142

Анонимен

преди 7 години

Мястото на кагебееца Путин е в историята,там където е комунизмът и мумиите на Ленин,Сталин.Той е последният комунистически диктатор от такъв ранг.Неговите "укази"и "ултиматоми"навяват студ от леденото време на "студената война"и противопоставянето с ядрено оръжие.Путин вече не е "заплаха",а опасност за света.

141

Кравар

преди 7 години

Да Другарю Путин , всичко ще бъде изпълнено това което искаш и............ това което не искаш !

140

Анонимен

преди 7 години

Не е ултиматум , а Висш Принцип на Демокрацията . А уж някой правил 200 и кусур години Демокрация .

139

Така е

преди 7 години

Пропуснал е само искането САЩ да се присъедини към Русия.Ниския явна е решил да редуцира руския народ до 10-15 милиона.

138

Анонимен

преди 7 години

Може и да е дребен, може и да е грозен, но никой не избира какъв ще се роди. В края на краищата, това което наистина важи не е това с което си се родил, а какво си направил от него. Путин се е родил дребен и грозен, но в момента е най-влиятелния човек на планетата, е и истински лидер за разлика от мъпетите от западните държави. Да, положението на Русия не е розово, но това е цената, която трябва да платиш за да имаш суверенитет в свят, доминират от зли фашисти.

137

Анонимен

преди 7 години

И поставила мишката ултиматум на....................слона............"право куме в очите"!! Отзад не смее, че ако се "изтропа" слона ще си умре в л.......@на.

136

ПАЯК

преди 7 години

НИКОИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГАВРИ С ПУТИН И ВЕЛИКА РУСИЯ.КОИТО НЕ ГО Е РАЗБРАЛ КАТО С.А.Щ. ЩЕ ГО РАЗБЕРЕ ПРИНУДИТЕЛНО.

135

Анонимен

преди 7 години

В момента точно джуджето ги определя! Затова реват така от Запад, искат си едното време! Най-кофтито е, че истината е на негова страна, нещо което превръща западната пропаганда в *** :)

134

кой е Путин

преди 7 години

ха..ха.ха смях. Че кой го такова Путин в калабалъка...Нищо не каза за Крим,Украйна,японските октрови,арктика(конфликт с Канада),Грузия........Джужето не е в позиция да определя правилата.

133

тролгеносен

преди 7 години

Сега прочетох статията и "условията" на Путин. Има два варианта: или автора се е насвиркал до козирката и си прави майтап с публиката или Путин е изтрещял тотално. Ще потърся и други източници в нета.

132

един там

преди 7 години

Не стигнаха символите за това, което мислех да пиша, за кой ли път- последното да се чете- които не я продават вече масово в чужбина!

131

Анонимен

преди 7 години

Според мен е огромна грешка да внасяш каквото и да е, ако можеш да си го произведеш сам. Така хем контролираш качеството, хем ти идва по-изгодно, защото не наливаш пари в чужди джобове, и най вече - не си зависим за тия неща от никой.Проблема за Русия не е заместването на вноса, а времето, което е нужно. 2 години от началото на санкциите са повече от достатъчно да се навакса от към храни - предостатъчно време да се отгледат прасета и ***. За технологичните продукти още малко време.

130

един там

преди 7 години

До анонимен 151,Какъв глад те гони? В Русия тази година имат рекордна реколта от зърнени храни- към момента 115млн.т. Вече е започнал износ на свинско месо от Русия, понеже вътрешните потребности от такова вече са задоволени! Подобна е ситуацията и при птичето месо! Незнайно защо, обаче намалява износа на риба и рибни продукти от Русия! Явно руснаците най-накрая са се усетили и са почнали да консумират рибата,улувена от техните сънародници, които вместо да я продават масово в чужбина!

129

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"И още едно условие:- Cвиpка от Челси Клинтън."С тая конска мутра само за СКАТ става тая...

128

Анонимен

преди 7 години

Зимата помага само два пъти...

127

Анонимен

преди 7 години

До към 153"По-рано тази година Путин подписа договор за продажба на Китай на С-400 "Триумф"."А вчера с Индия.

126

Анонимен

преди 7 години

Бараката най слабият президент Хилари още по зле аве *** отива на кино

125

Анонимен

преди 7 години

Да се омитаме докато сме живи...

124

към 153

преди 7 години

По-рано тази година Путин подписа договор за продажба на Китай на С-400 "Триумф".

123

Анонимен

преди 7 години

Нали знаете кога някой може да поставя условия- когато знае, че е в изгодна позиция да го направи. В този ред на мисли, Путин го направи.