147

Анонимен

преди 7 години

До БобиВ нормалните страни не правят паметници на президентите си още докато са живи и на власт. в нормалните страни като в ЕС казват - ти (Русия) извърши престъпление и наруши подписан договор. Затова с теб няма да търгувам. В ненормалните страни като Русия в отговор на това казват - ще ви напраим на стъкло.

146

Анонимен

преди 7 години

До БобиВ нормалните страни няма доживотни диктатори на власт маскирани с 'честни' избори. В нормалните страни не забраняват кукли, щото били не знам кви си аморални играчки.. както в русия.в нормалните страни не анекисрат чужди територии.Британия например си спази договора за Хонконг до последната запетая и напусна с чест и без дрънкане на оръжие. При това остави процъфтяваща икономика и невероятен жизнен стандарт.

145

Боби

преди 7 години

До Анонимен 190В Човешката ИСТОРИЯ има много малко(единици) ПОЛИТИЦИ във всички страни които да не са Убийци и Цитирам "същите ***"

144

Боби

преди 7 години

До Анонимен 188Анонимни ти можеш ли да ЧЕТЕШПОЛША по еди коя си клауза на еди кой си договор Обявява СССР за АГРЕСОР и че от този момент двете държави са във войнаСССР се е опитвал да мине с НОМЕРА "Миро опазваща" Военна Операция.

143

Анонимен

преди 7 години

До БобиВсички след Сталин управлявали СССР са същите ***. Включително и джуджето офицер от кгб.

142

Боби

преди 7 години

До Анонимен 185Сталин НЕ МИ Е КУМИРКакто КАТИН, ФАШИСТ, СТАЛИН и т.н. Са НАРИЦАТЕЛНИ които са с МНОГО ИЗКРИВЕНО СЪДЪРЖАНИЕ.СССР губи 27 милиона за периода 1941-1944 няма семейство в СССР което да няма ВЕТЕРАН от ВОЙНАТАСталин е Убил още 30 милиона за периода 1922-1953Какъв трябва да е ръста на раждаемост в СССР за да може 1953 година да надмине 200 милиона при такива загуби???

141

Анонимен

преди 7 години

До Боби.............След навлизане на СССР Войски на Полска територия Полша декларира че по еди коя си клауза сме в състояние на Война................Отново лъжеш за кой ли пореден път. СССР НЕ Е ОБЯВЯВАЛ ВОЙНАНА ПОЛША ПРЕЗ 1939 ГОДИНА.

140

Анонимен

преди 7 години

До Боби..........Пионерския Лагер 1939-1941(нападението на Германия над СССР) е действащ(пионерчетата маршируват върху Полски трупове 2 години???).......Има достатъчно литература по въпроса бе ***. Телата са заравяни на няколко места и пионерския лагер е далеч от тях. Защо постоянно лъжеш?

139

Боби

преди 7 години

До Анонимен 181След навлизане на СССР Войски на Полска територия Полша декларира че по еди коя си клауза сме в състояние на Война. В този случай е ПЛЕНЯВА - Сорри

138

Анонимен

преди 7 години

До БобиВие дето имате за кумир Сталин сте извратени. Най-малкият ви проблем е липсата на съвест.

137

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 180Стига си дрънкал глупости бе! И ти, като неблегодарните поляци! Знаеш ли колко поляци е спасил от изпържване в концентрационните лагери Сталин, като буквално Червената армия ги е измъквала от пещите и лагерите след превземането на Полша?! Ако не е била Червената армия до ден днешен нямаше и един поляк да е останал жив! Или това не ти изнася, а?! За какво им е да спасяват поляци, ако преди това ще избиват офицерите им!?

136

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.................Един путинофил не може да е русофил, а си е откровен българофоб !................Русофилите мутирахте в путинофили и сте най-големите българофоби!

135

Боби

преди 7 години

До Анонимен 180Вижте сега че в СССР са се вършели Г А Д О С Т И вършели са се. Обаче съвременните Руски изследователи поне признават че СТАЛИН е бил много ХИТЪР човек и си е "ОПИЧАЛ" работата. При последни изследвания Сталин е Виновен за 150 000 разстреляни, но след "процес". По принцип за който не са имали "доказателства" е заминавал в ГУЛАГ а там смъртността е достигала през войната до 20% - Де Факто Индиректни Жертви Де Юре ... "Опечена работа"

134

Анонимен

преди 7 години

До 179: "1. СССР Пленява 1939г над 20 000 Полски Офицери и интелектуалци и ги държи в ЛАГЕРИ"СССР НЕ ГИ "Пленява", а отвлича, което е огромна разлика !

133

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.... Путин нищо не е "признавал", а само така ти се иска!............На теб ти се иска джуджето да не е признавал нищо. Призна, че клането е извършено по заповед на Сталин, но не се извини на поляците под предлог, че руснаци и поляци са били жертви на един тоталитарен режим. Ако можеш да четеш на руски, влез в руски сайтове и прочети. Ако не, намери някой грамотен да ти помогне и да ти преведе. Но не пиши повече глупости, че германците са отговорни за руските престъпления.

132

Боби

преди 7 години

ФАКТИ КАТИН1. СССР Пленява 1939г над 20 000 Полски Офицери и интелектуалци и ги държи в ЛАГЕРИ2. На територията на Пионерски лагер край Катин са намерени масови гробове на Поляците3. Пионерския Лагер 1939-1941(нападението на Германия над СССР) е действащ(пионерчетата маршируват върху Полски трупове 2 години???)на 10 км от там има НЕПРОХОДИМИ БЛАТА където ВСИЧКО МОЖЕ ДА ПОТОПИШ И СКРИЕШ ВОВЕКИ ВЕКОВ4. Нацисти 1943-44 правят Комисия за Катин5. След войната пак има разследванеДокументи ???

131

Анонимен

преди 7 години

Един путинофил не може да е русофил, а си е откровен българофоб !За справка: По коментарите ще ги познаете.

130

Анонимен

преди 7 години

Жалки са опитите на руснаците да изкарат, че в сирия всички вършат военни престъпления. Жалки са и опитите на путинистите да оправдаят руските зверства извършвани по заповед на военнопрестъпника Путин.

129

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 172Горбачов "призна" за Катин и корумпираните отр.пки около него... Путин нищо не е "признавал", а само така ти се иска! Ти също вземи почети малко повече! Истината винаги има няколко страни!

128

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен......................Русофили ще казваш на майка си и баща си................Добре, тогава. Щом не искаш да се наричаш русофил, значи си путинофил!