48

Анонимен

преди 7 години

"...усилията на Турция да изгради своята първа атомна централа..." показва още веднъж колко безмислен е АЕЦ "Белене"

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 71Ами бягай в америка, там токът е изцяло американски.

46

Анонимен

преди 7 години

Банкянският мозъчен тръст пожъна поредния си "успех". Лично провали възможността Български политик да оглави ООН и Турски поток да стане реалност!ЧЕСТИТО БОЙКО!!! ПОЛУЧАВАШ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТИКВЕН МЕДАЛ!!!

45

Анонимен

преди 7 години

България под тиквата въобще отсъства като държава.

44

Анонимен

преди 7 години

Стига сте ги хвалили тези двамата. До сега освен няколко сценки на силна любов и омраза нищо полезно не са направили. Чакайте първо да видим, пък после ще говорим.

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 63като пидер порошенко,нали

42

ТАЙСЪН

преди 7 години

Прекараха ни! На ниво служби ни изработиха и сега вместо България да е фактор и да получава дивиденти тази роля се пада на Турция и Гърция. Нали и те са натовски държави? Кка през тях може, а през България не може?

41

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ ,ОТ КОИТО Е НАНЕСЕНА ЩЕТА НА ДЪРЖАВАТА,ИМА ТАКЪВ ЧЛЕН ГОСПОДА АМЕРИКАНО,ТУРКО ФИЛИ.ПРЕДПОЧИТАМ ТОК ОТ 7 СТОТИНКИ ОТ РУСКА ЦЕНТРАЛА,ОТКОЛКОТО ТУРСКИ ТОК ИБЪЛГАРСКИТЕ АМЕРАКАНСКИ ЦЕНТРАЛИ ПО 65.КОЙТО ИСКА ДА Е ТУРКОФИЛ ДА СИ ХОДИ В ТУРЦИЯ,КОЙТО ИСКА АМЕРИКАНСКИ СКЪП ТОК И ГАЗ ДА ХОДИ В ХАМЕРИКА,СТИГА СТЕ НИ СЕ НАТРАПВАЛИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ,АМАН ОТ ВАС,НОВОКРАДЦИ И НОВОБОГАТАШИ.РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ИМА ПРАВДА.

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 56ти украински неонацист,ами *** там

39

Анонимен

преди 7 години

До Професор 38ISKA6 DA SE IZKAJE6 MALKO HUMORISTI4NO I PODIGRAVATELNO NO POLOJENIETO NA BALGARIQ E KRITI4NO I STAVA VSE PO ZLE.

38

Анонимен

преди 7 години

До Евала, аферим!обикновена БГ завист, нали

37

Tret

преди 7 години

Нашата работа е '' На гол *** чифте пищови''...кате толково лош руския газ , защо госпожа Меркел не си отряза сама Северния поток 2...Верно бе..тя се деверсифицирала...има си Северен поток 1...Да ли послушаниета ще ни стопли или ще ни направи по-богати и по-умни!!!

36

История-ОРИГИНАЛ

преди 7 години

Християнстовото е наложено от Византия , по това среме си нямал никакви права на човек така че каквото ти дадат това приемаш , факт е че наши местни роми са славянизирани по това време затова се наричат Дасикане рома-християнирирани роми или българеещи се роми , вес пак не са паднали от Марс тука

35

до: 53

преди 7 години

Ти не се прави на луд или на Многоразбирател ами прчети малко чужда Литература , те поне не лъжат като нашите Комунисти от ДС

34

Анонимен

преди 7 години

Масово прабългарите, които остават да живеят тук по време на Византия , са поставени в много тежки условия като крепостни селяни, които нямат право да ходят никъде. Плащат данъци, работят като роби. Останалото са кумани, които са заселват тук, както и антите, които се завръщат. Всички династии от Второто българско царство са кумански.

33

Руски Хан

преди 7 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 000 българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-ти век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език.

32

Анонимен

преди 7 години

Каква газ, какъв петрол. От 2030г. в Германия няма да се продават дизелови и бензинови коли и камиони. Да му мислят тези дето хвърлят милиарди за тръби.

31

Анонимен

преди 7 години

Става въпрос за факти. Всички факти в нашата история показват, че ние сме тюрки. Всичко останало са някакви хипотези. Няма факти в подкрепа на другите теории. Защо толкова малко се говори за съкровището от Наги Сент-Миклош?

30

това е

преди 7 години

Оказва се че ни я сме изолираните а не Русия,никой не иска да прави бизнес с нас,идват само разни съмнителни фирми колкото да си изперат парите и да откраднат нещо,няма никакви сериозни инвестиции ни я за света сме не сериозна страна.

29

Анонимен

преди 7 години

По времето на Екатерина Велика там се появяват идеите на панславизма. Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България.