212

Анонимен

преди 7 години

До 250Като си Т.урч.ин си оправи Т.ур.ция, не мисли за България. Айде не се прави на толкова загрижен.

211

Ердоган

преди 7 години

Бойко, хващай самолета и идвай да вземеш едно съобщение за Меркел, че скайпа ми не работи. Като й го предадеш, мини да ми вземеш два вайсвурста, порция картофки и голяма наливна бира. После си свободен да се прибираш.

210

пумак съм

преди 7 години

и пумак ще си остана В България трябва да започнат арести на всички русофили, атакисти,тфили и комунисти! Няма място за продажници и предатели! Отговорните за грабежът Белене сядат на трифазен електрически стол два пъти за по сигурно! Време е в България да се въведе ред!

209

321

преди 7 години

България не може да се продаде, защото вече е приватизирана от западните хищници, дори си плащаме за "удоволствието"!

208

Анонимен

преди 7 години

Северна Корея е създала нов междуконтинетален ракетен двигател който ще достигне територията на САЩ

207

СПОКО ,БЕ....другари

преди 7 години

НАЛИ ОКО РУСИЯ НИ КУПИ ---ТРЕБВА ДА НИ ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ , КЪМ ЗАПАДНИТЕ БАНКИ...??!!!!!АЗ , НЕ ВЕРВАМ РУСНАЦИТЕ ДА СА ТОЛКОВА ИЗКУКУРИГАЛИ ,ВЕЧЕ....ХА,ХА,ХААААААА...А , АКО НАИСТИНА Е ТАКА-----БОКО ДА ТЕГЛИ ОЩЕ ЗАЕМИ, ЩОМ РУСИЯ ЩЕ ПЛАЩА...ХА,ХА,ХААААААААА...АЗ СЪМ "ЗА"...!!!!

206

Анонимен

преди 7 години

затова рептилът окултист сорос има забрана да влиза в Русия

205

анонимен

преди 7 години

Казал е нещо добро ще ни купят това значи,че няма да има укопация и завземане на територия със сила.Значи ако някой продава плащат парите остават в България данъци те се плащат на българското правителство вкарват се пари в държавата.Който е богат и не иска никой не го задължава да продава.Лошото е когато чужди фирми печелят в България и изнасят парите на вън Аз предпочитам руснак или европеец за съсед а не някой африканец или арабин.

204

аз съм турчин

преди 7 години

С тази прокажена територия наречена Русия трябва да бъдат скъсани всякакви дипломатически връзки и закрити центрове и посолства! След което незабавно да бъдат изстреляни ядрени ракети за да се гарантира прогресът и развитието на човечеството. Докато това диво племе съществува, светът ще се люшка от криза в криза. Българската Армия трябва да избави светът от лукавото зло сега!

203

Ами ДА

преди 7 години

Сега обаче на там отива Част от БГ е на американците те Русия разбирай ще я купят от тях и ТОВА ЗАЩО ЗАЩОТО ТОЗИ ЛАКЕЙ СИ Е ЛАКЕЙ

202

Потресен

преди 7 години

"Вече никой не казва ще скова ***, а ще реализирам ***."Апропо в България грабежите се наричат "раздържавяване", "приватизация", "диверсификацията". Цитирам :"Със страх наблюдавам тръбите на Южен поток, които стоят по нашите пристанища, с голям страх ги наблюдавам, заключи още премиерът." Страх, че друг ще обере парсата налЕ?

201

КАКВО ТОЧНО ЩЕ КУПИ.

преди 7 години

....ТОЯ МОНГОЛСКИ МУЖИК И КРЕПОСТНИК.....ХА,ХА,ХАААААААААААААА...СЪС 1-РУБЛА ---ЗА 0,33-ст....??!!!!АЙДЕ , СПРЕТЕ МУ ВОДКАТА ОТ НЕФТ!!!!!!!

200

М, да ...

преди 7 години

"Ние сме си България от хиляда и триста и колко години и сме си удържали да сме си България, и сме удържали никой да не ни купи"-------------------------ББ нещо се удържа, иначе е готов да го купят! :)) пп. щях да напиша, че никога не е късно /да станеш за резил/, но това не важи за ББ и Ко! ппп. единствено световните произведения на изкуството не се продават/купуват и нямат цена, но Боко и Ко не е са от тех! :)) Съжалявам, но цената на ГЕРБ дори на черния пазар е достъпна за всеки! :)

199

Потресен

преди 7 години

Нормално е когато в държавата няма опозиция и надзор да се плащат такива баснословни суми, както на САЩ за "Мариците", така и за АЕЦ "Белене" на Русия. Фактите говорят за източване на бюджета и корупция на най-високо ниво. Още повече, че няма нито един обвиняем, нито един разследван или осъден за този пладнешки обир. За КТБ няма да споменавам, Вие си знаете.

198

Анонимен

преди 7 години

ДНЕС БЪЛГАРИЯ ОФИЦИАЛНО Е ПОД АМЕРИКАНСКО ВЛАДИЧЕСТВО.

197

Анонимен

преди 7 години

До шантави 25 американско владичество

196

шантав

преди 7 години

Кви 1300 години???? Колко години си имал държавност за тези 1300 години? 150 Византийско, 500 Османско, 50 години Съветско владичество! За каква традиция за държавност и поведение говорим.

195

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ами България е откупена от Османската империя с кръвта на руските войници ОСВОБОДИТЕЛИ.

194

Анонимен

преди 7 години

ПЕТЪР МОСКОВ ЖАЛИ ЧЕ РУСНАЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ГО КУПЯТ

193

ДА НИ КУПЯТ ,БЕ...

преди 7 години

АМА , БОГАТИ АМЕРИКАНЦИ И ЗАПАДНЯЦИ....А ,НЕ ПИЯНИЦИИ ПРОСТАЦИ , КАТО ТОЯ МУЖИК И КРЕПОСТНИК НА ПУТИН!!!