20

1

преди 7 години

Е това е пълна простотия! Хората нямат какво да ядат, а те строят стадиони за 100 човека село пълно със старци! Що за безумие, господа?

19

Анонимен

преди 7 години

До до червените *** 21Ама ти да не мислиш, че там където кметовете са гербери всичко е "честно"?! Ти наивник ли си?

18

Бай Иван

преди 7 години

Докато не почнат от разни кметове и общински съветници да се търси ПЕРСОНАЛНА отговорност (не на институционална), ще бъде така.

17

до червените тролове

преди 7 години

В посочените села кметовете са от БСП! Не знаете кои са вашите кметове, ама че сте тАпи!

16

Тони

преди 7 години

Какво очаквате от най-верния на БКП (БСП/ГЕРБ) район в България? От комунизма са научени да хвърлят пари за безсмислено строителство. Щом може да има Кремиковци до София, без да има полезни изкопаеми в близост, защо да няма стадиони в безлюдни села? Кметовете ще си карат джиповете, купени с комисионните пък остатъците население да се оправят. Вчера ми се наложи да ходя до Костенец - сигурно и в Сирия не са в такова състояние пътищата, но вероятно и там се строят яко спортни съоръжения...

15

Селянин в София

преди 7 години

Матриала кат'не стаа толкуз

14

Това е

преди 7 години

Казва се "усвояване" по герберски... Въобще не ги интересува къде има нужда и къде не от такива спортни терени, но важното е да има далавера! В София например има 2, 3 покрити 50 метрови басейна на почти 2 млн. население и те в окаяно състояние, има огромно търсене от желаещи да спортуват, ама на кой му пука, като явно няма далавера да се построят нови!

13

Анонимен

преди 7 години

Как върви безплатното саниране? Някаква нова информация?

12

Mig

преди 7 години

Eto - sega i hora ste vi dokarat...

11

Реалист

преди 7 години

Ха-ха да не би да падате от небето - сега ли го разрбахте или сега ви разрешиха да пишете за това, че те и детски площадки правят по села в които няма деца - гарантирано от ГЕРБ...:)))) - ама нищо то това мишкуване и навеждане пред властта ще ви излезе през носа и на вас журналистчета ***....

10

!

преди 7 години

Тия райони са на БСП и се краде като за световно!

9

Анонимен

преди 7 години

Вижте от коя пяртия са кметовете, кои са строителите и кои са консултантите по проектите и ще установите, че при всички случаи схемата е една и съща и се облагодетелстват точно определени "наши хора", а съоръженията дори не са довършени, което означава, че корупцията е в още по-големи размери, защото нашите управляващи искат да "вземат едни пари", а не да построят нещо необходимо и полезно... Как стават тези работи само ГЕРБ си знае, дано да не се връщат средствата от нашия джоб!

8

Мда

преди 7 години

ГЕРБ безумия!

7

Анонимен

преди 7 години

Няма нито един осъден кмет и те източват и си пълнят джоба.

6

Анонимен

преди 7 години

GERB GERB URAAAAAAA AAXAAXAAXAAX

5

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно, на изпълнителите въобще не им дреме дали някой ще играе на тези игрища, целта е усвояването на парите.

4

за какви ни вземат

преди 7 години

BG безумия: Обезлюдени села със стадиони за милиони...За кави ни вземат, това не се БГ безумия, а чиста проба БГ корупция. Има за усвояване пари , от програми със спорт и къде е най - лесно да ги откраднеш. Да, познахте! Оттам където няма никой който да разбира какво е направено или да го ползва и да критикува че се е счупило. Журналистите напразно се опитват да ни внушат, че това е някаква грешка. БГ КОРУПЦИЯ , А НЕ БЕЗУМИЯ...ТОВА Е ЗА ПРОКУРОР, А НЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

3

Анонимен

преди 7 години

Умните хора отдавна са го казали: "Здрав дух в здраво комунистическо тяло!"

2

кой

преди 7 години

За нас е безумие ама за тези който са прибрали парите не е,това е 6 от тотото!въпроса е кой допусна това безумие?

1

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ строи Нова България!