19

Tiko

преди 7 години

Ako ne si rom, taksidziya ili mutomilicioner da razchitash na klanova zashtita - zalna ti maika .

18

до21

преди 7 години

А от Мвр-то да не би да незнаят че на това място се извършват Незаконности преследвани от законаИ какво правят тези сводници и *** там Защо Нашта Родна Полиция си Затваря очите пред Ширещата се Престъпност в България И дали са виновни само Орга

17

Анонимен

преди 7 години

ne mi se vqrva

16

шоу

преди 7 години

Милети бият гагауз! Супер! Клипче имаш ли пич!? Добре са ти оправили главата!

15

Анонимен

преди 7 години

А той когато се е разхождал в 3 часа през нощта, не е ли знаел, че тази улица гъмжи по това време от пpocтитутки и сводници? Сигурно Димитър Дарков е бил просто един невинен и наивен млад човек който пише стихова и е решил да се поразходи в 3 часа през нощта, и ето какво му се е случило!

14

Пребитият Димитър

преди 7 години

Безплатен .екс или обяд няма от мен да го знаете. Проверено!

13

Анонимен

преди 7 години

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ В ДЕЙСТВИЕСамо не е ясно де пак се загуби Полицията да не са ги включили всички на денонощно дежурство по Интернет границите на България и Светът

12

без

преди 7 години

Браво, джентълмените от ромски произход имат права. Когато им се добие или дое... веднага някой българин (по възможност работещ) трябва да се предложи.Когато ман-гун изядоха един лебед в Копенхаген , ги строшиха от бой и ги изхвърлиха толерантно. Само В БГ им търпим простотиите, за да могат да гласуват утре за другите джентълмени дето ни управляват.

11

Анонимен

преди 7 години

Алоооо Меверето вършете си работа и спрете с Заплахите по ФорумитеИскате да има ред и законост научете се първо да залавяте и наказвате вилнеещите си престъпници и безаконието по улиците на БългарияИ чак след това преследвайте Хибридите в главата на Роско

10

Анонимен

преди 7 години

добре че са милиционерите да ги пазят... у*роди в пагони виждали ли сте?

9

Анонимен

преди 7 години

соросняците завъртят центове... хранениците от американски центове са само *** етноси.. БХК и други западнали ***

8

бай иван

преди 7 години

До 7А защо да не минава от там? Той може и да не знае за какво става дума. Ако питате мен ако това място е известно полицията трябва да си свърши работата

7

Анонимен

преди 7 години

Пребили са го русизирани толстоисти!

6

Анонимен

преди 7 години

Това е добре, следващият път ще знае какво може да му се случи ако се разхожда в 3 часа през ноща по улицата със сводниците и пpocтитутките.

5

Анонимен

преди 7 години

Абе, хора това е централен варненски булевард! А там не си в безопасност, представям си какви ужасии се случват по малките квартални улички!

4

ТЮРК

преди 7 години

Че, кой е виновен, че на въпросния булевард куките ги закрилят вместо да ги прибират тези убавци, че кой е виновен, че въпросните куки ги закрилят защото управляващите имат изгода от това (все пак са на %) може би НИКОЙ, или може би БЪЛГАРИНА който е позволил това са се случва както всичко останало ! *** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА ИЛИ НЕ НАРОД А *** КАКТО СА ГО КАЗАЛИ ПРЕДИ ВРЕМЕ ХОРА С МАЛКО ПОВЕЧЕ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО !

3

socialen

преди 7 години

Написаното нещо не вдъхва доверие. Има нещо гнило в цялата история.

2

Tikvun

преди 7 години

Стават такива работи. Да не се прави трагедия. Нека върви да им се извини и да иска прошка. Интеграция и пари за нашите сънародници до дупка!

1

Анонимен

преди 7 години

Докога, бе?! А ония дето реваха за ранно пенсиониране и 20 заплати къде са? Или да не питам?