43

Анонимен

преди 8 години

Нека бъдат малко по толератни и към нашите уши и бели дробове.

42

до 58

преди 8 години

Хлебарке, всеки ден между 2 и 4 на бул България, избери си и погребална агенция

41

Ядосан

преди 8 години

За тези без ауспусите и голямата скорост по малките улички - опъвате между два сълба през улицата една по-здравичка корда 0.60 да кажем, на нивото на вратлето и само чакате.

40

TPE3BEH

преди 8 години

Това в природата се нарича естествен подбор - като си *** и сам не пазиш живота си, природата заличава твоят генетичен материал завинаги...

39

Анонимен

преди 8 години

Няма проблем тия мотористите да ми карат по осовата линия - само с едно врътване на волана ги пращам в канавката! Желаещи?

38

CBR

преди 8 години

Егати сайта пълен с комплексари и *** ! Яд ли ви е ? Нищо ще ви мине а за сега дремете в задръстванята и горете по 10 литра бензин на светофарите хайде със здраве шОфери

37

TPE3BEH

преди 8 години

Сега масово в България (както и на всякъде по света), мотоциклета е повече средство за избиване на комплекси, отколкото средство за предвижване.Господата мотоциклетисти умишлено карат шумни мотори за да привличат внимание,карат по осевата линия с несъобразена скорост между автомобилите, а в повечето случаи когато трябва да изпреварят, се залепват опасно близо до левия заден калник на автомобилите, където обикновенно е сляпата част на шофьорите.

36

Анонимен

преди 8 години

вчера между Оброз и Сл.бряг сигурно аз бях виновен че дадох път на камикадзето да се промуши между мен и другата кола...заедно с другите след него.за каква толерантност говорите господа мАтаристи???

35

TPE3BEH

преди 8 години

Мислех да напиша един дълъг пост в който да споделя подробно мнението ми за мотоциклетистите, но както виждам досега вече всичко е казано и няма какво ново да добавя.Господата мотоциклетисти, докато не почнат да спазват правилата за движение - да карат с допустими скорости, да спазват дистанция и да карат в съответните ленти, нямат право да се сърдят на никой, камо ли да парадират с безумието си в ранните часове на нощта.

34

Анонимен

преди 8 години

С приятели пътуваме по искърското дефиле, зад нас 3 мотора, 2ма космати и една жена, карат по осовата и застрашават насрещното. Спираме на крайпътно да хапнем, тия 3мата и те спират - Е НЯМА ТАКАВА МИРИЗМА НА ПИКНЯ, СИНЬО СИРЕНЕ И РАЗВАЛЕНА РИБА ОТ "дамата" Селска реч, просташки хумор, поръчват си 3 супи и 4 тарелки хляб, сърбат гласовито, изпиха по 2 наливни бири и се качиха на моторите! Потънах в земята!

33

sofeto

преди 8 години

Когато си оправят шума на аспусите, движат се по правилника с допустимата скорост и дистанция, тогава да привличат вниманието върху културата на шофирането!

32

Марин

преди 8 години

Днеска един моторист ни пресече пътя. После го видяхме да пресича пътя нда друга кола. Единствено и достатъчно условие да няма трагедии е да спазваме правилата.

31

Анонимен

преди 8 години

До Моторист, а ти пазиш ли се или всички са ти длъжни

30

Иван Пешев

преди 8 години

Айде като са толкова пичаги да си дадат приблизителни адреси довечера да отида под техните прозорци да нарушавам шумовите норми и ушевите да пасуват.

29

Анонимен

преди 8 години

А що нищо не кажат мотористите за тези от тях, дето фучат с 200км/ч в града денем или нощем с оглушителен рев?!

28

Анонимен

преди 8 години

Тия с двете гуми винаги миришат на урина

27

Анонимен

преди 8 години

Само не разбрах Фъндъкова с кой акъл разрешава подобни безумия? Ами с наредбата за нощната тишина какво става, така общината нарушава собствените си правила!

26

2 гуми

преди 8 години

Долни прошляци с парички за един кожен панталон и мирис на пикня

25

Анонимен

преди 8 години

Нощта на малките пениси...

24

dimchou

преди 8 години

Да уточня:ъова не са мотористи, а мотоциклетисти. Моъор има и колата, но водачът й не е моторист. Накратко: ЦИКЛИСТИ. ЛИГЛЬОВЦИ. ДЪРЖИТЕ СЕ КАТО ЖЕНИ В ЦИКТЛ, комплексари такива. Отделно:безкряйно съм разочарован оъ общината,че допуска такива неща. Отделно: всички в КАТ ВЕДНАГА НА ПРЕГЛЕД ЗА ШУМ, спиране от движение и яки глоби. Птосраци. Двата законови органа:кат и община, разрешават и ескортират шумно и в късен час мероптиятие. Безочие. А ние затова ли ви плащаме данъци, за заплати?