41

до т.нар "полит

преди 7 години

Дайте законова възможност на хората при нападение да се отбраняват, без в последствие да им се търси отговорност за каквото и да било. Направете така, че всеки да може да ликвидира крадец в собствеността си.

40

Mizernici

преди 7 години

Futbolen zapalqnko poboinik - nisko obrazovan na hranilka ot durjavata bezraboten.

39

Анонимен

преди 7 години

Ако е имала пистолет да е стреляла, силата печели. Вече сега и ония ако имат орьжие в престрелката нека се реши спора. Така е честно.

38

Промяна на закона !!

преди 7 години

Трябва закона за самоотбрана в такива случаи да се промени така че отбраняващото се лице да има право на самоотбрана превишаваща и надвишаваща многократно и значително нападението . Включително и безкрайната саморазправа над нападателя . Докато не се узакони саморазправата и самоуправството с нападателя или нападателите - ще бъде така . И то така че никой държавен орган да не посмее да се притече на помощ на нападателите. На зла круша зъл прът ! Защо трябва нападнатия да живее в чужбина ?

37

:(

преди 7 години

Сега да излезе Бъчвата и да разкаже колко много работела полицията и да кресне: СТИГА СТЕ НИ КРИТИКУВАЛИ!Наскоро гледах в тубата как руската полиция се справи с 100-тина такива мъжленца. 8-10 полицая ги насметоха толкова жестоко, че съм сигурен, че повече няма и да си помислят да правят золуми. Първо ги смазаха от бой, после *** сами се качваха в камиона на полицията, като ченгета им помагаше с.. потупване с палки.Бой и стригане... само това ги оправя такива получoвеци.

36

Анонимен

преди 7 години

София по своята същност заприлича на Африка - континент от прави граници, съшити от чужди сили, където враждебни едно към друго племена попадат в рамките на една държава. Това неизбежно довежда до кървави сблъсъци.

35

до Берлин

преди 7 години

Айдее,още едно Сидни се пръкна...Ми може не на всеки да му се мият мръсни чинии!

34

Берлин

преди 7 години

Права е майката, трябва да се емигрира. Човек само да прочете коментарите на примaтите под тая статия и разбира, че няма какво да търси в такава провалена държава.

33

Анонимен

преди 7 години

Е, ако са на Славия полицията трябва да ги познава всички мн добре, те са 5-10 човека общо.

32

Анонимен

преди 7 години

до 41 алах примерно неговите фенове гармят като пуканки в микровълнова

31

МВР

преди 7 години

Какво , като са били с маски. Отиваме на стадиона на "Славия" и ще ги видим там- всичките двадесет фена на отбора.

30

фен

преди 7 години

Това че е лазала че ся я били незначи че са я били! Вжда ми се нелогично да хукнеш към подлез ако те гони някой!Може и въобще да няма такава случка! Просто да се пчерни Славия и агитките като цяло за да могат да продадут майка България като конюшнята!

29

Анонимен

преди 7 години

Щом ходиш по мачове трябва да си готов за битка в която може и да загинеш. Оцеляват само силните видове и това е правилно има го по анимал планет всеки ден.

28

жалко

преди 7 години

Aз си мислех че само по филмите се случва да те гонят и да отидеш в подлез където хората и през деня не минават

27

художника

преди 7 години

До докоДоко, ами в София са се набутали от цялата страна. И не само софиянците са виновни.Затова казвам, че няма народ.Може и някой твой братовчед да е бил там, забил поглед в земята и... подминал.

26

Анонимен

преди 7 години

До фенТ.ъ.п.о.ъ.г.ъ.л.н.и.к. Говорим за принципен въпрос. Е ли оправдано 10 г.о.в.е.д.о.и.д.а. да бият 20 годишно момиче, или не. Ако отговориш положително, значи имаш сериозен проблем

25

SSS

преди 7 години

До England / EssexНадявам се, че си взел и целия си гнусен род със себе си

24

до 26

преди 7 години

Пак ще се съглася с теб,НО,когато има публикации прокуратурата се самосезира,следва досъдебно производство и обвинение в самоуправство,пък ако пази боже си задържал някой от малките бандитчета до идване на полицията,ще последва и обвинение в незаконно задържане и ограничаване свободата на придвижване и т.н.

23

може би

преди 7 години

но някой лъжеEngland / Essex

22

фен

преди 7 години

До 32,Ами благодари му и че си АмГъл тогава!