11

Анонимен

преди 7 години

Марш към посолството за визи и да си плащат нямало да има мита нямало да има визи не знам си какво обширна зона Шенген туй - онуй че и магисрали си строят тука да минават по-набърже и една супа да не изядат.

10

Анонимен

преди 7 години

Нико не е виновен трябва да се радваме, да си стоят у скапаните държави и да не ни занимават, че ни превърнаха в бананова държава. Немците горе-доу стават за нещо ама другите са *** и интересчии.

9

смЕх

преди 7 години

Ало драскачите за кВа вина може да се говори хората се борят за себе си и не желаят да ги командват разни самоназначили се чиновници играещи по свирката на паралиите.

8

Анонимен

преди 7 години

A на кого му трябва такъв ЕC корумпиран, и подвалстен на големите концерни ?????????????

7

ined

преди 7 години

В тоя си вид ЕС е вреден за Европа и колкото по-скоро го закрият или реорганизират толкова по-добре.

6

Анонимен

преди 7 години

Излизане от ЕС и ориентиране към евразийския съюз - това е спасението за България. В началото ще бъде трудно, защото в момента сме изцяло зависими от ЕС фондовете и без тях България ще рухне, но ако изритаме НАТО и дадем на Русия сухопътен коридор до Сърбия и Бондстийл руснаците ще ни ударят много силно рамо и ще излезем бързо от кризата - ще ни залеят със суровини и ще ни отворят пазари за да започнем да разиваме икономика и производство, в ЕС никога няма да имаме пазари, много са по напред.

5

Astarot

преди 7 години

***, Елкееее, по-голяма купчина тор на едно място от тази статия не съм виждал. Каква свободна търговия, какви 5 канадски долара? Споразумението е изцяло с идеята да се дадат свръх-правомощия на северно-американските корпорации (Тези на САЩ ще минат през канадските си филиали) над националните законодателства и да се залее пазара на ЕС с ***. Какво печели Европа? Да увеличи с 20% износа си за 11-тия си по големина контрагент в това отношение. Голяма кирия, а?

4

Анонимен

преди 7 години

Подзаглавието на статията: "За какво ни е този ЕС, който не може да постигне единодушие!"Кой е казал, че няма единодушие, или с тази статия просто се опитват да манипулират? Нека направят референдум в ЕС за СЕТА и ТТИП да видим дали няма единодушие!

3

nkavrakov

преди 7 години

Европейският съюз не носи нищо добро дори и за България.В момента се изсипват едни европари наготово и с това се храни държавата,политиците ги усвояват с голяма скорост в собствения си джоб.Реално сме на изкуствено дишане.Отделно ако не бяхме в този съюз отдавна положението щеше да стане нетърпимо и народа по естествен път щеше да изрита тази политическа *** която ни управлява.Сега се самозалъгваме само.Въпрос на време е еврозоната да се разпадне и старта вече е даден.

2

за кво става въпрос

преди 7 години

Виновен ли е робът, когато не сика още едно звено във веригата около глезена му?

1

!!!

преди 7 години

КГБ и Путин са купили валонския парламент да гласуват срещи СЕТА, защото завижда, че Русия никой не я кани в СЕТА и ТТИП.