88

Боби

преди 7 години

До Анонимен 92Ако прословутия Руски пазар е една плюнка що се натискат да се намърдат там а?След като тръбопроводите за ГАЗ не значат нищо Що Украйна със зъби и нокти се опитва да спре Северен и Южен Поток?И други реторични въпроси все от тоя вид.

87

87

преди 7 години

за разрушения донбас е точно така. всеки ден струва 16-18 милиона долара на руския бюджет. отделно,крим е на дотации,да не говорим за кадировска чечня,която изцяло е на издръжката на руския бюджет.прибавяме и извънредното положение в дегестан плюс увеличените военни разходи и спада на приходите от нефт и газ.ситуацията е ссср по времето на афганистанската им простотия.сега е по лошо,защото тогава ссср имаше съюзници,сега имат един барикадирал се в сирия асад когото също издържат

86

Анонимен

преди 7 години

В Япония Курилските острови ги наричат Северната територия, и по скоро Гудзила ще разрущи Япония, отколкото японците да се примирият със загубата им. Изобщо Путин прави всичко възможно да се обкръжи отвякъде с враждебни държави.Никой не вярва и на една негова дума. Особено когато нарече някой "партньор"

85

анонимен

преди 7 години

Цял ден ни пълните главите с Путин и Русия.Хайде оставете я за малко Русия,тя си знае работата и ни кажете за Люба Кулезич и защо моментално махнаха от ефир ТВ 7 .Значи ли това че демокрацията в България е вече победила окончателно и медиите имат пълната свобода да говорят или само определени медии се ползуват с тази привилегия.За живее свободата на медиите в България,а Русия тя сама ще се оправи,няма нужда ние да я оправяме.

84

Анонимен

преди 7 години

прословутият руски пазар е едно нищо в световен мащаб.вътрешен стокооборот по малък от южна корея.колко са повлияли руските контрасанкции става ясно като се сравни износът на ес в храни и земеделска продукция през годините 2013-2015.износът бележи ръст.

83

пенко

преди 7 години

В далечния изток Япония има /отпусната/ територия ,колкото 4 Българии, в която да добива дървесина /и да възстановява естествено/. За това една Тойота се нарича "Тундра"! Японската армия е победена на Руска територия- "Източния фронт" ! Та на кого и защо да отстъпват острови !?! Бързали джапаните да се надупят на "АТОМНИТЕ" американци ! И къде са базите на САЩ в самурайска Джапан?! Джапанки са си и това е !!! Ами ако русите не се бяха изнесли от западния на източния фронт??? *** американците

82

Анонимен

преди 7 години

Скоро Великата матушка Рус, ще намери достойното си място в световната йерархия-Там някъде между Хондурас и Горна Волта. Това е предопределено, както им е предопределно постоянно да тичат в кръг, и да настъпват едно и също гребло. В Невъобразимо богата на природни ресурси страна - нефт, газ, елмази, въглища, дървесина не се живее по-богато от едни мижави бедни на ресурси страни като Латвия Литва и Естония.

81

Великият Путин

преди 7 години

Скоро във връзка с предложение на Япония за връщане на островите, Путин заяви, че Русия не си продава териториите. Пристрастеният лъжец или не познава руската история или мисли другите за много глупави. Примера с Аляска е красноречив.Путин отстъпи на Китай 337 кв.км край Хабаровск за ползване. На фона на Сибир е малко, но националистите скочиха.Освен това има натовска база в Русия! Да край Уляновск-източно от Москва!Проверете драги ми путинофили! Продоволствена база и за оръжие!

80

Анонимен

преди 7 години

Е, нали руснаци и украинци са една нация, а сега излиза - една нация, много държави ! КГБто вече съвсем се обърка от лъжи, но обяснява, че другите пренаписвали историята.

79

Анонимен

преди 7 години

проблемът е че русия е държава в процес на разпад,както беше ссср през 80-те години.вътрешните противоречия във федерацията са големи,икономическите условия се влошават заедно с международната изолация.в централна и южна русия живеят 25 милиона мюсюлмани.в сибир рускоезичните са малцинство.китай отпечата карти с означени окупирани северни територии.в москва още сега търсят вариант как да върнат окупираният донбас на украйна,той е огромна тежест за руския бюджет,санкциите също са причина

78

Боби

преди 7 години

До Анонимен 82Да Анонимни виждал съм ги. Вземи един пергел определи колко са 500км и очертай зоната. Там противников Надводен кораб реално не може да присъства по време на войнаОсвен това има и 200 милна изключителна икономическа зона.

77

Анонимен

преди 7 години

Тези сега разбраха , че Русия направи непростима , съдбоносна грешка с Украина , като агресивно и демонстративно открадна Крим и нападна източната и част !

76

Боби

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА 80Никой сега няма да продаде ЗЕМЯ Умнико !!!Нито ще я даде под наем освен с железен договорЗащото иначе ще се получи 5$ наем за базата Гуантанамо за во веки веков и Куба дори и договора не може да разтрогне колкото и да иска.

75

Анонимен

преди 7 години

До БобиТи Курилските острови виждал ли си ги на картата за да твърдиш, че имат стратегическо значение за Тихия океан? Или си пишеш така,оропаганда да става, някоя рубла да гушнеш.

74

Великият Путин

преди 7 години

Аляска-всички знаят кога и за колко е продадена тази територия на САЩ. Въпреки наличието на договор за продажба, някои среди в Русия са за развалянето му. Най-активен е Владимир Жириновски-ултранационалист и гуру на нашият родоотстъпник Сидеров, който първоначално го имитираше дори по облекло. Именно такива отмятания и безумни претенции потвърждават думите на Бисмарк: "Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан".

73

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До до 72"Аляска нямаше никакво значение и за американците до 50-те"...Тука си прав... - в такъв случай Камчатка и Чукотка са на първа линия за продажба...

72

Боби

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАИсторията с Аляска е от коя година? И ще ти отговоря че РФ иска Аляска и аз я искам няма да си кривя душата.Казах ти защо РФ няма да върне КРИМ- С двуличната си политика Западните държави са не партньор а противник вече на РФ и не по желание на РФ така че мнението и разположението не играят особенна роля- Китай и Индия с радост ползват Руския Пазар и обратното а има и БРИКС бавно бавно но ще катурне долара- 1.9.2016 свали ОЛП на 10,4 за втори път тази год 480 милиарда запаси

71

до 72

преди 7 години

Аляска нямаше никакво значение и за американците до 50-те

70

ивчо

преди 7 години

Ех Странжджа ех мечтателю, пиши изливай мъка и злобичка, Ердоганя клелна и шоколадовия ще се наведе, народа му ще го накара щото това са европейци все пак а нв африканско племе да го мачкаш и му разправяш историите на шамана за огнеметния дракон от изток.

69

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 69По вероятно е Путин да се самоубие или да му помогнат да го направи. А може и да полудее напълно от параноята дето го тресе. Затова са всички тези промени в силовите органи и прокуратурата. А в Белене ще пратиш много хора, не се и съмнявам. Вие русофилите сте избили повече българи, отколкото са загинали през войните. Но няма да имаш тая възможност. И вероятно поради тая причина ще направиш света по-добър като от злоба си докараш инсулт или инфаркт.