалог просто защото мозакът му функционира първобитно жестоко и детински! Неговата логика е искам нещо значи трябва да ми се даде. Елементарна варварска логика на дълбоко профанизиран диктатор! ЕС и САЩ трябва да предприемат ядрен удар за да спрат лудостта на този човек! От диалог няма смисъл!

62

Олеле

преди 7 години

О боже меките, китки от Стразбург,няма що :)

61

Боби

преди 7 години

До Бан Янука 70Той не може да свали санкциите, независимо че според него са примерно глупави. Обаче ДЕМОКРАЦИЯТА му гарантира, че може да Н А П С У В А правителството за това че е унищожил еди кой си бизнес в България заради санкциите и контрасанкциите.

60

Анонимен

преди 7 години

Русоелите обичат президента си, ама само когато дойде кукуво лято! А най много го обичат тролчетата му!

59

Th

преди 7 години

До бан янукаАз лично може да не подкрепям ГЕРБ, но явно моите съграждани - да. Така че се съобразявам с това мнозинство поне докато ГЕРБ не направи някоя свръх глупост

58

Анонимен

преди 7 години

Русия ке падне и без санкции. За съжаление много ги крепяха Шрьодер и други като него.

57

Бан Янука

преди 7 години

До 67"Русия е в Сирия по волята на легитимното правителство там"По същата логика легитимното правителство на ГЕРБ тук подкрепя санкциите. Така че що лаеш не мога да разбера. Щом "легитимното правителство" за теб означава страната, народа и неговото мнение, значи и то като част от този народ тук трябва да подкрепяш и ГЕРБ и санкциите. Логика а ?

56

th

преди 7 години

Русия е в Сирия по волята на легитимното правителство там. Ако руснаците бомбандираха миролюбиви сирийци, Асад първи щеше да ги изгони. Но истината е, че Русия смазва джихадистите, а това не се харесва на САЩ. От своя страна, Империята на злото диктува на ЕС какво да говорят. Какво значение има тук желанието на Испания да зареди руския самолетоносач-ламя, при положение, че дори ЕС не е суверен? Излиза, че някои държави, а дори и провинции имат собствено мнение, за разлика от "глобалния лидер"-ЕС

55

Анонимен

преди 7 години

*** ид иоти ...запада разбира само от сила ...кравари мърсни

54

Анонимен

преди 7 години

Така преди години някакви евро бабаити предлагаха да се действа със сила срещу Русия, заради действията в Грозни. Врещяха, скачаха, мина им парата и накрая излезе някакъв малко по трезвен и не толкова извратен франзузин и кротко им рече: - Господа, мосюта, сърове, херове и бамбини най -вече! Нищо не можем да направим, ще ядем хурката, ами да гласуваме пак една декларация по въпроса...!

53

БАЦЕ + МИНИСТРИ

преди 7 години

ЛОШАТА РУСИЯ НИ ОПРОСТИ 50 000 000 ЕВРО ДНЕС !!!!!!! ДОБРИТЕ *** ЩАТИ - ЩЕ НИ ГИ ВЗЕМАТ .......... КОЙ ДОБЪР , КОЙ ЛОШ , КОЙ ОТ КАКВО РАЗБИРА - РЕШАВАЙ САМ НАРОДЕ !!!!!

52

до 61 Възродителен П

преди 7 години

Липсва ви сиво вещество в черепната кутия. Това е от ежедневното приемане на евроатлантическа дрога.

51

ceci_

преди 7 години

До Анонимен"При подписването на Санстефанския предварителен мирен договор няма никой от Българрска страна тоест договора е между Османска империя и Русия , това означава само едно тоест манупулативното освобождение не съществува а има договор буквално за Покупко-Продажба на Българи съответно 3 март е Манипулация и Дезинформация на Русия" ***. Тогава просто не е имало България. Този факт някак е близък до ума, не е имало държавна инфраструктура, не е имало кой да я представлява!!!