82

Боби

преди 7 години

До Анонимен 115Не анонимниСАЩ създаде КАЗУСА КОСОВО - начин за откъсване на територия от суверенна държаваКРИМ ползва казуса Косово и сле това ДЕ ЮРЕ и ДЕ ФАКТО се присъедини към РФ Така ако КРИМ не е независима държава след това присъединиласе по казуса Германия към РФто тогава КОСОВО не е независима държава и това което са направили американците 2008 да я признаят за независима е нищожноЕ НЕ МОЕ И ТАКА И ВАКА ИЗБЕРИ СИ

81

Анонимен

преди 7 години

Ааа, *** щото Крим им дава тези 25% имат право да го вземат. Ми то има още 75% бе Буби, ми дай това да им е мотива да анексират още и още. Да ти имам логиката и мотива да развенчаваш лъжи. Ти си тотално болен. Лекувай се Буби!

80

Анонимен

преди 7 години

КВИ РАЗСЛЕДВАЩИ БЕ. САМО КАТО ПРОЧЕТЕШ КОИ СА И ВЕЧЕ Е ЯСНО КЪДЕ И КАК Е ПИСАН ТОЗИ ДОКЛАД.

79

Анонимен

преди 7 години

А, не Боби, без да искат бомбардират болници и училища. Айде стига хуморески.

78

Боби

преди 7 години

До Анонимен 106Само се запитай последните 3 години колко катастрофи имаше по колко време течеше разследването колко от резултатите бяха оборени/атакувани в медиите или на експертно нивоЕдва ли ще намеришЗащо само МН17 има такава полемика и след 2 години ни предоставят като доказателства анимационо фимче, прехванати разговори (което само по себе си е подсъдно без съдебна заповед), препратки към википедиата, а не физически формули и т.н. серизни профи изследвания

77

Анонимен

преди 7 години

Полското правителство заяви, че не може да приема мигранти, защото в Полша идват хиляди бежанци от Украйна.

76

Кривондел

преди 7 години

До БобиСтига лъга. Холандци и руснаци от първия ден говорят, че самолетът е свален от ракета БУК. Руснаците бълваха лъжи и "доказваха" как можело Су-25 да го свали, за да може две години по-късно изведнъж да кажат, че Су-25 там не е имало (а руският началник на Генщаба на ВВС каза тогава, че има). Лъжат, при това - панически.

75

Члена

преди 7 години

Накрая и Украйна ще свърши като Либия и Афганистан. Толкова за хамериканското братство.

74

Анонимен

преди 7 години

Странно животно е руфосила. Дори да убие човек ако няма кой да го осъди се чувства невинен. Съвестта е най-дефицитната стока за един такъв ***.

73

Боби

преди 7 години

До Анонимен 101Можеш ли да докажеш че нарочно са бомбили невинни жени и деца?А за КРИМ си имат толкова много мотиви че поста няма да ми стигнеСамо Икономически мотив до 25% от 200 милната икономическа зона в Черно море се контролира от КРИМ Мотива ми е да развенчавам ЛЪЖИ.А че Руснаците ЛЪЖАТ да правят го както всички други но не и в този случай.

72

Анонимен

преди 7 години

*** Буби, ти си гений бре, как разследващите не са се сетили за всичките ти "съображения"

71

Боби

преди 7 години

До Кривондел 98КОООЛЕГА погледни Картата сега и ако намериш карта на бойните действия от тогававземаме отправна точка катастофата - бойни действия има на ИЗТОК - СЕВЕРОИЗТОК където "Великите" Украински Войски са вкарани в КОТЕЛ и ги изтребват точно там и лети украинската АвиацияНА ЮГ и ЗАПАД има украински блокиращи военни части прикривани от БУК-М1На Север са БунтовнициЗА КАКЪВ ОЙ УСТАНОВКАТА ЩЕ ТЪРСИ:1. Цели на запад2. Височинна цел (10600м)3. ГОЛЯМА ЦЕЛ С ГОЛЯМА ОТРАЗЯВАЩА ПОВЪРХНОСТ

70

Анонимен

преди 7 години

Хейтърите русофоби да внимават да не си счупят зъбите от скърцане, че имплантите са скъпи.

69

Анонимен

преди 7 години

Някой изобщо очаква ли руснаци да си признаят?

68

Анонимен

преди 7 години

*** Буби, те рашките нямат мотив и да бомбят невинни жени и деца, това значи ли, че не го правят? Нямат мотив и да анексиран Крим, това значи ли, че не са го анексирали? Ти нямаш мотив да ги защитаваш, значи ли, че не го правиш?

67

Боби

преди 7 години

До КривонделПървоначално имаше 4 верси1. Руски самолет ама руснаците по това време нямат стелт2. Украински изтребител Су-27/МиГ-29 с тежка ракета Р-273. Украински Су-25 модифициран - Руснаците с радарни записи доказаха че не е имало самолет наоколо4. Свален е от ракета от земята.А) От Бунтвниците - с една Машина СОУ, една ракета, Управляван от БОЖЕСТВЕН ПРОФСИОНАЛИСТ и самата установка преди това дефилира из ДонецкБ) От Украинците които имат комплекси в пълна комплектация в района

66

Анонимен

преди 7 години

Русофилските е толкова заблуден и толкова мрази цивилизования свят, че дори и сам да е изстрелял ракетата ще отрича, маже и лъже. Това са хора без капка чест и гордост.

65

Кривондел

преди 7 години

До БобиНапротив. Мотив имат единствено и само руснаците - а именно - опитали са се да свалят самолет в небето над Донецк - и дори се похвалиха за това. Единствените, които имат авиация в този конфликт, са украинските ВВС. Съответно - единствените с мотив да изстрелват ракети земя-въздух са именно сепаратистите и подпомагащите ги спецназовски доброволци.

64

Кривондел

преди 7 години

Руснаците първо говореха за украински Су-25 в района (преди две години), сега изведнъж тоя самолет "изчезна". Говореха, че нямало руски войски в Крим, после им раздадоха медали. Говореха, че нямало руски войски в Донецк - а самият Стрелков си призна, че е зелено човече от Крим. И при всяка разкрита лъжа - пускат нови две.

63

Боби

преди 7 години

До 90 до бобиСтига си се излагал!Ти притежаваш нож, ето онзи човек е наръган с нож, ти си виновенЗа всяко престъпление или деяние за да те осъдят в съда ти трябва две неща МОТИВ и ДОКАЗАТЕЛСТВА(обикновенно криминилистични или ФИЗИЧЕСКИ)МОТИВ Рашките нямат - Мотив да продължат да се самодискредитират е нелепо преположениеДоказателствата КУЦАТ - определено Сори ама тази година за втори път от запад правят подобно нещо преди това беше за олимпиадата и пара олимпиадата като черешка на торта