128

Анонимен

преди 7 години

Крйно време е че блоковете на нищо не приличат. В Германия изглеждат безупречно

127

край

преди 7 години

Парите дето му ги дава Меркел от Брюксел са си негова заслуга - да ги харчи както реши и да се снима и ленти да реже ОБАЧА парите от данъците много да внимава как ще се харчат.

126

Анонимен

преди 7 години

Преди блоковете, трябваше да "санираме" хората. Образованието, глупчо! (без кавички)

125

Благоевград

преди 7 години

Само не знам, защо хората проявяваха възмущение, когато им казаха, че в магазините масово се продава не сирене, а растително масло за същите пари, а толкова спокойно приемат факта, че ни пробутват долнокачествено лепене на фибран за стотици милиони.Било безплатно, било от европрограми.Алоооууу, шееейййй, безплатно е било и винаги ще бъде тока на ман.густи.те. Но не и на обикновените работешии трудещи се будали, останали в тази държава, заради едната гордост че сме българи.Вече нямам надежда.

124

край

преди 7 години

Ако са с пари от бюджета аз съм против. Щом това са излишъци - намалете данъците що ще ги събирате от хората и после ще ги харчите както Той реши. Че и в гърдите ще се тупа до посиняване.

123

Анонимен

преди 7 години

Всеки ден умират хора прегазени на пешеходни пътеки. Това ли е реакцията на мутрата премиер и този цирк наречен "правителство"?

122

Благоевград

преди 7 години

Елате да видите в нашия гербераски град за пример за саниране. Елате да видите как се краде с двете ръце!1во- на ВСЕКИ БЛОК има поне 10на *** "МАЙСТОРИ", събрани от по-далечни градове-Кютендил,Сандански и тн, ЗАЩО ЛИ?2ро-смятайте как фирма с най-ниската оферта,може да остави 30% рушвет за кметчето ни, колко остава за материали и колко за труд, и КАКВО ОСТАВА ЗА ДОВОЛНИТЕ КЛИЕНТИ, които са толкова изпростели, че само една реплика е в устите им: "Еми нали е без пари,маана няма да търсим"

121

Анонимен

преди 7 години

Това със санирането е пълен блъф. Цели се да се откраднат едни пари и да се уредят нашите хора герберастите. А народът - кучета го яли.

120

Крали Марко

преди 7 години

Санират, а блоковете празни..... Некадърниците от ПП Роми ГЕРБ изгониха истинските БЪЛГАРИ от РОДИНАТА и сега подготвят настаняване на араби-имигранти с ограбени от НАРОДА пари. ОСТАВКА!!! Цъфнал ГЕРБ.....

119

Анонимен

преди 7 години

Този човек започна да превърта,да изтрещява.

118

от един писал преди

преди 7 години

Отива фирмата и први изолация на панелен блок но лъже хората ,че е саниране и технологията не се спазва,знаете ли какво ще се случи после ? Ами панелните стени които са над 30 години започват да поддават и да образуват пробойни след което Петрови и Георгиеви викат фирма която ще разруши направната изолация от Програмата,ще закарат кранове и техника за милиони и ще санират стените за сметка на Целия вход защото и помен няма да остане от нашляпания фибран от тази безплатна лудост.

117

Анонимен

преди 7 години

Бойко да върнеш заемите,които окраде.

116

Анонимен

преди 7 години

дали НЕ лъжат а? Първо всички собственици ставате юридическо лице (1 лице а не повече) И после ви третираме както е по закона.... Ако един от вашата "фирма" затъне в дългове, примерно купил е апартамент на кредит, после идваме и почваме да си търсим парите НЕ от него а то вашето юридическо лице, тоест обявяваме му апартамента за продан и когато не се покрият дълговете почваме и ВАШИТЕ атартаменти да продаваме и така докато ЮРИДИЧЕСКОТО ЛИЦЕ не се разплати до край... хихи

115

Анонимен

преди 7 години

Всички знаят отговора на въпроса КОЙ - ПеевскиИскам отговор на въпроса:- Къде са 20 млрд. кредит? Къде са парите?

114

Анонимен

преди 7 години

Виждал съм как санират,едно към гьотьоре.Влагат нискокачествени материали,бригадите във фирмите са от нищо неможещи и некъдърни мингияни,има фирми които до сега са се занимавали със съвсем друга дейност,но от както текна тая програма станаха големи специалисти по саниране....Абе всичко е жив ***! Краде се като за световно!

113

BURZUM

преди 7 години

Нека бъде топлина!Каза Слънцето и засия.

112

?????

преди 7 години

МУТРО КЪДЕ СА 20 МИЛИАРДА ЗАЕМИ ЗА ЕДНА ГОДИНА???

111

Анонимен

преди 7 години

Росен Плевнелиев, 8.08: "Без популизъм преди изборите!"Бойко Борисов, 8.08: "Отварям пречиствателни станции, санирам блокове, вдигам учителски заплати..."

110

izvozen

преди 7 години

До BG - Баце вземи погледни как се случват работите за санирането. Защо през Българска банка за развитие, чийто принципал не МФ, а не през МРРБ за да е по т.н.еврофондове, т.е. по някоя Оперативна програма, както те говорят? Защо в България престанахме да виждаме истината и да мислим!!!!

109

Естет

преди 7 години

Не показвайте повече снимката на този дърт грозен овчар!