281

Анонимен

преди 7 години

До 355 ей до кьде я докарахте да плащате скьп ток от американските тецове неам думи

280

До чичо Гошо

преди 7 години

Руското оръжие ли ?Курск, Армата, джипки с падащи дръжки...падащи самолети.Толкова за руското оръжие.А нещо за икономиката да кажеш?

279

Скоро и в Русия

преди 7 години

Властите в Пхенян, които осторожно се грижат за имиджа на своя първи ръководител, официално наложиха забрана на саркастичните изказвания по адрес на режима на Ким Чен-ун, съобщава "Индепендънт".Жителите на Северна Корея са били предупреждавани в редица масови събирания, че няма да бъде толерирана дори индиректна критика. Представители на властта обяснили, че саркастични подмятания като "За всичко е виновна Америка" ще бъдат считани за противопоставяне на режима.

278

Анонимен

преди 7 години

Руския слугинаж всеза възход на руската икономика бълнува вместо да събира помощи за руснаците.

277

Анонимен

преди 7 години

До къде я докара руския ***........Да се радва, че русия и арабите са се разбрали да вдигнат цената на петрола т.е. да караме по-скъп бензин............Неам думи......

276

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 401и кво от това. САЩ е износител на петрол. Иран няма да се съобразява с никакви договорки за продажбите на петрол. Има още играчи дето не им пука за русия.Само путинофилите могат да се радват на увеличени цени на петрола и да плащат по скъпо гориво !

275

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 398И така от 100 години насам все се оправят.

274

Анонимен

преди 7 години

Това е най-голямата държава в света. Те ще се оправят, не ги мислете.

273

чичо Гошо

преди 7 години

До Striker Нещо да кажеш за руското оръжие?Или и то не става?А за проститутките-няма нужда .Имаме си наши които ги гледаме вече четвърт век.

272

безпартиен шофьор

преди 7 години

СТИГА ПРИСПИВНИ ПЕСНИ! Не ни баламосвайте!Борисов да каже на кума си Златев, Лукойл да намалят цената на бензина- иначе никакъв газов хъб за руската газ- да си я затварят в буркани и да си я изнасят! Ще стане страшно-ШОФЬОРИТЕ СМЕ ГОЛЯМА СИЛА!!!ШОФЬОРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

271

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво дьно е ударила ама в Европа изчезват дьржави народи и националности ето например бьлгариньт вече смело можете да го записвате в червената книга като изчезващ вид ама вие гледайте там дьното а хората си гледат Крим строят мост пуснаха ток по дьното на морето имат си независима политика чичо Кери бяга подир чичо Лавров та така с дьното пусто дьно ей

270

Болни сте...

преди 7 години

Русия умира, а русофилите се радват ако ЕС се разпадне ...?!Защо?Това ли спира развитието на руската икономика?Голяма логика имат руснаци и русофили ;)))))))

269

Striker

преди 7 години

Бхахахаха! Е ха, добрутро! Кьонигсбергнаш, Кримнаш и ко, нье! Отдавна съм казал - от тая псевдо-държава само дървен материал, газ и *** стават за нещо.

268

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво дьно е ударила ама ЕС се разпада и загива АЛЛАХ АКБАР

267

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 386И ти си прав. От руските ресурси се облажват стотина приближени на Путин а останалите руснаци духат супата.

266

рекорд на гинес

преди 7 години

Най-високата сграда на всички времена се намира в Москва. От прозорците на "Лубянка" директно се вижда Сибир!

265

Анонимен

преди 7 години

Само в Русия президентът може да забрани на народа къде да ходи на почивка!ЦИРК!Аков България президентът или който и да е управляващ се опита да направи подобно нещо, след около 1 час смях, тутакси ще се организира свалянето му от власт и нови избори.

264

Анонимен

преди 7 години

Лукойл и руснаците нямат нищо общо!Държавната фирма храни Кремъл, а руснаците ядат картошки и осолена риба, толкова могат да си купят

263

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 383На вас земните хора от русия да ви дадат водка и люто да кълнете ФАЩ на ФАЩистки компютър през ФАЩистки интернет. ЯКО !

262

Анонимен

преди 7 години

До габровецИ всяка година Лукойл прави милиарди оборот и декларира нулева печалба ! Живи да ги оплачеш руснаците. Работят за едната идея :))))