83

Анонимен

преди 7 години

"Премиерът Бойко Борисов вече разговаря с канцлера на Федерална република Германия Ангела Меркел"---ГОРКИТЕ ПРЕВОДАЧИ ! Не е никак лесно да интерпретираш "бисерите" на банкянската.

82

Анонимен

преди 7 години

А защо никой не иска да живее в Русия или Турция? Напротив, милиони са избягали оттам. Това не са нормални страни.

81

до Зевзек

преди 7 години

Браво напълно съм съгласен с коментарът ти

80

до 90

преди 7 години

Затова руснаците са освободили България от турско робство. За да ги плюеш и да ги сравняваш с турците.

79

маке

преди 7 години

па идат комитски времена с четата две нощи носиме бочви с вино из балканозакопали сме ги ама ся осрава да се сетиме дека ке ги тражиме кат тракийско имане

78

очевадно

преди 7 години

До Дед МорозПод гащите на мачлетата тащки нема хич.Сланинка-бол.

77

Анонимен

преди 7 години

Русофил=туркофил, те са съюзници!

76

Дикт ув атор

преди 7 години

Путин си пази държавата.Не съм чул да разполага бази в Мексико,Колумбия,Венецуела,както правят гущероподобните около Русия.Нюланд майната си призна за 5 млрд. за мензис равалюция в Украйна.А с Турция са временни бъзици да дразнят "господарите" на света.

75

Дед Мороз

преди 7 години

Евелата на Бойко, че е защитил позицията си и пред Меркел. Това е човек с ташки. Способен е да защитава нашите интереси. Повечето от българския парламент биха се оънали пред Меркел. За онзи плазмодии Странишев да не говорим. Той би се огънал пред всеки.

74

зевзек

преди 7 години

Ердоган мисли,че Боко е негов агент при мерелица, бабата мисли, че е неин агент. А нащо момче и само не помни на кого какво е обещавало,нито знае вече, на кого е двоен агент и при кого е под прикритие. А разни чиновници обещават на Бочко, че Турция ще влезе в ЕС, ако си изпълни критериите, сякаш това ни е национален приоритет. Знаете ли какво е чалга в политиката?

73

Охо Бохо

преди 7 години

На срещата Меркел пита Борисов: Какво иска хер Тайиб? - ЛАП АЙ! отвръща Борисов. - А после? пак пита Меркел. - ГЪЛ ТАЙ! отвръща Борисов. - Трудна среща сте имали скъпи ми хер премиер! - Трудна, отвръща Борисов.

72

Анонимен

преди 7 години

Само не разбирам защо червените *** все го избиват на сeксуална ориентация. Да не са забравили, че именно тяхната партия се управляваше 10 години от мeка китка. Гузен негонен бяга.

71

h

преди 7 години

тази полска еврейка братовчедка на сорос да 1 da изкара черните патки от дупките си тогава да управлява европа

70

Марсилезьо

преди 7 години

Никога комунизъм!! !!В една комуна с Бойко....яла боже опази.Нищо няма да остане за останалите комунари!

69

Анонимен

преди 7 години

Путин и Ердоган са едно също нещо-диктатори и врагове на Европа.

68

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕвропейските гей организации май нещо ги е страх или как ?

67

75

преди 7 години

Къде *** връщаш преди 120 какво било бе историк дървен,гледаме политиката и интересеа към днешна дата,егати закустенелите мозъци 1913 лелеле ти си много зле

66

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВие либералните туркофони нещо обърнахте партенката или какво?Като Ердоган се ежеше на Путин беше добър ,сега като започна да се умилква като уличено куче и да се извинява стана и той лош като Путин ?

65

до 74

преди 7 години

Не е заплаха за световния мир. Това е смъртоносна заплаха за вашата разбита психика. Веднага се обърнете към лекар специалист. Мога да ви упътя, потърсете д- р Чукачев в София.

64

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКави мъжкари са турците бе аланкоолу? НАРОДЪТ Е КАЗАЛ МНОГО ТОЧНО: НА ТУРЧИН ВЯРА ДА НЯМАШ!Я си спомнете какво стана с през 1913 година с изтребването и прогонването на тракийските българи?