23

кво стаа

преди 7 години

Политици казвате, а. Депутати казвате, а. Ами те ви депутати, те ви политици! Хвани единия, удари другия! Дано да ви харесват и двамцата, щото вие си ги избирате! За съжаление Бай знаете кой ще се окаже прав: за мат,риалът иде реч. Само кретенозаври ли са останали по тия земи. Няма страшно арабелите ще оправят и земята и природата и нас!

22

СтаниМишев

преди 7 години

До Анонимен 21През 2017 Белене трябваше вече да работи___________________________________________То и камунизъма трябваше да дойде ,ама....

21

Анонимен

преди 7 години

До БумерангСамо да вметна, че човек с прилично образование, не може да изписва,,шт",поне в българския език, виж, ако си съветски възпитаник вече е друго.

20

Факт

преди 7 години

Гледах този на практика монолог на М. Андреев, който не спираше да приказва и когато трябваше да говори Ерменков. Според мен М. Андреев не е в ред, но това би трябвало да го кажат психиатрите. Истината е, че Ерменков можеше да каже интересни неща, но Андреев с виковете си не му позволи да говори. Учудвам се защо Ерменков не напусна студиото, а и не разбирам как човек би се съгласил да участва заедно с М. Андреев.

19

Анонимен

преди 7 години

Тиквочите спряха строежа на Белене и хвърлиха 3,5 милиарда в кофатаПрез 2017 Белене трябваше вече да работи

18

тррт

преди 7 години

Най- големите комунизи са болните герберастици.

17

Генади

преди 7 години

Добре че беше ГЕРБ да спре строежа на АЕЦ Белене, инак комунизите можеха още 30 години да го строят и да лaпaт комисионни ,и след 30 години да се окаже че имаме построени два жабешки гьола, за които дължим 20 милиарда на руснаците

16

кръстоносец

преди 7 години

Борба за кокала. Какво да ги правиш, нали са си...

15

Анонимен

преди 7 години

Навсякъде по света една АЕЦ се строи от 2 до максимум 5 годиниУ нас обаче не е такаСтроежа на Белене е започнал през далечната 1979-та по времето на Тодор Живков и продължава вече 35 годиниТодор Живков го строи, Луканов го строи, Жан Виденов го строи, Царя Саксофонски го строи, Станишев го строи, Опустошарски го строи....накрая построиха един жабешки гьол и се оказа че имаме да плащаме на руснаците за нещо, което го няма

14

Анонимен

преди 7 години

ХАРЕСА МИ ШОУТО НА ТЕЗИ ДВАМАТА!ДЪРПАТ И СЕ ЛАЯТ КАТО КУЧЕТА ЗА КОКАЛА

13

Киро кофражиста

преди 7 години

Тези двамата хубавци са завършили образованието си при "хубавия" соцализъм, когато образованието в България било "на високо ниво" както твърдят другарите цоцалистиНо като им слушам изказванията, явно нивото на соц образованието хич го нямало, по ми прилича на махленско образование от ромския катун

12

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ СПРЯ АЕЦ БЕЛЕНЕ ЗАРАДИ МАГИСТРАЛИТЕ - ТАМ СЕ КРАДЕ ПО- НАЕДРО И ПО- ЛЕСНО (ВСИЧКО ПОТЪВА ПОД АСФАЛТА И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗМЕРИ.

11

ист

преди 7 години

Таско не ме изненада. Падна под нивото на Бареков. Социалист - нормално състояние.

10

Бумеранг

преди 7 години

Нали рекламирате образованието, бе. Че тия в парламента до един са с образование, а са гола вода, горките. Та така с вашто образование. То бииива, бииива, *** чак пак толко лабави в акъла. Профано - излагация с образование.

9

Анонимен

преди 7 години

За Белене да питат другаря Станишев, който го строи 20 години, *** комисионни, референдум прави, накрая построи един жабешки гьол и избяга в Брюксел, където си купи имоти с парите от комисионните

8

Анонимен

преди 7 години

Сега останахме без АЕЦ и ще плащаме лихви сигурно Путин е виновен че го изхвърлихме и от сделката за Южен Поток и за космическия заем за туй пък има магисрали.

7

Анонимен

преди 7 години

Ясно се вижда, че гробаджиите са прости нямат аргументи нямат нищо само обиди от калинки друго не може и да се очаква .

6

Анонимен

преди 7 години

Значи тоя казва че АЕЦ-а е криминален и незаконен тъй или как. Защо тогава Добрев е плащал значи на Добрев вината му е двойна от ГРАБ сами си признават.

5

Анонимен

преди 7 години

БКП в паника....................хахахаха

4

:)

преди 7 години

И двамата са доста простовати, но гербера е уникално тъn! И двамата не бих ги назначил на позиция над склададжия. Даже и за това не стават, защото ще има постоянни липси.