45

Анонимен

преди 7 години

Вярно е, че комунистите не взимат заеми, те обират банки. Бащите им обираха мандри.

44

ха-ха-ха

преди 7 години

На този куцукащ дядка от Банкя му дали две дузпи срещу ЦСКА!Сега са го заложили на дузпата в Берлин със свалени ***.Този бай *** от Банкя е пътуващ цирк бре...А един- двама малкоумници го хвалят в несвяст...

43

Анонимен

преди 7 години

България в Шенген е още една голяма стъпка извън лапите на Империята на Злото Русия.

42

Анонимен

преди 7 години

Превеждам: "Борисов поиска смъртна присъда за България"

41

българогерманец

преди 7 години

Колкото и да не ми се иска да го кажа точно политици от двете ми любими държави съсипват източна и западна Европа..... Бойко и Шмеркел са си дърти ***.....

40

Анонимен

преди 7 години

До До ВасилевПрав си. Например при Виденов и Луканов България беше къде къде по добре от сега !

39

2233

преди 7 години

В този сайт има един сбърканяк -Странджата-Манджата и Василев, който пише под две имена , и реди глупост след глупост с милиционирско-гербаджийска упоритост.Скрий се бе ,милиционерино нещастен!!!

38

Анонимен

преди 7 години

До СкарлетИзключително умозаключение. Ако падне астероид в Брюксел, това ще доведе ли проблеми на България заради Шенген ?

37

Анонимен

преди 7 години

До срамотаНа руското джудже слугува ли ББ ?

36

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Рубладжиите напират за евразийския съюз...

35

Скарлет

преди 7 години

В момент в който Европа ФАЛИРА, и Европа си эатваря границите, ние ще се присъединяваме към ФАЛИТА и ще отваряме границите!!! Естествено, че европейците ще приемат подобни подаръци!!! То само ЛУД човек може да им предложи такова нещо!!!

34

Анонимен

преди 7 години

За тези,които реват,та се пънат да влизат в "шенген" и "еврозоната".:Първо,шенген вече не съществува - препълнен е с любимите на шмъркелица "бежанци" и "мигранти",за да си прави селфи с тях.При това,ей така,наготово,без да се омаймуняват с такива жертви,като нас,което показва съвсем ясно,на кое ПОДСТЪПАЛО на ценностната система на господарите....от Берлин(защото централата е ТАМ),СМЕ!Второ,ние и сега врещим на полуумряло,а ако ни натикат в еврозоната,хептен ще сублимираме.Мислете,бе !!!

33

срамота

преди 7 години

Др.Тикваров ни прави за смях където и да се покаже.Прилича на мечок , когото го водят да се търкаля по евромегданите за майтап на европейците.На никой не му е притрябвал Шенген , освен на гербавите изменници.Англичаните вече се осъзнаха , но нашия трътльо е свикнал да слугува и да се снима със силните на деня.Слугуването е основна част от биографията на ББ.Слугува на Маджо ,Тато, Царя ,Обонго , на господарите си от ЕС и даже на Ердоган.

32

Анонимен

преди 7 години

Делът на задълженията на правителството, общините, социално-осигурителните фондове и на другите институции с нестопанска цел, които се контролират и финансират от държавата e 14,5% от БВП.++++Това за атакаджийските нещастници и *** обърканяци.

31

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Антибългарите /рубладжиите/ май не искат Шенген... - не искат и магистрали... - искат кози, партизански пътеки и безплатен кашкавал...

30

Анонимен

преди 7 години

До BURZUM:)) само за първото тримесечие има събрани над 1.5 млрд повече от данъци. КОеот означава, че икономиката се съживява и сивата икономика намалява. Което определено си е постижение и успех за правителството на ГЕРБ.

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 46Празни приказки.

28

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАПродължение:- Приемаше подаръци от порядъка на 50 хиляди евро, като ловни пушки- Ловуваше забранени видове в чужди държави - архар Узбекистан- Съгласуваше неизгодни за България енергийни пректи - големи шлемове- По времето на Станишев си кротуваше, а след като Борисов дойде на власт саботираше дейността на правителството- Подсигури хотелския бизнес на двамата си сина- Направи дете на известна певица

27

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха!Нашето пале ме разсмя!Той "искал"!!!Искал и Шенген и еврозона!Абе,мамунчо,те толкова години ти се подиграват,а чрез теб и на цяла България,като показват ту морков,ту въртят тояга,че вече и онези от заведението в Карлуково го разбраха,само ти и такива,като теб не.Или може би си го знаете,ама така ви отърва.Много престижно е всеки коренопреклонен слуга да се отърка в господаря,но от това той не става равен нему,а си остава слуга.Заедно с народа,който представлява!А какъв е този народ?!

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39:)))) Глупости.