50

Анонимен

преди 7 години

Боцко е на път да се превърне в първия премиер с два мандата и нито един завършен.

49

Анонимен

преди 7 години

Седем загубени години, баста, пълна лустрация, никога повече ГЕРБ ер с власт в тази държава !

48

Анонимен

преди 7 години

49,добре,да изчистим комунистите.От къде да започнем?Предлагам от върховете на властта-Б.Борисов-комунист.Ц.Цачева-комунистка и партийна секретарка,Лиляна Павлова-внучка на висш партиен функционер,М.Кунева-Пръмова-от видно комунистичрско семейство и т.н.и т.н.

47

Анонимен

преди 7 години

А г-н Борисов не иска ли учителска стачка....и този път ще бъде за ЗАПЛАТИ . Стига си се ГАВРИЛ С УчИТЕЛИТЕ г-н Борисов , защото може да са факторът , който ще те приземи

46

Анонимен

преди 7 години

Боцко, нали не си мислиш, че ако разкараш коалицията ще си управляваш сам? ЩЕ си събираш багажа и ти. Не става само ТВ скечове, трябват и мандати...

45

До 51

преди 7 години

Аз не съм *** и не желая простаци да ме управляват.За теб не знам.

44

в пандиза

преди 7 години

Време е т.н. "герб" да бъде забранен и цялата му ръководна шайка да бъде пратена в затвора!

43

izh

преди 7 години

Крайно време беше. Всички биоорганизми са чеда божии, но не трябва да толерираме размножаването на кърлежите. Другото са приказки на хорица дето половин век гледаха на държавата като на лична собственост.

42

Анонимен

преди 7 години

Ааааа мишлетата се размърдаха и вече не слушкат?Не ми се вярва.Боко ще им свие сърмите както обикновено и пуделчетата ще подвият опашка.Ще видите.

41

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Вижте сега ..Няма какво да се пенявим. За такъв народ като нашия Боко Тиквата е перфектния управник. "Аз съм *** и вие сте прости. Затова се разбираме." ...Тази реплика на Борисов казва всичко в няколко думи. Няма какво повече да се добави.Вие представяте ли си на нашия опростачен и ц.иганизиран народ лидер да бъде Виктор Орбан ?Ами, Путин ?Просто няма да ни подхождат.Бочко си е лика прилика с народа ни.Няма по-подходящ от него.Той трябва да е вечен !А, президент да е човек на Бочко

40

Учител

преди 7 години

35, благодаря, че ме напомнихте, тъкмо в подкрепа на това, че няма хич да ги усетим. А за зидаро-мазача е вярно, с очите си го видях и нямам нищо против да му дават на човека, щом работи. Но ние къде сме??? Че и да ни използват за сплашване...

39

край

преди 7 години

Цецка Цецка, Цецка, ЦецкаЦецка президент. Бойко Бойко Бойко Бойко е най-умния човек на света. Какви смешки си прави само с всички политици и с целия народ.

38

Анонимен

преди 7 години

Ех, все реформаторите виновни и особено тия от ДСБ.

37

BURZUM

преди 7 години

Вижте го простото *** бе....ще спрял парите за учителите ако Кунева не слушка...ей няма такъв гнусен *** като тоя ...не се ли обиждате да ви управлява тоя сатрап бе мишкииииии...

36

Край

преди 7 години

Демокрация могат да направят ГРАЖДАНИ които ката няма къде да паркират законно не паркират на тротоара /даже и само за малко/. В България това са под 20% от населението.Така че слушайте и изпълнявайте и ръкопляскайте и се смейте на дебелашките шегички на самозабравилия се нагъл дембелин. На ония 20% дето сме -жална ни майка.

35

Анонимен

преди 7 години

Бочко стягай си куфарите! Заминаваш в небитието! Твоето управление беше пълен провал и съсипа България. За това те предават всички, за да не ги завлечеш към дъното!

34

Анонимен

преди 7 години

Защо трябва да избираме президент,парламент,да се формира министерски съвет,щом всичко в тази държава се решава от един единствен човек.Да си назначим Бойко Борисов едновременно за президент,председател и единствен член на народното събрание,м-р предстдател и единствен член на кабинета.Така ще спестим стотици милиони лева в ползу роду и няма да гледаме резила на мишките около него,които не смеят да заемат позиция по никой въпрос,ако вожда не се е произнесъл.По-смешно управление не сме имали.

33

ист русофила.

преди 7 години

След Бойко идва пак Орешарски и Дебелян шеф на полицията. Европа ни тегли един шут и всички мигрират в Русия за 1000 рубли социални и по щастлив живот.

32

Край

преди 7 години

На овците им отива овчар, на говедата - говедар. Аз къде съм във всичко това -все повече се питам.

31

Анонимен

преди 7 години

Щял бил да спре парите на учителите, щото Куневица видите ли, нещо не го кефела, абе ей, аланкоулу, тази държава, кой ти я даде на концесия, баща ти ли ти я завеща !? Този индивид, вече не стъпва на земята, властта го е дрогирала и тотално извратила. Време е спешно да се маха !