36

Анонимен

преди 7 години

До 35И пак питам, какво ако човек е грешник според някоя религия? Ако съответният за тази религия бог съществува, то той ще съди грешника, когато земните дни на грешника приключат. Това да съдиш хората вместо богът ти не е ли узурпиране на властта му -тоест грях, а?

35

Петьо еврей

преди 7 години

Ама много толерантна религия бе!!

34

Кратун

преди 7 години

Цялата идея за покриването на жените идва от концепцията, че мъжете се съблазнявали и съгрешавали, Но ислямът казва, че виновен е този, който е съблазнил, докато библията казва още в началото, където Бог говори на Каин след като е убил брат си и му казва: "Злото ще стои пред вратата ти и ще се стреми към теб, но ТИ трябва да го владееш". Т.е. вината е на тои, кото е съгрешил, защото е постъпил според собственото си решение. На мисюлманите все някой друг им е виновен за проблемите.

33

Анонимен

преди 7 години

Командировали някоя Американска патрулка в Истанбул

32

Анонимен

преди 7 години

до:29 Писах,че покриването на жената е Коранична заповед от което следва,че ако човек е вярващ ще се съобрази с тази заповед,но ако не се съобрази не значи ,че е не вярваш,а по -скоро е грешник.Моля не интерпретирайте нещата за ваша изгода!

31

Анонимен

преди 7 години

До котаракЗнам че предпочиташ да гледаш космати мъже по прашки, но ние предпочитаме обезкосмени жени. Всеки с вкусовите си предпочитания...

30

Анонимен

преди 7 години

Ердоган ще ноложи по строг ред, време и ние да напавим същото. Виждате нашия премиер и президент му отидоха на крака да му изкажат уважение, надяваме нашите власти също да приложат по строги закони, християните ще се съобразяват полека лека защото идва ново време!

29

Анонимен

преди 7 години

Браво, пич, но май си изключение!

28

Анонимен

преди 7 години

До 23И какво ако е коранична заповед? Ако жена не вярва в Корана защо да я следва? Ако има Бог, Яхве, Аллах или който и да е, си е негова работа да съди хората които не са му следвали предписанията и заповедите приживе. Кой си ти че да отнемаш властта на богът в който вярваш и да съдиш хората вместо него?

27

Анонимен

преди 7 години

Сблъсък на 2 култури, тази на свободомислещия отворен за света човек живеещ в 21 век и тази на репресиите, и ограниченият начин на мислене от миналия век и по-назад.

26

до 23

преди 7 години

Що? Със забрадката въшките ли криете?

25

Анонимен

преди 7 години

ОТ утре всички да носат ШАЛВАРИ.

24

Анонимен

преди 7 години

Горкият човечец - сигурно за първи път вижда обезкосмени женски крака. Представил си е като се прибере вечер при Чубака какво ще е. То да я целунеш - и в зъбите ти засядат мустаците ти. Какво да се прави - под фераджетата и палатките дебне Чубака! Джордж Лукас ще снима "МеждуТъпанарниВойни" скоро.

23

Анонимен

преди 7 години

до:el Покриването на косата при жените в Исляма е Коранична заповед!

22

Анонимен

преди 7 години

Поредното доказателство, че тази гмеж трябва да си стои в Азия, комплексирани първобитни османлии ! Никога нищо свястно, не е възникнало в тази ,,нация" !

21

Анонимен

преди 7 години

До 4Ами ето заради това ти първобитно мислене ти не успя да си хванеш сам жена. Вместо това се наложи баща ти да ти уреди брака с дебелото Айше от съседното село. Но от мен да знаеш -колкото и да е криеш и забулваш, хората знаят колко е грозна

20

Анонимен

преди 7 години

Едно време при оня *** Тошо, даскалите биеха ученичкитее ако са с по тесни панталони или с пола над колената

19

Коментатор

преди 7 години

Не знаех че в Истанбул също има американска полиция на NY Port Authority.

18

el

преди 7 години

До АнонименНо защо жените трябва да носят кърпи на главите си?! Нека и мъжете си покриват главите,може и маски някакви да слагат,да не им се виждат предизвикателно мустаците...

17

Анонимен

преди 7 години

Късите панталонки са чудесна покана да се опознаем по-отблизо. Освен това хигиената е гарантирана по всички видове седалки из возилата и по заведенията. А за кожно-венерическите кабинети - вход свободен. Плажът и улицата са две различни неща, но акъл, акъъъъл. И култура, и възпитание. Но пък току-виж някой продуцент ми се лепне за га щичките и ме направил звезда.