169

Лили пее така

преди 7 години

Гайди и песни?!?!?!..... Е нема що! Лили пее свири, свири щурче....., щурците, свирейки умират......

168

ЮНАК

преди 7 години

Настане вечер месец изгрее, звезди обсипят сводът небесен, гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

167

Стар набор

преди 7 години

Който е служил в казармата, да си спомни клетвата: ЗАЩИТАТА НА ОТЕЧЕСТВОТО Е ДЪЛГ И ЧЕСТ ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН !Аз ЩЕ Я СПАЗЯ в името на моите ДЕЦА и ВНУЦИ !Либералните наивни толерасти първи ще паднат под ислямския кинжал, исламистите не търпят *** измислени т.н. евроантлантически ценности.СТАНИ, СТАНИ Юнак Балкански...на Добри Чунтулов от родния ми Сливен ! Евро.ейците и *** чували ли са изобщо тази песен.

166

Анонимен

преди 7 години

смърди на рубли та не се трае

165

До 216

преди 7 години

Е, та какво, Анониме?Като правиш подобни забележки, кажи и по колко долара или евро на калпак и на забрадка се дават на пришълците, та да дойдат чак дотук? И кой ги дава?А кой изобщо ти е казал, че някой е платил на всички тези хлапета да излязат на протест? Ако се плащаше, не 400, а 400 000 щяха да са там!

164

Анонимен

преди 7 години

Гайди, песни, знамена, малко амфетки и 20 лв на калпак.

163

АТАКИСТ

преди 7 години

до 211 Ти вместо да се молиш на твоя Аллах, че тия българи минавайки покрай джамията не са я опожарили, тръгнал си да се възмущаваш тук в този форум, че пиратки хвърляли по джамията?! Къде се намираш, бе, нагъл ***?

162

Анонимен

преди 7 години

грегре

161

Анонимен

преди 7 години

По стар Сталински метод, целта е да се търси враг на народа. Нищо ново не предлагате другари

160

Sa

преди 7 години

Уж мирен протест без инциденти пък бандата от 400 кухоглави кретена хвърля пиратки по джамията и крещи "Аллах пратете на въжето." Това ли са Българите юнаци!

159

Как пък не!

преди 7 години

Не може да изискват от нас да сме съгласни държавата ни да е като разграден двор и тук отвсякъде да нахлуват хора, в чиито държави се практикува и проповядва агресивен джихадизъм!Не била съгласна Европа да правим стена по границата!Значи Орбан може да им се противопостави, а Бойко не може!А нас пита ли ни г-н Премиерът? Ето за такива неща е нужен референдум, а допитването на Слави по въпроси, по които не всеки е компетентен!

158

ЮНАК МОМЪК

преди 7 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! НИЩО НЕ Е ЗАГУБЕНО В ЧАЛГА, ВСЕ ОЩЕ ИМА МОМЦИ ЮНАЦИ, И ДЕВОЙКИ ОБИЧАЩИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

157

Анонимен

преди 7 години

до 207Точно, защото мисленето ни е на баба ни през килотите затова сме в тази мизерия!

156

Анонимен

преди 7 години

до 205 Всички сме слаби! Бездушно слаби. Иначе твоя идол Тиквата да не беше и един месец премиер на тази държава!

155

Анонимен

преди 7 години

до 203 Слаб си...издишаш!

154

Анонимен

преди 7 години

до 201Айде разбрахме се. Не ме занимавай повече с толерантността си към тия...Благодаря!

153

ф 15

преди 7 години

Ето защо Бойко е слаб лидер ,аз лично бих ви смачкал на секундата с танковете. Той ви оставя да се веете и да съсипвате държавата.

152

Анонимен

преди 7 години

до 195Муахахахах...Дългия щото харесал турчетата пианисти- значи защитава Доган и ДПС? Муахахахахаха

151

Анонимен

преди 7 години

И нека си припомним, кой за първи път пусна бежанците в България - това беше правителството на БСП с министър председател Пламен Орешарски!

150

До фена на Триф

преди 7 години

Ама това е просто смехотворно-Слави Тр .Чалгазирал държавата .Превърнал е в копие на Турция ще води протеста срещу ислямизацията.Абе българино ,та нали той е слуга на Доган бе,той прати Крисия с две турчета ,които май са й направили нещо щото това дете вече не в ред. Трифонов е Караибрахим .Боже,какви *** има....................