38

катя

преди 7 години

За кое чувство за справедливост говори Боко. От комунист и чувство за хумор. Магистралите пропадат и се нагъват, здравеопазването продължава агонията си , образованието приема дори и двойкаджии за да си попълни бюджета, мутрите пак са в апогея си, никаква съдебна реформа, за електронно правителство не се говори, местните велможи купуват следващите управляващи България братята *** начело с техния вожда Боко, държавата се разграбва и до следващите избори когато ти ще си кандидат няма да има

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен==============Путинофилската гилдия *** съвсем разбираемо!..Асо не си разбрал, че борисов е руски пудел и турски ибрик е време да го разбереш. След изборите ще стартира и АЕЦ Белене. Борисов е вреден за България!

36

Анонимен

преди 7 години

Като споменахте *** ,че се сетих за Станишев който си прави снимки със ръководителите на варненските джепчийки,в този ред на мисли ,дали не се отчитат кражбите в касите на БСП?Може би *** трябва да каже,покровителства ли БСП джепчийките от Игнатиево

35

Анонимен

преди 7 години

Нищо не каза за Симитли,вързван ли е с майзерки по време на любовната игра

34

Анонимен

преди 7 години

Стига с тези глупости! Президент, премиер ... ала-бала! Занимават ни от 20 години с едни и същи, доказано некомпетентни лица! От всички спрягани за президент, всички са до болка омръзнали лица на прехода! Тук там някой измислен генерал - парашутист на Москва!

33

Имаш поща

преди 7 години

Първата дама на симитли

32

Troll

преди 7 години

Kolkoto se omaji za liliancheto kato fu li ostavkata purvia si mandat.

31

хахха

преди 7 години

Той Радев така или иначе ще спечели като гледам предложенията на ГРЕБ

30

33

преди 7 години

Президент през 2021 г. !!! Ако научи английски дотогава /или някакъв друг език извън шопския/. Иначе ще бъде куриоз в световната политика .

29

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Нахален,по...нахален,най...нахален.Боко Тиквуний.Тоя освен да се хвали,че без него слънцето няма да...изгрей,друго не е...научил в годините като премиер.Една тумба партийни клиентелисти от ГЕРБ,барабар с тези от рифформаторите се упражняват на народен гръб и лапат до...пръсване,а за народа Швейцарското...правило.Гласи се нашият още един мандат да...прилапа,щото този вече го...опапа и след това ще си...почива,като...прецедент.Червен картон на този нахалник и цялата му гербаджийска...тумба.

28

Анонимен

преди 7 години

Ами как няма да е говорител, като Ердоган разплете контрабандните му канали за цигари през Турция за Ирак и Сирия и държи компромати срещу мутрата за участието му съвместно с успелият млад мъж Пеевски. Дори Цацата бе пратен на килимчето пред Ердоган за да спасяват мутрата, след което Булгартабак затвори фабриката си в София, но компроматите остават.

27

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов е на светлинни години от Радев

26

мм

преди 7 години

Защо ли през 2021 ? Защото през 2020 г спират евро финансирането и няма да има от къде да се краде .

25

нн

преди 7 години

Господин Борисов, защо не казвате истината? Какви сирийци? От задържаните в България много малка част са сирийци, основно афганистанци и иракчани. Глупавите и прости афганистанци знаятот от вас по-добре, там ще ме хранят и поят за тяхна сметка, а в Афганистан, не , не не ща тука в мизерията. Мигрантите са икономически. Искат в подредена Европа, да живеят на гърба на хората уредили държавите си, а вече стават и от нагли по-нагли. Приемете и Турция в ЕС / 3% европейска територия и 97% азиатска/.

24

Гого

преди 7 години

ген. Радев е на светлинни години от Бойко.

23

Анонимен

преди 7 години

Боцкооо..., ще те бие Радев и на избори и на бой 1:1! Я се погледни в огледалото с тоя тумбак на кво си заприличал? Само Ентелектуално не може да те достигне, защото си "недостижим"....

22

тука има, тука нема

преди 7 години

Фигаро тук, при баба Ангела, Фигаро там, при султан Ердоган!

21

правилния кндидат

преди 7 години

След като гербавите и деформаторите така злобно съскат срещу генерал Радев, значи генерал Радев е правилния кандидат за президент! Ще гласувам за него!

20

ХОХО

преди 7 години

АГЕНЦИЯ пик голям език имаш на всичко отгоре и сте страхливци

19

Анонимен

преди 7 години

***!!!!До 2021 хората ще забравят кои беше Борисов........