187

Анонимен

преди 7 години

2/3 от българите: Най-много си харесваме Фандъкова!Вероятният кандидат за президент на ГЕРБ изпреварва Борисов по рейтинг...Какви *** са нашите бългаари!? 2/3 от населението са или крайно *** или мазохисти или 2/3 е продукт на рекламна инсинуация.Най-харесвали Фандъкова, ама защо?!? Какво точно добро им е донесла тя?Ама то е същото като с ментора и Борисов - е него *** най-много харесвали.Казали са го хората - *** народ, слаба държава...

186

до246

преди 7 години

Да не си специалният кореспондент на Днес.бгОт Сидни АвстралияЩом нямаш лично Жилище там Начий си Господин НикойПродължавай да Рупаш Стръгали и да се плюн.чиш пред прозорецът

185

tonygl

преди 7 години

Странно е българите от София да харесват Фандъкова, а пък е абсурдно тези не от София да я харесват !!! Айде не на нас тия глупости.

184

бай Петко

преди 7 години

Който и да е кандидатът на ГЕРБ винаги б.б. ще е зад кулисите и щат не щат ще изпълнявате волята на тиквата ! Затова мислете преди да пуснете бюлетината, ако не искате да се возите не за 1.60 а за няколко по 1.60 ! Всички на протеста на 07.10.2016 против заселването на Странджа !

183

Анонимен

преди 7 години

Кмет на София, но не Президент на България!България не е г. София!!!80% от новините в БГ са свързани с проблемите на г. София!

182

от 2/3-те

преди 7 години

Тези дето подкрепят Каракачанката и Волен първо да видят за какво зовът ***! Наборна военна служба, връщане на трудови войски,национализация на стопанството и частната собственност, межународна изолация и излизане от ЕС и НАТО,пряк конфликт със съседни нам държави,печатане на пари и даване на нереално високи доходи! Тва са само част от патриотичните програми! Всички сме изпитвали резултатите от подобни политики през прехода на гърба си! ПОМИСЛЕТЕ 2 ПЪТИ! ПРЕДИ ДА ПУСНЕТЕ ЗА ТЯХ!

181

хахаха

преди 7 години

ай стига глупости бе! кво знаят от симитли или г.оряховица за фандъкова??то аз дето съм от нейния квартал не я харесвам, вие за всички българи пишете

180

ined

преди 7 години

България не е София, повече от 2/3 от българите нямат никаква представа дали им харесва или не Фандъкова защото не живеят в София, а даже има и много такива дето през последните години дори не са ходили в София.

179

240 - добър въпрос

преди 7 години

Много добър въпрос. Браво!Как ли ще ти отговорят троловете на Цецо сега? Чакам с нетърпение.

178

Анонимен

преди 7 години

Не е важно кой и колко гкасува!Важно е кой ще брои гласовете!!!

177

i'm

преди 7 години

Фандъкова изглежда добър и спокоен човек, но за мен, слаб характер. Няма нужните качества според мен.

176

Анонимен

преди 7 години

С 51% процента гласували за нея в избори за кмет на София, изведнъж 67% за президент?В провинцията 99,9% гласове ли броите за нея? Що не си каже Цецко че вече е напечатал 10 млн бюлетини за нея?

175

Lizimah

преди 7 години

Ami vzemete si q kato si q haresvate...i gladuuuvaite ovchici..

174

Анонимен

преди 7 години

Нищо лошо не мога да кажа за Фандъкова, дано да е добър президент. защото след недуразомението Плевнелиев имаме нужда от такъв.

173

Има ли шарани?

преди 7 години

Резултатите от следващото "проучване" ще са: 101% от българите биха гласували за Бойко Борискофф. 99.99% от българите биха гласували за Данчето Фандъчкова. ("проучването" бе проведено в централата на ГЕРБ в НДК)

172

Анонимен

преди 7 години

БИСМАРК:Най много се лъже преди избори, по време на война и след лов!

171

Анонимен

преди 7 години

Вярно бе нека да има ОТКРИТИ Дебати по Телевизията С УЧАСТИЕ НА ПУБЛИКА КОЯТО ДА ЗАДАВА ВЪПРОСИ КАТО В ЕВРОПАИли на Герберите им липсва СМЕЛОСТ да се изправят между други КандидатиДа видим кой колко струва

170

Анонимен

преди 7 години

За разлика от орешарски тя е една кадърна и добра жена

169

Анонимен

преди 7 години

Аз съм *** и ям банани!Аз съм гласоподавател и ям тикви!Аз съм мигрант - теросист и ям агнешко!Аз съм овца и ям социологически ла,й,на!

168

Joko

преди 7 години

"2/3 от българите: Най-много си харесваме Фандъкова!" Не знам от къде е тази информация, но.... Нищо чудно, селяните харесват селянката...... Това ще бъде голям провал за ГЕРБерите....