163

Анонимен

преди 7 години

Парите са си на Спортния тотализатор и те сами си решават на кого да ги предоставят. Само не е ясно по какъв критерий са избрали да ги дадат за пенсия на млади хора които могат да работят и нямат нужда от пенсии, а не са избрали да ги дадат на някои крайно нуждаещи се - за животоспасяващи лекарства, за обурудване на линейки и за болнична апаратура, за детски градини, за страри хора които мизерстват.

162

Анонимен

преди 7 години

"Аз се пенсионирах преди баба ми" !!! ... Кой казва, че комунизма за българите е Утопия ?

161

Анонимен

преди 7 години

До сега на наш гръб-и отсега ПАК !!

160

Анонимен

преди 7 години

Със здраве да си ги харчите, милички.Само дано не е шашма, че като чуя ТОТО, Пеевски и мама Ирена....

159

Анонимен

преди 7 години

До Godи на тотото няма големи печалби последните 3 тегления на 5/35 дето го играят почти 8 милиона души няма ПЕТИЦИ !

158

пи

преди 7 години

ODESSA- аз съм си избрал Т-34 ,по-пъргав е. Имах и "Шкода" но колегите почнаха да ме подиграват.

157

Анонимен

преди 7 години

204, Както и приходи в хазната от професионалните спортисти.

156

Fragmokus

преди 7 години

Stranno..dosega ne sam vijdal v bg medii finansov otchet za prihodi, razhodi, pechalbi, dalgosrochni ili kratkosrochni investicii na bg tototo po meseci, trimesechia, godina vreme...

155

Анонимен

преди 7 години

А каква е връзката между БСТ и болните от рак деца? Ами децата с редки заболявания, с вродени увреждания по-малко ли заслужават?----Именно, какво е предоставил като средства БСТ на болните от рак деца и децата с вродени увреждания - нищо не сме чули за това, нито медиите са писали. Тези деца имат нужда от средства, иначе ще умрат и умират всеки ден, те се нуждаят за да живеят. А в същото време БСТ предоставя средства на хора в трудоспособна възраст които могат да работят и нямат нужда.

154

Анонимен

преди 7 години

Затова ли тотото вече не дава големи печалби ааа няма да стане ще играя само лотото на Преевски /

153

ВЪПРОС

преди 7 години

Колко пари е Пенсията на Григор Димитров ?А на другите *Юнаци* ?Трябва да се знае за какво плащаме Данък Сгради и Данък Смет .

152

Крум

преди 7 години

Не казвам, че им е било лесно да тяхното детство не било като на другите хора но дядо ми като дете всеки ден е работил на полето. Уроците от училище е учил вечерта. После работил и е награден с орден на труда "за онова време това е било голямо постижение" и сега пенсия 214 лв. Сигурен съм, че други хора имат такива роднини. Справедливо ли е такава разлика в пенсиите нима детството на нашите баби и дядовци да е било леко? Кажете смятали, че съм прав ако не защо?

151

ФФФ

преди 7 години

За мен това е недомислено и неадекватно решение на пияния лучано.Като са медалисти дайте им по един мерцедес (ще има и рекламен момент и няма да струва нищо на държавата). Пък пенсия като се пенсионират действително.не завиждам, просто е неадекватно на цялата ситуация у нас.

150

Анонимен

преди 7 години

Чудих се защо все по малко медали взимаме по олимпиадите, ами с това мислене в коментарите и това ни е много.

149

Анонимен

преди 7 години

Хем мама ми каза: "Иване стани гимнастичка и бъдещето ти е уредено" Аз не та не .. и станах балерина :(

148

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА каква е връзката между БСТ и болните от рак деца? Ами децата с редки заболявания, с вродени увреждания по-малко ли заслужават? Няма смисъл да се спори с теб. Надявам се ти и всички около теб да сте живи и здрави.

147

Анонимен

преди 7 години

Само медалистите правят нещо добро за България, всички други са незначителни.

146

God

преди 7 години

До БастунаЕстествено, че тотото има социални функции. По закон част от приходите му отиват за субсидии на българския спорт. За разлика от лотариите на Пеевски и Божков, от държавното тото има някаква полза за обществото. Другите просто ви прибират парите. Неслучайно рекламата на едната частна лотария е "Няма такива печалби!". Просто там печалби няма.

145

Анонимен

преди 7 години

Проблема на българина е, че смята, че държавата му е майка и е длъжна да му помага и отглежда като бебенце. И той като едно 'добро дете' не прави нищо за майка си. Хвърля си *** където му падне, чупи и троши. И после "маааамоооо дай париии". Еми не работи така света, разберете.. Докато децата на мама България не почнат да мислят за нея и да се стараят тя да е добре няма как да стане...

144

пи

преди 7 години

За феновете на танковете най великата Олимпиада ще си остане 1936г.-Берлин. Медалиста по-бокс служи на Източния фронт. Два пъти е раняван и два пъти в плен на руснаците,нали това по-може:Д. Пенсията е забравил още когато първите куршуми са летели над главата му.Е така другари -това е да си бил спортист и да отцелееш.