216

Анонимен

преди 7 години

Под управлението на ГЕРБ България се превърна в страната с най-много самоубийства и най-висока смърност. България намалява със 60 000 годишно като този брой ще се увеличава всяка година със геометрична прогресия.

215

Анонимен

преди 7 години

До БългаринЖан Виденов управлявяше преди повече от 20 години, това с Жан Виденов вече е вкиснала и претоплена манжа. А днес при ГЕРБ 86% от българите живеят на или под прага на бедността, 34% от тях са в крайна бедност. Евроатлантическа България е страната с най-висока смъртност, най-много просяци и клошари, най-бързо намаляващо население, най-голям брой ракови заболявания, всеки 3ти деветокласмик е практически неграмотен.

214

Анонимен

преди 7 години

и от мен един глас за митьо пищова и радо шишарката..единия даже и да *** скумриите, поне самият той не е скумрия..

213

_Революционер_

преди 7 години

Бъдещия български президент трябва да обърне огромно внимание на духовността, християнската религия и семейните традиции, че се изгубиха някъде по пътя.... Защото аз все още се радвам на Коледата и Великден, откакто бях и дете. Не трябва да бъдем християни само през Коледа и Великден а през всичките дванадесет месеца!!!

212

Анонимен

преди 7 години

Sram i POZOR za GErberastkata ***

211

Българин

преди 7 години

Другарят Радев ще бъде много по-добър президент от Цецка Цачева. И Пламен Орешарски, и Ивайло Калфин, и Красимир Каракачанов също! Приятели, имаме богат избор от достойни за кандидати за президент. Гласувайте за ген. Радев, Пламен Орешарски, Ивайло Калфин, Красимир Каракачанов - няма значение за кой, само не за Цецка Цачева и заплатите ще станат по 2500 лева.

210

Анонимен

преди 7 години

Оф, *** защо само членове на БКП, защо не ни дойдат политици членове на норвежката християн-либерална партия или на лейбъристите или на тори-тата от Англия, или християн-демократите от Гермяния, а само бивши членове на БКП. Искам президент от радикал-демократичксата партия на Дания, писна ми от това БКП!

209

Анонимен

преди 7 години

Коя е тая, не съм я виждал нещо. Била партиен секретар сега каква е?

208

Анонимен

преди 7 години

Цецка е бъдещият президент. Факт. Цецка е най-доброто от матреяла.

207

Искра Фидосова

преди 7 години

ГЕРБ цъфна

206

Анонимен

преди 7 години

До мадафакасвършиха,или са зад граница,те там са нормалните хора,без да броим шведите..

205

Анонимен

преди 7 години

Дипломат ли си,как си в кризистни ситуаций?как си с езиците?да не си като бареков??..начетена ли си много?..защото това са все неща,които СА в един президент,в тази жена не ги виждам..без да се обижда

204

мадафака

преди 7 години

Стига бе пак партиен секретар ни натрисат, свършиха ли читавите българи в тая държава.

203

брадатчесъноядец

преди 7 години

Вкисва ми зелето от подобни образи

202

Анонимен

преди 7 години

Тя ще бъде българската Майка Тереза. А като я изберем ще стане новата Сиримаво Бандаранайке или Беназир Бхуто!

201

един некомунист

преди 7 години

Нито един българин на възраст под 46-47 не е членувал в БКП и не се е облажвал от това. При това тези българи са най-активната и образована част от нашето общество. Защо пак бивша комунистка. Ами то както избрахме бившия телохранител на Бай-Тошо а предложеният ни президент е бивша комунистка (по нейни думи обучавана в азбуката на системата) то неусетно може да върнем НРБ а ГЕРБ да прекръстим на БКП-2016 (ГЕРБ). Този път няма да спечелят !!!

200

Анонимен

преди 7 години

HAHAHAHAHHA PALEN SMIAH

199

Анонимен

преди 7 години

има да - член наБКП и партиен секретар.....

198

опса

преди 7 години

Цецка е по живота.,била,.Пък се държи сспечено.Ако стане президьон съвсем ще се скорумбяса

197

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Искам най-искрено да се извиня на дрОгарЕте затова, че не само ви бръкнах в задните части, но и си завъртях показалеца на 360 градуса... - моля за вашето извинение... - и лека нощ...