58

SpaceX

преди 7 години

Ще се опитам да задоволя всички.

57

Анонимен

преди 7 години

И аз.

56

Анонимен

преди 7 години

Искам и аз.

55

Анонимен

преди 7 години

Спейс верно ли? Ако може и на мене.

54

SpaceX

преди 7 години

Ще ти врътна две космически бибитки когато кажеш.

53

дърт

преди 7 години

До SpaceX 72Щом ще сме на тази тема, то и думата Space не е българска, освен ако си мислиш, че така се пише Спас на латиница.

52

Анонимен

преди 7 години

Руснаците предложиха на американците да участват в безопасното извеждане на хуманитарния конвой от Алепо. Америка отказа! Защо? Нали са много загрижени за съдбата на хората в Алепо???

51

Анонимен

преди 7 години

До БългаринРусофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

50

Циник до космическия

преди 7 години

Шемет....Какъв пример даваш бе? Единствения пример - е уникалната ти глупост!

49

Хетлер

преди 7 години

А най тъжното е че в цялата ситуация САЩ Русия Франция Англия Германия само немците не воюват и разубеждават руснаците да не го правят ........ НА КЪДЕ ОТИВА ТОЯ СВЕТ?1!!?

48

Циник до 63

преди 7 години

Браво братле.....посмях се отсърце! А пишман филантропите , като този космическия Х ще се усетят най-късно , когато изхъркат последните си капки кръв - взривени на някоя гара или концерт! *** пък ще умират леко ....със съзнанието колко политкоректни са!!! Пхахаха

47

Българин

преди 7 години

И в Мосул се извършват престъпления от американската армия, но си мълчи Запада. Иначе Путин си ги разиграва както си поиска.

46

Анонимен

преди 7 години

Няма руско зверство, което българския русофил да не оправдае, одобри и възхвали. Дори децата му да загинат от руски бомби ще ги обвинят,че сами са се намирали под тях,с цел да компрометират "братушките" му. Защото е русофил.

45

Анонимен

преди 7 години

ако случайно избегне килията на милошевич,тогава неговите олигарси ще го светнат

44

Кирил Софийски

преди 7 години

А ударите над Мосул ,какво са ?!?! И в двата случая са бомбандирани джихадисти! Само ,че едните са си нашите джихадисти .

43

Ха- ха- ха

преди 7 години

До до 58 SpaceXПетата колона на Москва се изживявате отново като екзекуторите и отново искате да мачкате и избиват българи, които не искат да лъжат ботушите на руснаците. И според вас това е върховна проява на патриотизъм. Руски, не български.

42

Циник до SpaceX

преди 7 години

Шшшшшъ алооо - ти си просто смешен аргументи никакви, ама спамене яко...те (колегите) те кръщават - ти п*рдиш!Плюят те... ти мислиш, че те вали дъжд!Абре *** - голям защитник на САЩ се извъди!"Либийския народ сам се освободил...."И като се събуди беше отвит , и двата пръста на крака ти бяха в контака???? Смешен? Или просто жалък - не съм сигурен в твоя случай

41

Анонимен

преди 7 години

"но разчитаме и на това Западът, и най-вече САЩ, да извършат работата по разграничаване на терористите и умерената опозиция"Ислямска държава води гражданска война със сирийското правителство и завзема територии."Умерената" опозиция води гражданска война със сирийското правителство и завзема територии.Егати "умерената опозиция", а? Да се чуди човек как западът разграничава "умерена" опозиция от радикална терористична групировка.

40

протипс

преди 7 години

един въпрос-защо Меркел не спре изграждането на Северен Поток-2??!?!?!Това ще е най-голямата санкция срещу Русия???Или не е толова *** колкото наш Боко!!!Лицемерие,лицемерие,лицемерие....това е запада

39

Анонимен

преди 7 години

Само в Алепо ли има хора и деца? А в Мосул? В Ирак след убийството на Садам бяха убити стотици хиляди невинни хора и деца , в момента също *** като мухи в хаоса и "демокрацията" която им донесе Големия брат. Тези двойни стандарти в политиката са нагли и опасни.