67

Анонимен

преди 7 години

До ФактОтново пълни глупости.

66

Факт

преди 7 години

Путин ще си отиде,ама като свърши войната САЩ-Русия!Стремежът на американците да унищожат РФ като държава и то по най-бързия начин налива яко вода в мелницата на Путин.Стратегията "Дайте да накараме руснаците да страдат заради Путин" просто не работи и няма как да проработи.Колкото до руската опозиция-тя страда от тотална липса на патриотизъм и просто я сърбят ръцете да изтъргува Русия.Което не е толкова зле-у нас например всички политици не си падат по патриотизма,независимо дали са на власт.

65

Анонимен

преди 7 години

До всички гледни точкиДоста ти е сбъркана философията. Философия на роб. Избира се президент/правителство за да вършат определен вид работа като за това им се плаща от данъците на хората. Избраните не са богоизбрани царе а служители. Това е една от чертите на демокрацията. Това пък за което си мечтаеш е просто мечтата за окови които сам си поставяш и търсиш на кого да дадеш камшика.Жалка работа.

64

всички гледни точки

преди 7 години

Аз вече писах в моя пост, че комунизма е една утопия! Демокрацията, макар и по-малка, също в крайна сметка се явява такава! Пък ти, ако мислиш, че авторитаризъм и комунизъм е едно и също, явно тънеш в дълбоко заблуждение!

63

дърт

преди 7 години

До Анонимен 58Лицата на политиката се сменят, но кукловодите - НЕ.

62

Българин

преди 7 години

За гордия руски народ по-добре Путин, от колкото някой като Елцин или Горбачов. Руснаците не са родени да бъдат роби на запада като нас.

61

всички гледни точки

преди 7 години

Всъщност демокрацията е една утопия, подобно на комунизма! Реално най -добрата форма на управление в света се явява авторитаризма! Реално в страни като Русия, Беларус, Унгария, Словакия формата на управление днес е авторитаризъм! Проблема е, че авторитета не е вечен, и неговата енергия се изчерпва! Най-добре обаче е на негово място да застане друг авторитет и така авторитаризма да продължи! Аз не виждам какъв авторитет може да е този Навални!

60

Анонимен

преди 7 години

LICHI SI SOROS NA KOIMEDII DAVA PARI

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.....ДНЕС ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ И....Как ли ще виеш като обесят Жужи на Спасская башня

58

Анонимен

преди 7 години

днес бг напишете нещо за нападението над граждани в овча купел от бежанци с ножове камъни

57

Анонимен

преди 7 години

Що все с Русия се дърлят?В демократична Америка има само една партия -на олигарсите, разделена между две групи олигарси условно наречени демократи и републиканци. Руснаците са по прями, имат си една партия но не я делят на две като американците. И в двете държави няма демокрация. Демокрацията се насажда само в държави които трябва лесно да се контролират. Ей ви на 100 партии и решенията да се вземат от 400 депутати вместо от един президент. Всички се изпокарат и не могат да стигнат до консенсус

56

зо фоу

преди 7 години

Конкретно нищо нямам против евреите ,защото точно българския народ ги е защитил от Аушвиц. Не Царя а НАРОДА начело с Патриарха. Съжалявам ,че сега намериха пролука да се вклинят и да ни дават акъл какво да правиме.КАКВО щяхте да правите вие бе -имате късмет че не сте на прах бе безродни души.Щяхте най-малко да сте на кайма под немските танкови вериги.

55

Анонимен

преди 7 години

До шкумватаИ сега трябва да ги разтсрелват, ако минават през браздата, а не от КПП-та? Кой минава нелегално през браздата - трафиканти, престъпници, терористи....но явно в момента няма кой да ги спира, щото сме "демократи" с "евроценности"!

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 94Какво значи "пета колона", капацитете? Ти какво се явяваш - последната дупка на осмата колона ли?

53

Анонимен

преди 7 години

До Хан КрумПърво виж кои са опозиция на Путин и тогава ръси дивотии по форумите? Как си представяш хората да изберат някой продажник, като горби или елцин на Мястото на Путин? Ти за кой предлегаш да гласуват - за Ходоровски ли? Мислиш ли, че руснаците са толкова изтрещели?

52

Анонимен

преди 7 години

До ЦиркА мен ми е смешно като чета коментарите на петата колона предатели в България-русофилите.

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...на този сайт и в нашата страна......Не е разрешено и троленето на привържениците на руско гaшиcтката кочинаа ама те като бесни защитават мракобесието.

50

Анонимен

преди 7 години

Ха ха ха как се кефя че има толкова много промити мозъци има в тоя форум.Аве ко праите в България се чудя още а не сте хукнали към Русия да целувате краката и *** на путин.Ох колко е жалко да си путинист и комунист.Айде наздраве нещастници който защитавате друга държава,а плюете по България.

49

Анонимен

преди 7 години

До Слава на УкрайнаНа този сайт и в нашата страна не се допуска неграмотно тролене от страната на фашистко-бандеровски нацики. Такива глупости си говорете на вашия ИНТЕР! А, забравих, вие си го запалихте!

48

SOROСОИД

преди 7 години

Айде ся всичките еврогейзери и лесбоси, барабар с брадатите женки на дружен отпор срещу Путин!