107

Анонимен

преди 8 години

В Русия умират годишно 40 000 човека от фалшиви алкохоли.Те истински нямат-забъркват стар антифриз и дървесни спиртове и от това *** като мухи!Какво да говорим за такава страна и за депутатите и които се бият почти всяка седмица в парламента.А пък туристите им като дойдат на черноморието пият като за светоено.Въобще не им обръщайте внимание и не се палете !Те горките от тези бъркочи мозъкът им е взел-дал още на 30 години.

106

sofeto

преди 8 години

Ми тоя на снимката с тези мишите очички прилича на чукча-еленовъд.

105

АЙДЕ СТИГА ,БЕ...

преди 8 години

....АМАН ОТ ТОЯ МОНГОЛСКИ КРЕПОСТНИК НА ПУТИН....!!!НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА .....!!!!

104

Анонимен

преди 8 години

Царуванието на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и ***. От друга страна пък, твърде е обяснимо тяхното подло поведение, защото хората искат да ни направят московци, прочее, правят ни всичките злини и пакости, които може да измисли развратният човек.

103

Анонимен

преди 8 години

Г. С. РаковскиПослушайте, братя Българе, русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част.

102

Анонимен

преди 8 години

Пропагандната машина на Путин работи по-добре от тази на Гьобелс. Но само с пропаганда не става. Трябва и икономика. А такава в Русия няма. И поради това с нея ще се случи същото каквото се случи със Съветския съюз - ще се разпадне. И най-голямото парче ще вземе Китай.

101

до 109

преди 8 години

Аз знам Аспарух,Самуйл,Борис,и ЖивковТи да видиш Плевнелиев как щеше да пусне Крайцерите и СамолетитеНа Ер-Полисингът да щурмувът Крим но откъм Румънска и Полска границаДруга песен щеше да пееш

100

Анонимен

преди 8 години

Русия се държи като пияница в градски транспорт. С мръсни, изпокъсани дрехи, изцапан от повръщано, с фас устата и голяма тояга в ръка.Тормози пътниците, преджобва ги за пари и цигари, опипва жените, не разрешава на хората да слизат на спирките защото НЕ СА ИСКАЛИ РАЗРЕШЕНИЕ. Когато го помолят да се държи прилично и да не закача пътниците отвръща Няма да позволя да ме унижавате, няма да ме поставите на колене. Вие не ме уважавате". Ето това е Русия в момента.

99

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 105По-голяма простотия не съм чел през последните две седмици, изобилстващи с този артикул!

98

Да си гледа работата

преди 8 години

Азиатска алкохолизирана ***.

97

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Сидеров какво е казал по въпроса...

96

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Имаше един стар български филм... - "Цар и генерал"... - там агентът на КГБ с чин капитан се обръщаше към генерал Заимов - Владимир Стоянович, а съответно генералът към агента - таварисшч капитан... - показателно нали...

95

до 104

преди 8 години

Пък на Боко му е Много Ронлив Матряла (асфалта)Да не го бъркат с Черноморски пясък или кереч че съ цепи Като кайряшка тиква за толкова кратко време

94

Анонимен

преди 8 години

Ако руската дипломация, ако чиновническа Русия да не плащаше богато-богато и не поддържаше всичките вагабонти и предатели в България, то селото би било мирно.Захари Стоянов, 1887 г.

93

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Да купуваш руски комунистически ку""и и дупедавци , си е рискова работа.Утре като нищо , ше почнат да въртят бибитки , за долари и евро на Джихадистите от ИДИЛ , ако дойдат у нас и вземат властта!Ердоган--не е рекъл...не ги е пуснал...ха,ха,хаааааааааа!!!

92

Анонимен

преди 8 години

Мечтата на русофила е България да стане Задунайска губерния, във всеки дом да има икона с лика на Путин, официалният език да бъде руски, официалната валута-рубла, всички началници да бъдат руснаци и всеки ден да плющят с нагайката българите превърнати в крепостни селяни, а Кобзон да пее от уредбата "Моя страна, моя Болгария! А сегашните русофили да бъдат надзиратели в лагерите и да избиват българите, не искащи да се кланят на Русия!

91

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен----------------Кой купува роби и лакеи, които се чудят накъде да се подложат ?---------------Такива в България са единствено русофилите!

90

Анонимен

преди 8 години

Арабите ни превзимат ЕжедневноАма Проблемът на нашите Политици р че един Руски депутат е Изказал лично мнение и то в полза на БългарияАми свалете му Имунитета беЛично Бойко Борисов да го разжалва пред Руският парламентПък Плевнелиев и Ненчев да подготвят Българският Военновъздушен и Черноморски флот За Предстоящата офанзива над Руска ФедерацияТуй ли са ви ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ И СВОБОДНИ ПАЗАРИЗА ЕДНИ МОЖЕ ЗА ДРУГИ НЕайсиктир бе

89

Анонимен

преди 8 години

Тоя човек много ни е набрал.Така е когато плюеме по руснаците.Не са виновни хората в Българиа а някой политици русофоби.

88

Анонимен

преди 8 години

СИНПАТЯГА !!!